sanii dupa alaptare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Field_mouse, citind ce ai scris tu mi s-a aprins un beculet: si eu am purtat sutiene speciale pentru alaptare pana la intarcare, dar mi-am facut un bine fara sa-mi dau seama, eu le purtam fiindca imi curgeau sanii si trebuia sa am in permanenta tampoane absorbante puse in sutien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

si eu am purtat sutiene speciale si inainte sa nasc si dupa, pt ca ma deranjau, erau prea mari, se balaganeau la mers.
dar sanii tot lasati sunt, de fapt nu lasati ci goi. nu stiu cum sa explic.
desi am intarcat de 11 luni, lapte tot mai am, chiar curg sanii uneori.
sutien am purtat pana la 1 an si 3 luni non-stop, pe bune, noapte/zi
mai fac exerciile alea cu mainle impreunata, dar nu mereu.
asta e desi nu imi plac, ii port asa dupa mine

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

io zic ca tine numai de fondul genetic, restul ajuta prea putin.
din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, m-am uns pe sani si pe burta cu tot felul de creme si uleiuri(burta arata super, fara vergituri, sanii in schimb janic), am purtat sutiene speciale chiar si noaptea si tot degeaba

si penrtu mine singura solutie este o operastie estetica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Oricum, operatia estetica scrie pe noi... Ma gandesc si eu sa-mi fac un lifting mamar in 3-5 ani, deh, varsta isi spune cuvantul...

Alta problema sunt vergeturile, dar aici chiar n-ai ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Am 25 de ani asi unbaietel de 3 ani.Am hranit cu piept un an si 5 luni...am slabit mult si anul acesta,si ce sa va mai zic...dintotdeauna nu prea am fost multumita cum arata.De la stres slabeam brusk si inainte,si normal ca au ramas amprente ....adica sini lasati.Nu ,nu-mi pare rau nici o clipa ca mi-am hranit puiu cu piept,este foarte sanatos....si NU A RACIT inca NICIODATA cred ca tot din cauza laptelui de mama!!!!!Dar vreau sa arat bine,si sunt gata sa fac orice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Eu am alaptat 9 luni si ma consider o norocoasa,sanii meu aproape ca si-au pastrat forma avuta inainte de sarcina,la fel si marimea la sutien,a ramas aceeasi.
Sport nu prea am facut,am folosit creme de intretinere si atat.
Probabil a contat ca nu m-am ingrasat mult pe timpul sarcinii si in felul asta corpul meu n-a suferit nici un soc.

Sorina

Sorina,esti intradevar norocoasa.Am si eu o intrebare sa nu fie cu suparare.
Cit de mult ai slabit dupa ce ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Pe langa problemele pe care le semnalati voi (si eu am ramas cu ei mari, un pic lasati si carpe) am o alta intrebare: cand se decoloreaza sfarcurile???? Am nascut in februarie, am intarcat dupa 6 luni si sunt inca inchise la culoare. Poate imi spuneti si mie in cat timp sa ma astept sa revina la culoarea normala.
Merci!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

JG mie cam de pe la 6 luni dupa ce am nascut erau deja albi, revenisera la culoare adica.
linea nigra, un pic mai greu dar s-a decolorat si ea.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

chiar nu imi dau seama de ce depinde chestia asta..de cat de repede ar trebui sa isi revina sfarcuriile si aoerola la culoarea rozalie..de ex mie dupa prima nastere mi-a revenit culoare dupa vreo 2 ani..acum, dupa a doua nastere,vad ca si-au revenit dupa 1 an..care o fii explicatia?durata alaptatului o fii un motiv?

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dar probleme cu sensibilitatea sanilor ati avut ? Eu am alaptat pana la 4 luni, cu multa greutate si stres, folosit pompa dupa fiecare supt, ca sa golesc complet sanii, si bb tot a avut nevoie de completare, si acum, la 2 luni dupa intarcat (care s-a petrecut absolut natural, bb a hotarat ca efortul de a suge e mult mai mare decat satisfactia) parca nu mai simt nimic, sanii sunt la fel de sensibili ca mana, sau poate chiar mai putin sensibili ! A mai patit cineva asta ?

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput