Aspirante optimiste >20 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
rox_dox spune:
neata fetele...
am facut azi dimineata un test femina...
nu stiu ce sa zic...pare negativ, dar totusi parca se vede un firicel subtire rau de tot acolo...dar pe de alta parte poate e doar inchipuirea mea...nu situ ce sa mai zic...
realitatea este ca azi sunt Z35 la CM mediu de 28-29...
n-am luat anticonceptionale in viata mea, deci nu vad de unde ar putea aparea dereglari hormonale...iar de la stres, chiar poate sa-ti intarzie 6 zile de la stres?!
sunt asa...ca o barca in deriva..nu stiu ce sa zic..nu stiu ce sa fac..
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
ancadragoman spune:
Neata fetele
Catty si Ramonellla pupici si sunt alaturi de voi.
anca
poze nunta
Incercari bb
RAMONELLA spune:
Ancamersi mult!E bine ca ma sustine cineva,doar sotului si finilor le-am spus ca era posibil sa fiu graviduta si voua bineinteles....Dar restul lumii nu imi intelege supararea...habar n-au...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
rox_dox spune:
ramonella, de aia eu nici nu spun nimanui nimik...decat atunci cand o sa fiu sigura...ma enerveaza la culme si obosesc psihic sa stau apoi sa le explic tuturor ca de fapt n-a fost..sunt patita...si nu mai vreau...
daca ma credeti, am discutat in amanunt numai cu voi despre subiectul asta...i-am aruncat si sotului o vorba ca ar fi trebuit sa vina cm, dar asa intr-o doara, n-am insistat...nu vreau sa-si faca si el sperante daca nu-i cazul...
tot sper sa ii dau o veste buna, bazata pe ceva clar.
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
ancadragoman spune:
Asa este nu toti inteleg ,dar important este ca cei apropiati tie sa iti fie alaturi.
Noi suntem aici si o sa te sustinem mereu.
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
Ramonella, imi pare rau..lasa ca de Craciun poate primim un cadou frumos!
Rox, eu zic ca ai sanse mari sa fie bb! Iti tin pumnii! mai fa un test maine dim sau mergi la o analiza de sange.
Eu sunt Z6 si am calculat ca la ov. sotul are petrecerea firmei la munte la Vatra D.si nu stiu ce sa fac..sa merg cu el?!
va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
RAMONELLA spune:
doar noi ne intelegem!Ce bine ca existati!
NUNTA
28.05.2005
rox_dox spune:
kriss, pai cred ca asa o sa fac...
tu...tai-o la munte dupa barbat...te mai intrebi daca sa te duci sau nu??? e intrebare retorica, nu?
fa bagajele si vatra dornei sa scir pe fruntea ta!!!
success
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
kriss79 spune:
E cam naspa treaba, e vorba de o pensiune si sunt numai colegii lui. Eu sunt "sefa" si ma simt cam nasol sa merg si eu, si cum sa facem cu angajatii alaturi?
Sper ca vom gasi noi o solutie! Ar fi pe joia urmatoare plecarea si pana duminica dureaza. Eu as avea treaba cu el pe 29,30 si 1 cred
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
RAMONELLA spune:
Kriss mai stai pe ganduri???Eu zic ca e un moment propice.Va mai relaxati si voi...si poate cine stie....de Craciun va da mosul un cadou
NUNTA
28.05.2005