Cum se foloseste ACC 100?

Am primit din Romania 10 pliculete de ACC 100. Dar nu am indicatii. De ieri baietelul meu face febra si a si tusit de vreo 2 ori. Deocamdata nu pare sa aiba muci, dar nu stiu la ce sa ma astept, asa ca vreau sa stiu cum se foloseste praful acela, in cati ml se dizolva, se da inainte sau dupa masa, cate ore inainte sau dupa, cate pliculete pe zi, adica tot ce as putea stii despre instructiuni de folosire.
Multumesc mult!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Raspunsuri

elbi spune:
Actiune terapeutica: fluidifica secretiile traheo-bronsice vāscoase si favorizeaza expectoratia (eliminarea secretiilor bronsice), usureaza; respiratia. Indicatii: in toate afectiunile respiratorii īnsotite de secretii abundente ale mucoaselor: īn forme acute si cronice ale afectiunilor respiratorii, mai ales īn bronsite acute si cronice, bronsiectazii, astm bronsic, bronsiolita Contraindicatii: afectiuni sau situatii īn care anumite medicamente nu pot fi utilizate sau se utilizeaza numai dupa o prealabila analiza medicala complexa, deoarece īn acest caz, efectul benefic nu este īntr-o relatie favorabila fata de efectul negativ al acestora. In aceste conditii, medicul trebuie sa fie corect informat despre īmbolnavirile anterioare, boli asociate cu tratament concomitent cāt si conditiile care individualizeaza cazul. Reactii adverse: greata, varsaturi sau diaree. In cazuri izolate s-au semnalat reactii alergice (māncarimi, roseata). Interactiuni cu alte medicamente: administrarea de tetraciclina (nu este valabil pentru doxicilina) se va face separat si cel putin la distanta de 2 ore.
ii dai cate 2 pliculete pe zi, dizolvand continutul in putina apa calda, de obicei, inainte de masa.
pentru febra supozitoare cu paracetamol...
incearca pentru tuse sa-i faci o infuzie de tei, din care ii dai sa bea, dar dupa 4-5 ore. e cel mai bun imunostimulator, este emolient.
poti incerca cu apa in care a fiert o ceapa si apoi indulcita cu miere.
si ai mei baieti au trecut prin multe, am incercat diverse...
multa sanatate!
maria si baietii (2002, 2005)

aurelia1278 spune:
Eu stiu ACC 200 (presupun ca difera concentratia) si care fluidifica secretia. E bun in caz de tuse productiva, usureaza expectoratia. Daca bebe tuseste uscat nu e bun.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

pd spune:
Noi am primit pentru Cristina sub denumirea de Fluimucil, dar am inteles ca substanta e aceeasi, pentru tuse productiva, cate 2 pliculete pe zi dizolvate in putina apa.
Sanatate lui Eric!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

alondra25.2006 spune:
Daca nu are secretii nu-i foloseste la nimic.
Eu ii dau paracetamol si nurofen alternativ,si ii prepar un ceai de tei+ceapa.
Metoda a functionat intotdeauna,cand o aud ca tuseste cat de putin ii fac acest ceai si problema e rezolvata.
sanatate

elbi spune:
ma bucur alondra25.2006, ca si tu ai gasit eficient acest ceai.
si noi suntem medici si am incercat tot felul de medicamente, pana cand chiar si farmacista mi-a recomandat acest tratament.
si da rezultate si in cazul nostru.

Nicoleta spune:
ACC 200 este dublul dozei lui ACC 100, este pentru adulti. Si se da in tuse care "rupe" deja.
Nicoleta