Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
A.Alina spune:
Aelita,
Uite inca o bascuta cu patentul mai ingust.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320136036/photo/294928803717893454/48
Pare mai mult de fetitza, dar am cui sa o dau. Oricum mi-am gasit o ocupatie pe timpul zilei. Azi nu m-am plictisit!
Alina
30w
ylilimic spune:
fetele de la intalnire - felicitari pentru frumoasele burtici si per total - mamici!
Imi pare bine ca sunt de la distanta si nu regret absenta de la intalnire. Pe langa asa burti faloase cum as fi aratat eu, pui de somaleza?! Pai asa trebuie sa arate o femeie gravida in 7 luni trecute fix? Ia priviti aici:
http://new.photos.yahoo.com/numecarenumaie/album/576460762335262652/photo/294928803708808145/25
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
A.Alina spune:
Lili,
Ti-am vazut toate pozele si ai un baietel foarte dragut. Burtica e OK si fi multumita ca nu ai pus in rest nimic. Eu m-am ingrasat 12 kg pana acum si tare as dori sa mai scad ritmul. Macar sa nu trec de 20kg.
Normal ar fi 12-14 kg in toata sarcina.
Alina
30w
Salina spune:
Fetelor, ma bucur tare mult ca am reusit sa ajung la intalnire. M-am simtit foarte bine cu voi si ati reusit sa-mi mai ridicati moralul. Desi mi-e groaza de ziua de maine, ca stiu c-o sa ma plimbe prin tot spitalul
, sper sa trec cu bine si seara sa fiu totusi acasa si sa va scriu ce-am facut.
Ma duc sa ma pregatesc si eu pt. maine, sa las totul ok pt David (papica plus instructiuni) si-apoi ma culc. Am luat un Utrogestan si m-a palit somnul rau de tot. Va pupic pe toate. Multumesc ca-mi sunteti alaturi
.
ALINA
34+
aelita spune:
aiska,stiu sa fac si eu cu 5 andrele,ciorapi si manusi,sau CRED ca mai stiu,faceam cand aveam 8-10 ani .imi faceam set cu culorile echipei de fotbal preferate pe atunci! si fular,si caciula,si jambiere,si manusi cu dungi si sosete ..
imi pare rau ca nu am invatat sa tes si covoare,nu ca as fi facutr asa ceva,dar as fi vrut sa stiu.tata facea asta in timpul liber,isi facuse un atelier .cred ca nu a terminat niciodata ,dar acolo isi omora timpul cateodata .in rest,leam cam incercat pe toate,inclusiv cu fusul,rasucitul atzei
.cand eram mica eram tare curioasa,si in vacante,la bunica,o puneam sa ne invete tot ce vedeam la ea.
iar ea zicea merci ca mai luam si noi pauza de la batai intre noi,si de la urlete pe batatura.doar asa ne mai potolea.aaaa,si frate-meu tricota cand era mic!!! hahaaaa si acum radem de el,dar STIE! a facut si el ciorapi cu 5 andrele hahaaa ce mai radem de el cand il prindem si ne amintim!!! pai daca era intre fete! si sa nu credeti ca era vreun cuminte!! era cel mai nesanatos copil din lume,a facut toate traznaile de pe lume,dar avea el asa momentele lui de pace,de il scuipa bunica-mea cand il vedea.erau momentele inc are isi incarca iar bateriile,si apoi dadea foc la garaj cu masina in el,batea toti verisorii,sarea gardurile si fugea de -acasa,fuma din clasa intai ,..muulte.deci la noi,tricotatul era o cale de a ne calma nervii.ca eram prea dementi.
Alina si eu fac ca sa fac ceva...ca am dulapul plind e haine pana la trei luni,deci nu are timp sa le imbrace.apoi,de la 3 luni incolo,vin altele.e prea mult.caciulite am,si cred ca defapt nici nu o sa ii pun.
mama,fetelor,vad pozele de la intalnire!! haha cate gravidute pe metrul patrat!!!cred ca ati fost revelatia zilei!
Salina,ce-a zis David intre atatea burtici??
hahaa,alinuk as fi vrut sa vad cum s euita lumeaa cand vedea atatea gravidute!!cred ca ati fost BESTIALE!
ALINA,SI MIE imi palce sa mazgalesc peretii.defapt mie cred ca imi place orice se poate face din maini
La camera copilului am dat si eu cu chestia aia pe pereti,sub supravegherea sotului care e un perfectionist in tot ce face.deh,sagetator.
aa,ce misto colorata a iesit BASCUTA asta !!!! fiind atza groasa,iese si ea mai mare.asa vezi,acum ai ocpuatie,si le dai la fetite!nu-i asa ca te calmeaza?eu mai uit de arsuri..
am fost azi la ginecolog.ma asteptam sa imi citeasca ecografia de acum doua saptamani.am vazut si eu foaia,si poza,nu scria nici o data,doar NORMAL .l-am intrebat de greutate,si mi-a zis ca de la ecografie nu i-au scris detaliile,ca nu conteaza greutatea pt ca nu e sigura,e orientativa si atunci nu mai are sens,ca ei masoara femurul si isi dau seama daca e in grafic si corespunde varstei ..si ca totul e NORMAL,deci bine,si cu capul in jos,ceea ce e important.
deci,m-a linistit,parca e mai bine ca nu mi-a dat cifre sa imi bat eu capul cu ele.
mi-a dat alte hartii,sa merg intr-o dimineata sa cer programare pt analize,eu parca am inteles ca si de sange...dar a zis de o analiza vaginala.nu ma asteptam sa mai faca,apoi m-am uitat pe foile alea,e o analiza care se face intre 35 si 37 sapt,parca,eu fac deja 35.sper sa imi dea programarea repede,nu peste doua saptamani cum fac ei de obicei,ca ar insemna sa imi faca analizele la 37 si sa imi dea rezultatul la 39..
Oricum,am eu asa un sentiment ca totul e bine .
34+
criss68 spune:
Salina, bafta multa maine, abia asteptam sa ne spui ca esti bine.
ylilimic, ai burtica mai mare ca a mea, dar la kile te-am luat demult (am 13 puse). Cred ca de tine e cel mai bine, ce zici?
Messa, arati f bine in poze, v-ati dus totusi undeva unde se mananca, deci... te incadrezi bine in decor. Ce mi se pare suspect e ca nu arati nicidecum de o suta de kile, nu stiu unde le-ai pus. Poate e defect cantarul.
Toate sunteti niste frumoase, m-am uitat de cateva ori la poze si mi-au placut. Sper ca v-ati si simtit la fel de bine. As vrea sa ma pot simti si eu la fel de bine ca si voi, dar rar mi se intampla sa uit cum arat si sa ma bucur doar de minunea din burtica.
pupici, noapte buna
criss
31+ cu 
mihacarm2002 spune:
Tocmai am vazut pozele de la intalnire!
Ce frumoase sunteti! Inca nu am apucat sa citesc comentariile, dar se vede pe fata voastra ca v-ati distrat de minune! 
lilisor, multumesc pt ca te gandesti la mine. Treaba cu naveta e si mai naspa. Acum soferii nu mai au voie sa ia pasageri peste nr. de locuri. Asa ca azi microbuzul nu a vrut sa ne ia (mai eram cu o colega)!
Dar se putea si mai rau (daca ar fi plouat, ar fi fost zapada?)
Din cate am citit, multe dintre noi (Catalina, Aelita, mirela73, Ivona77, SAlina) au intrat chiar pe ultima suta de metri! Sa ne ajute Dumnezeu sa nastem la termen bebelusi sanatosi si voinici!
Mihaela 28+ 
bits spune:
Aelita,Sabina merci de intrebare!tot rau e!de dormit nu pot dormi decat pe partea dreapta(si asta imi amorteste)de cascat nu pot casca pt ca nu pot inhala aer pana in cosul pieptului.e grozaniccc! ce mai!astazi e a 4 zi,sper sa nu mai tina mult caci morrrr!
Cristia pana in sapt 37 se mai poate intoarce bebe asa ca nu-ti fa probleme!
Flavia mergi repede la doctor caci nu e normal sa te umfli asa dintr-o data!
Aelito sa-ti traiasca mainile caci faci niste lucruri tare frumoase!
31,KEN(1nov 2004)
Messa spune:
criss68, le-am pus exact in zona care nu se vede de masa - adica, pe fund. De ce crezi ca nu am facut nicio poza in picioare? 
Salina, ai sa vezi, o sa fie ok cu bebe.
Baaaai, daca imi iese si mie fata asa cuminte ca David al tau, inseamna ca pot sa-mi iau de-o grija! A fost haios cand zicea: "Dar nu vreau sa fiu cuminte"
Nicio sansa! El nu vrea, dar este. Pupa baiatul din partea mea 
ari-ela spune:
aelita.am vazut si eu pozele cu hainutele pe care le-ai facut .Sunt superbe !!!!!!!!!!!!!!!
Bascutele sunt minunate , dar cel mai mult mi-au placut rochitele .Sunt printre junioarele acestui club si sincer nici nu ma prea descurc prea bine , dar am inteles , ca ai dat modelul pt bascute si rochite. Unde as putea sa le gasesc si eu ? Stiu sa tricotez si mi-ar place f mult sa incerc sa fac si eu ceva asa de frumos pt bebeluta mea .Crezi ca ma poti ajuta ?
As mai avea o mica problema si poate aveti vreun remediu : am insomnii noapte . Si nu din cauza lui bb.Pur si simplu ma trezesc undeva in jur de ora 3 si numai pot dormi pana pe la 7 .Am incercat cu ceai , cu lapte , seara nu mananc , deci nu se pune problema de indigestie .Mi s-a mai spus sa nu dorm ziua .Dar nu fac asa ceva , abia am terminat de zugravit si am mult de lucru .Oricat de tarziu merg la nani , la 3, cel tarziu 4 sunt treaza .I-am spus d-nei dr despre aceste insomnii si mi-a recomandat ceaiuri , dar nu au nici un efect .Ati mai avut vreuna dintre voi aceasi problema ?