Bebelushi din ianuarie-februarie 2003

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

dana,
andrei merge in 4 labutze de pe la vreo 7 luni. nu e regula ca toti sa mearga intai asa, pot sari peste "faza asta" direct in 2!

cu carnitza... chin mare. am incercat toate variantele. amestecata cu piure de legume, cereale, cereale cu fructe, apoi simpla, neamestecata cu nimic. nu merge! o detecteaza oriunde as pune-o! poate ca am sa mai astept un pic, cine stie, voi avea noroc mai incolo... ca vegetarian nu prea are cu cine sa semene, toti suntem "carnivori" in familie...

numai bine la bebei!

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Bine ati venit Iubibubi si Sofia .....Iar Gabriele v-am vazut pe cal nu i-a fost frica la inceput de calut? la noi nici un dinte la orizont inca mai asteptam ....Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

ura!!! am reusit figura! multumesc Gabriela, a mers amestecata cu fructe! n-am curajul inca s-o pun in piureul de legume, mai astept putin... acu', inca o intrebare: cam ce cantitate de carnita pe zi le dati bbilor vostri? eu ii dau cam o lingura. o fi suficient?

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Dragi mamici ,
Rachel in curand implineste 8 luni si are doi dintisori , descoperiti din greseala. Nu mi-a facut febra si nici nu mi-a plans , la apartia celor doi dintisori.
Vocabularul ei este compus din mama , ba-ba , da-da , pa-pa...tata nu spune.
De mancat ,din pacate, nu mananca decat mancare din borcanele si asta cred ca este vina mea . Spun vina mea ,deoarece nici n-am insistat prea mult cu mancarea gatita.Mananca absolut orice. De baut nu bea decat laptic si din cand in cand suculet. La apa ne strambam.
De mers nu mergem cu toate ca avem premergator. Cand vede premergatorul incepe sa planga. Dormim de cate trei ori pe zi cate doua ore.Cand este treaza se joaca in bouncer. Noaptea este noapte si pentru ea.De dormit nu doarme decat cu pernuta in brate.
Mai nou ,a inceput sa se rusineze , atunci cand cineva, strain ,vorbeste cu ea. De altfel ne place in brate la toata lumea.
De aproximativ o luna avem si cercelusi.
In concluzie suntem o fetita sanatoasa , cuminte si frumoasa ca toti bebici.
Asteptam vesti de la voi.
Pupici.
P.S Delia ce-ti face Sebi ? Ai reusit sa gasesti vreun tip de formula care sa-i placa?

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Ca tot vorbim de stat in brate, ai vostri cum reactioneaza la straini? "Salbatica" noastra urla la toata lumea (inclusiv bunici), desi noi consideram ca o "scoate" destul in lume ( ne plimbam mult, in fiecare zi).
Nici o persoana care nu "de a casei" nu se poate apropia de bebelusha si incep urletele si asta nu de ieri-alaltaieri, ci de la trei luni!!
Ce ziceti, ce putem face?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Andy mananca foarte bine,si eu ma plangeam acu o luna ca nu vamanca.Da de unde!Mananca orice ii dau.Merge cu premergatorul,trage tot ce apuca.Acum are gingiile foarte umflate,aprope ca ies dintisorii,e foarte nelinistit.Apropo de brate,toata ziua ar sta in brate indiferent la cine.Nu are probleme cu strainii,la noi fiind o familie mare s-a obisnuit cu multe persoane in jur.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput