Aspirante optimiste >20 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by oana_r
abia astept sa vina ramonella.sper sa fie totul bine
A plecat sa-si ia sange sau sa ia deja rezultatul?
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
adela achim spune:
Oana trebuie sa te linistesti si sa nu te mai stresezi pentru ca nu-i face bine simburelului din burtica...
Bubuleana ne bucuram ca esti bine si ca mai treci pe aici...[pup si te mai asteptam sa mai vorbim...
ADELA
Happiness_4_us spune:
Hai ca am aflat!
Ramonella este la doctor asa ca tinem pumnii stransi! Te asteptam cu vesti bune!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Alinutzaa spune:
Hop si eu printre voi fetelor. Si eu tot aspiranta. CM-ul meu vine cam la 32-33 zile. Acum sunt in z30 si de o saptamana ma dor sanii si si-au marit volumul. Sper nici sa nu apara rusii in urmatoarele 2-3 zile ca ...
Am vazut ca sunt cateva noi noute. Felicitari fetelor!!!
kory spune:
Ce vesti bune!!!!!!!
oanabbb - eu cred ca esti in toata regula, sarcina usoara si sa ai grija de tine!
ramonella - iti tin pumnii si asteptam sa vii cu vesti bune, Doamne ajuta, sa fie cu ochisori!
marryan - bine ai revenit! Sa fie cu noroc.Cum au fost instilatiile si ce sunt alea, au durut, ca mi-a pomnenit si mie ceva dr?
Va pup fetele, si astept vesti bune!
Mary
toma_lly spune:
hai ma ramonella, ca stam ca pe ghimpi !!
vrem vesti bune !!!!!!
toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
vine barza/sau nu http://tt.lilypie.com/Q-GUp2.png
Laura Ioana spune:
Oana nu te speria, iubita! Sa refaci Bhcg-ul (la 2 zile tre' sa-si dubleze valoarea) si vei vedea ca e bine
Danutza durerile obisnuite sarcinii nu trebuie sa fie puternice, sunt ca durerile obisnuite de ciclu (deci nu cele puternice de la ciclu!), poate un pic mai usoare.
Andra sa iei no-spa cand simti ca te doare mai tare. Eu am luat toata sarcina 3/zi (mai putin in ultima perioada, cand imi doream sa nasc). Nu te mai gandi la toate cele rele, ca superi bebicul Imi place treaba cu ingerul pazitor
Ramonella asteptam vesti
Poze Laura
oanabbb spune:
maine dimineata voi merge sa repet analiza.
ar trebui sa o fac maine la 16.oo ca sa fie 48 ore...asa vor fi doar fo 40...da n.am cum altfel.
poate da doamne doamne sa fie bine!va multumesc pt ca v.ati agitat atat si ati cautat date...sunteti niste scumpe!
oana4+
danutza2 spune:
Poate Ramonella nu mai ajunge la net azi.
Noi ne rugam toate pentru ea si speram sa fie totul bine.
Multa bafta si Oanei miine la test! Iti tinem pumnii.
Miine dimineata fac si eu un test, n-am sperante prea mari ca in afara balonarii n-am mai nimic si asta o fi doar o problema digestiva.
Oricum, o sa intru sa va zic rezultatul si apoi m-apuc de treaba...ca stau toata ziua pe net. E cu siguranta o alegere buna pentru starea mea de spirit, dar nu si pentru munca .
O seara buna tuturor, miine sa ne gasim mai sanatoase, vesele si numai cu vesti bune!
Dana