sanii dupa alaptare
voi ce faceti pentru niste sani cat mai frumosi si
fermi? gimnastica, creme...
Raspunsuri
Annie80 spune:
dupa alaptare...si in cateva lubi, aratau ca niste....*nam cuvinte sa-i descriu*![]()
urati, mai mici, cu vergeturi (dar ma bucur ca am putul alapta 1,3 luni pe bbe )
aici am reusit sa merga la doctor (un nodul aparut) si mia spun ca tesutul mamar este redus,mi-a recomandat niste pastile (Breast Assured)pe care le-am luat 6 luni de zile fara sa vad efecte prea mari in timpul tratamentului, acum la 3 luni de cand nu le mai iau....si folosind o firming cream....arata mai bine..nu va ganditi ca am ajuns-o pe Pamela anderson ca nu nu au facut "minuni" doar ca sanii arata mai acceptabil
oricum urmatorul pe lista este implantul ![]()
si ca sa ai sani frumosi dupa alaptare trebuie sa-i creia o pauzasti zilnic cu creme hidratante inca din primele luni de sarcina..mie mi s-a spus de asta dupa ce-am nascut 
Sorina-Alexa spune:
Eu am alaptat 9 luni si ma consider o norocoasa,sanii meu aproape ca si-au pastrat forma avuta inainte de sarcina,la fel si marimea la sutien,a ramas aceeasi.
Sport nu prea am facut,am folosit creme de intretinere si atat.
Probabil a contat ca nu m-am ingrasat mult pe timpul sarcinii si in felul asta corpul meu n-a suferit nici un soc.
Sorina
mamy_taty spune:
[q
M-ai atins cu acest subiect la PUNCTUL meu SENSIBIL!

este singurul meu "defect",complex..am 24 ani,doua nasteri..am avut niste sani SUPERBI!pe vremea cand eram domnisoara..am ramas insarcinata cu primul pe la varsta de 16 ani..in timpul sarcinii,m-i s-au marit sanii de m-am speriat eu..intradevar .erau plini de lapte..dar din pacate la indemnul soacrei mele nu am alaptat decat vreo 3 luni..iti dai seama ca tot acel lapte mi s-a retras foarte greu..dupa aproape 2 ani inca mai curgea ceva din sani daca ma apasam..in fine...la a doua sarcina..acum 1 an si 4 luni..nu m-ai mi s-au marit chiar asa exagerat..cu toate ca am avut cam aceeasi cantitate de lapte..pe al 2 le-a baiat l-am alaptat cam 9 luni..de data asta fiind si eu mai "mare" m-am tot uns cu diferite creme si in timpul sarcinii si dupa..sanii acum chiar s-au retras..dar sunt foarte lasati..
mama mea chiar rade..zice ca nu a mai vazut asa sani lasati..
sunt intradevar complexata de aceasta problema..credeti ca isi vor mai reveni vreodata doar prin creme si sport?eu NU! Mi-am propus ca anul ce vine sa imi fac o operatie de ridicare si remodelare..nu implant..ca vreau sa ii am mici
m-am saturat sa ii am mari..ce parere aveti despre aceasta operatie?stiti pe cineva care a facut-o?este multumita?va multumesc anticipat daca imi veti raspunde...va pup dulce..
mamy_taty
elbi spune:
nici eu nu m-am ingrasat asa de mult in timpul sarcinii
si mi-am revenit la greutate relativ repede. n-am vergeturi sau altceva...
sunt cam nemultumita ca sanii s-au micsorat cam mult, asta-i baiul meu si f.f.f.putin lasati (dupa 2 sarcini si alaptare pana la 1 an).
si pe mine ma bate gandul cu implantul, dar ceva mai tarziu. de fapt, mai mult un lifting...
mamy_taty, dar de ce n-ai luat bromocriptina pentru oprirea lactatiei? 14 zile, cate 2/zi. mie, dupa "intarcare", sanii se marisera,dar dureau, plus laptele...dar pastilele au rezolvat totul.
x_alinutza spune:
Eu nu m-am ingrasat la prima sarcina, insa sanii... s-au dublat in timpul sarcinii!
Nu mai zic dupa... Acu e jale, dupa inca o sarcina!
Sunt lasati, plini de vergeturi...
Ne mai "bucuram"(sotzu) cateva zile inainte de cm, ca devin mai bogati
, da ce folos ca-s in vitrina(dor cumplit)?!
diana11 spune:
Si eu am avut sani superbi. Acum dupa alaptat, 1 an, am sani jalnici. Eu nu am luat f. mult in greutate, dar din primele luni de sarcina au aparut vergeturile si nu am putut face nimic. Nici sanii nu au crescut f.mult, cred ca pielea nu e destul de elastica si atunci apar vergeturile, oricate creme ai folosi.
Sunt f. complexata de situtia asta nu suport sa ma atinga sotul pe sani, cand simt cat de flescaiti sunt se duce toata "vraja". Dar...am un copil frumos si sanatos si cu asta ma consolez.
mamy_taty spune:
Acum e prea tarziu elbi..nu?nu stiam..eram mai "mica"..iar acum dupa a doua sarcina s-a oprit laptele odata cu incetarea alaptarii..asta e..mersy oricum..o sa imi notez pentru viitoarea sarcina
Cita dreptate ai Diana!
si eu ma confrunt cu aceeasi situatie jenanta!prefer sa "o fak" cu lumina stinsa..ma simt nashpa!
deabia astept sa imi fac o ridicare..ceva..la anul..
mamy_taty
Annie80 spune:
mamy_taty, elbi bromcriptina am luat si eu, avand mult laptic si acum la 3 ani dupa inca curge, daca strang
chiar si aici am mai luat niste pastile (lapsus) prima data 2 dr a zis ca ar fi suficient, dupa 3 luni si dr a ramas surprinsa si mi-a mai dat odata sa le iau....si tot curge..fff putin dar curge![]()
vali02 spune:
Ca sa nu se sperie vreo graviduta sau proaspata mamica care citeste aici, am sa va povestesc si experienta mea. Una fericita, sanii mei, dupa 2 nasteri si alaptari (10 luni, respectiv 1,1 ani) sunt mai bine decat inainte. E adevarat ca ii aveam f. mici (masura 0 sau A la cupa sutienului) si fermi - acum au mai crescut un pic (cupa B), sunt mai molcutzi, f. putin lasati, pot purta bluze fara sutien. Si am 36 de ani. Cred ca totul depinde de fondul nostru genetic, nu va mai stresati, din fericire exista modalitati de remodelare.
Field_mouse spune:
Dupa alaptare? Hm, cred ca, doar lifting mamar...
Eu am purtat un sutien special (cu bretele late) IN TIMPUL sarcinii, din luna a 7-a nu-l scoteam nici noaptea (adica aveam 2 sutiene, unu - pe mine, altu - la spalat). In timpul alaptarii (7 luni, gemeni, exclusiv - adica, 2-2,5 litri de lapte/zi) tot am avut niste sutiene speciale pt. alaptat, pe care la fel nu-i scoteam nici noaptea. Si sainii mei nu au suferit o schimbare vizibila (si am 70D, adica, destul de problematic).
Nu am scris asta ca sa ma laud, dar de cate ori spuneam fetelor care alapteaza (prietene, la maternitate, etc.) sa poarte un sutien adecvat, nu m-a ascultat nimeni. Nu stiu, ce e cu conceptia asta gresita, ca daca porti sutien ti se lasa sainii. In realitate, lucrurile stau exact pe dos.