Aspirante optimiste >20 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
IRLANDEZA Uite cum tin manuta intinsa...hai te rog tine.ma bine ...am nevoie de tine la odisee...in noptile lungi cand bb ne va intepa peste tot si nu vom putea dormi!si sa nu te prind bocind<acu intre noi fie vorba eu bocesc de sare camasa de pe mine>,da tu sa fii tare si sa vii iubita repede la odisee!
Mi-as dori tare mult sa te pot prinde de mana , dar cred ca totusi am ratat luna asta. Cred ca daca m-ar intepa tot la 5 min. si mi-as musca limba, da' n-as plange , ca doar asta mi-am dorit , nu ?
Ieri a venit o fosta colega in vizita la servici cu fetita dcare are abia 3 sapt., iar azi am aflat ca o alta colega a nascut azi-noapte tot o fetita.
Am plans toata noaptea ( de ce eu nu pot sa raman ?)si l-am tinut treaz si pe sot cu povestile mele, si el ma tot incuraja , si eu iar ma apucam de plans ,aveam o fata umflata azi dimineata , ca toata lumea m-a intrebat daca sunt bolnava .
Ma bucur nespus pt. reusita ta si a fetelor, dar cateodata nu mai pot duce, e prea mult, si am tot zis ca nu mai intru pe forum , ca-mi fac rau , dar nu ma pot desprinde, si daca am 5 min. libere intru si citesc cateva mesaje.
Sper ca n-am suparat pe nimeni.
Noi 2 singurei
Happiness_4_us spune:
Irlandeza, draga de tine! Curaj draga mea, nu iti pierde speranta! Dumnezeu are grija de noi toate!
Pupici!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Laura Ioana spune:
Irlandeza nu te lasa doborata, iubita! O sa vina el bebe si la tine, fii convinsa, cand te vei astepta mai putin Stiu cat e de greu sa vezi reusitele altora, burticile si copilasii altora, dar nu te lasa, noi suntem aici pt tine
Poze Laura
amameda spune:
Oanab, vei vedea ca va creste. Esti in limita. Astapta si repeta saptamana viitoare HCG. Eu cred ca ai ovulat mai tarziu si sarcina e mai mica decat crede toata lumea.
Curaj ca e bine bebe.
MEDA
didi-edi spune:
Catty , asteptam vesti si impresii.
Ioana, sa nu care cumva sa nu spui cum a fost prima impresie .
toma_lly spune:
m-au apucat pandaliile
VREAU SI EU BEBEEEEE !!!
toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
vine barza/sau nu http://tt.lilypie.com/Q-GUp2.png
emma76 spune:
salutare la toate fetele.sunt nou inregistrata dar va citesc de foarte mult timp. felecitari viitoarelor mamici
catty spune:
Fetelor, inainte de toate vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Am facut IA aseara in jur de ora 19, dar am avut dureri cumplite. Apoi am plecat acasa si tot drumul am stat culcata in masina si cu perne sub fund. Treaba este ca atunci cand am ajuns acasa am vazut ca sangerez ca in prima zi de ciclu si m-a apucat disperarea. Era ora 23 si nu aveam pe cine sa sun sa intreb, asa ca toata noaptea am plans si acum nici nu pot sa imi deschid ochii bine. Toata nopatea am sangerat, dar vad ca acum s-a oprit. Si cand plangeam eu sotul in loc sa ma consoleze a zis sa tac din gura ca numai eu trag a rau. Imi venea sa urlu, asa ca m-am dus in baie si am plans acolo linistita si fara sa ma certe nimeni. Imi vine sa urlu. Asa ca nu stiu ce va fi si cum va fi, dar cred ca pana luni o sa aflu eu. Acum sunt insa disperata si imi vine tot timpul sa plang.
Pupici si o saptamana minunata in continuare va doresc.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
RAMONELLA spune:
Sunt fff dezamagita si suparata si fara nici un chef de nimic!Ieri am fost la doctor sa vad ce e cu scurgerea aceea maronie.A spus doctorita ca e din cauza pastilelor pe care le-am lasat acum 2 luni de zile,ca acum isi revine organismul.Si am intrebat-o ca nu pot sa fiu graviduta,ca mi-am facut un test de dimineata si s-a vazut putin liniuta si am avut si greturi.Si atunci a spus ca si ea crede ca-i sarcina.Si ca scurgerile sunt de la ouletul care incearca sa se fixeze.Si am intrebat ca atatea zile,5 zile,e normal sa se tot fixeze si sa am scurgeri?Si a zis ca e normal.Si si doctorita era sigura ca era sarcina.Chiar mi-a recomandat un doctor la care sa ma duc,sa imi urmareasca toata sarcina si cu care sa nasc.M-am dus ffff fericita de la ea!Mi-am luat si un test de sarcina,sa-l fac de dimineata.
Apoi seara,am vazut ca imi curge ceva rosu.Ma gandea, ca nu-i nimic,poate in sfarsit s-a fixat ouletul.Si m-a luat o stare de bine,de multumire.
Spre dimineata n-am prea putut dormi...parca ma durea burta...m-am dus la baie sa-mi fac testul...am pus urina..asteptam...intre timp ma stergeam cu hartie...si....ROSU!!!!Normal ca testu a fost negativ.......SI AU VENIT RUSII CU TOT TACAMUL:SANGE ROSU SI DURERI!!!
Asta e...tocmai am trecut pentru prim adata prin aceasta dezamagire....e tare naspa...poate totul a fost doar in imaginatia mea....poate am inebunit cand am vazut a 2-a liniuta...poate m-am fortat sa-mi fie rau,m-am autosugestionat(da pe naiba)....Sunt ff dezamagita....Si v-am dezamagut si pe voi......Ceea ce ma mai linisteste e faptul ca e doar prima lun ade incercari,si nu trebuie sa renunt....multe dintre voi treceti prin tragedia asta de luni intregi sau ani de zile...cred ca e groaznic...
Fiecare va primi bebele cand va vrea Dumnezeu!
Acum sunt fff dezamagita...e nasol sa treci de la bucurie la tristete...
imi pare rau ca v-am dezamagit si pe voi....Sper ca voi sa nu patiti ca mine!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel