Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Lia, no comment!
Este cumplit prince ai trecut!
Eu cred ca Dumnezeu mi-ar fi luat mintile. Oricum femeile alea nu ramaneau pedepsite!
Este groaznic ca pot exista astfel de oameni. Oameni fara suflet!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Pepsi spune:
fetelor intru pe fuga ca sa va zic cum a fost la medic, ca am asteptat acolo 1 ora jumate inainte sa ma ia, si ma astepat sefa la servici.
inca am ochii in lacrimi, fetelor mi-am vazut puiul, totul e ok, e atit de miscaret de numa, imi venea sa pup ecranul ala, ca pe dr l-am pupat......ce sa va zic o fericire ce simt, la fel ca si cind l-am vazut pe Dominic prima data, atunci aflasem si sexul, acuma e prea mic, a confirmat la eco ca am 10 saptamini implinite, i-am auzit inimioara, Doamne nu ma mai saturam, era atit de frumos bebe meu, desi nu se vede ce e eu o simt fata, oricum nu conteaza ce e, il iubesc atit de mult. din pacate nu mi-a dat o poza, ca mi-a spus ca e doar ca si diagnostic ptr el, si ca sa ma progrmez la eco unde m-a trimis si aia-mi vor da poze, m-a trimis la tot felu de teste de singe, avea si el emotii ptr mine, si m-a sfatuit sa fac eco de translucenta nucala si analizele de singe ptr sindromul Down, am sa-l fac, desi daca Doamne fereste iese rau nu cred ca sint in stare sa renunt la el, dar oricum, nu ma gindesc la asta acuma, sint atit de fericita.Ati avut dreptate toate care mi-ati spus ca dupa ce voi merge la medic ma voi linisti, asa este, simt parca ca o mare greutate mi s-a luat de pe umeri, acuma pot sta dreapta. va pup pe toate si sper cit mai curind sa traiti si voi ce traiesc eu ca e minunat......
Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Doamne,Lia prin ce ai trecut! Nu pot sa cred cata incompetenta!!! Nu exista cuvinte de consolare!
Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca nu ai stiut cat sa dai si cui sa dai bani,era de datoria lor sa salveze viata unui copilas pe care niste parinti l-au asteptat cu nerabdare.Nu am cuvinte...
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
blueeyes2003 spune:
Flavia felicitari!!!Mi-ai transmis si mie emotiile tale.Ma bucur ca te-ai linistit,ca l-ai vazut pe si ca e bine!Stai linistita in privinta analizelor,cu siguranata vor iesi bine! Ma bucur mult pentru tine!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
hair spune:
Lia, este cumplit tot ce ai povestit. Trebuie sa ne spui si noua la ce spital s-a intamplat totul. Din ce mi-ai povestit, seamana oarecum cu povestea mea, eu am avut membranele rupte la 30 sapt., si m-au tinut 9 zile pana sa nasc in sala de travaliu (pe urma am aflat ca marea majoritate a medicilor spun ca in caz de membrane rupte copilul trebe scos imediat, ca inchide lichid care deja vine in contact cu mediu nesteril), la nastere a asistat neonatolog, copilul a avut plamanii plini cu secretii, dar au reusit sa i le scoata in 9 zile de stat la ventilator. Ma gandesc ca poate unde ai nascut tu nu aveau asa ceva, dar trebuia trimis de urgenta la unul din spitalele care au, si sunt numai 5 din cate stiu eu: municipal (aici am fost eu), giulesti, polizu, alexandrescu si budimex.
la municipal pot sa va spun ca doctoritele de la neonato sunt toate sub papucul lui culcer, care este total depasita, si de la budimex mi-au zis ca au multe cazuri venite de la ea. Ea m-a trimis acasa cu copil de 1590g, ca e sanatos. Si tot ea ma trimitea acasa cand a racit, si am insistat si m-am dus la budimex, unde a 2-a zi era pe ventilator, deci trageti concluziile... in afara de alaptat la san femeia asta nu mai stie nimic, si chiar am crezut-o, ca sa-mi zica de budimex ca e crima sa pui sa suga copil asa mic, c-a fost extenuat de atata supt si de aia l-a doborat o raceala.
Michelle, cred ca ar fi bine sa-ti reiei activitatile zilnice, sa te gandesti mai mult la sotul tau, la clipele frumoase avute ca gravida, trebuie sa vezi reversul medaliei, ai avut totusi cateva luni de bucurie, la urmatoarea sarcina vei avea mai mare grija, relatia cu sotul se consolideaza, ai un ingeras care se roaga pentru tine, daca reusesti sa treci peste incercarea asta vei mai puternica si nimic nu te va mai speria si nici intrista de acum incolo, in afara de gandul la fetita, bineinteles, dar tristetea va deveni asa, un fel de melancolie si de speranta revederii intr-o zi nu chiar asa departe, ca viata e scurta. cred ca la tine durerea e asa de profunda si pentru ca esti mai tanara, daca 81 e anul de nastere, altfel accepti loviturile vietii la 35, si altfel la 37!
felicitari tuturor gravidelor, flavia, ileana, mari ai mare grija cu tripletii, chiar azi scria in ziar de un caz in iasi, mama a stat din luna a 4-a in spital cu cerclaj, dar a nascut 3 fete sanatoase.
felicitari si celor care incearca, e mare curajul vostru, eu mai astept sper un pic.
eu una am devenit f. meteodependenta, in zilele cu soare caldura si lumina imi aduc aminte de imbratisarile dulci ale ingerasului meu si de lumina pe care ne-a lasat-o in inimi, in zilele ploioase sau noroase imi aduc aminte de mormantul rece in care se odihneste trupusorul lui firav. sambata ma duc de obicei la cimitir, si ma mai linistesc cand vad crucea de marmura roz frumoasa si locul curat si linistit. si toate florile tin f. f. mult.
Laura Ioana spune:
Puiramy imi pare tare rau! Chiar speram sa fie altul finalul, mai ales cand ai spus ca te dor sanii! Sper sa reusesti cat mai repede sa-ti vezi bebelusul in brate
Lia, Doamne fereste de asa tragedie ! Imi pare rau ca ai incaput pe mana unor criminali, dar se pare ca nu prea avem cum sa-i ocolim, ca-s peste tot! Cum sa-ti dea asa o explicatie!!! Nenorocita!!! Cata lipsa de omenie, in ultima faza, ca profesionalismul lipseste total!!!! Vad ca sunt experti doctorii in genul asta de explicatii “stiintifice”: si mie mi-a spus ca “s-a bazat prea mult pe tineretea si pe sanatatea mea”! Sper sa ai puterea de a o lua de la inceput si sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti repede, ca sa te aline
Oanabbb, cum asa ceva!!!!???? Poate e totusi o greseala.....sper sa fie Ma gandesc la tine
Ileana ai simtit pe bebe? Sau mai dureaza? Ufff abia astept sa ne spui, parca ar fi cupilu’ meu
Vivela luna viitoare e cu noroc: vine Mosu’cu bebeii in sac
Mari si mie-mi place ideea cu sambureii “nostri” Vreau si eu sambureeeeeiiii!!!!
Michelle iubita, nu-ti pierde speranta ! Suferi mult acum si vei mai suferi multa vreme, dar vei vedea ca vei incepe sa gandesti altfel, pe masura ce trece timpul ! Nu vreau sa ma crezi pisaloaga, dar iti spun din experienta mea Sper din inima sa te putem ajuta ! Mai intra pe la noi si mai stam de vorba, mai spunem ce simtim, ne mai sfatuim, fetele gravidute ne povestesc de ele si de burtici si ne umplu inimile de fericire !
Flavia ce fericireeee Felicitari, dragutza, pt bebelusul miscacios ! Doamne, ce ma bucur ca e bine!!! Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate!
Jojo, mi-am impus sa merg mai departe ptc vreau un copil cu orice pret ! Mi-am impus sa nu ma mai gandesc, sa nu ma mai rascolesc si sa privesc la viitor ! Trebuie sa fiu sanatoasa pt copilul meu ! Cand imi fuge gandul la tragedia mea, simt cum ma loveste ceva in cosul pieptului si nu mai pot respira ! Si atunci ma fortez sa ma gandesc la altceva. Poate e o refacere fortata, artificiala, dar vreau sa port cat mai repede un copilas in burtica si pt asta trebuie sa fiu sanatoasa psihic si fizic. Iti doresc sa ai putere, tarie sa poti merge si tu mai departe
Poze Laura
Laura Ioana spune:
Mirela abia astept sa ne dai vesti despre testul cu doo betze
Cristina ai facut vreun test sau ai rezistat eroic?
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura si eu abia astept sa vad II liniute. Oare cand va fi asta? Nu am simptome,nici de sarcina nici de CM. Vom vedea!
Tu ce mai faci?Ai inceput serviciul? Sa stii ca atunci cand nu intri pe aici,imi lipsesti
Edit: Cristina "zi" ceva!!!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
mariana_1976 spune:
Ileana sotul meu spune ca vopselele folosite in tarile scandinave sunt safe.Daca stau sa ma gindesc si oja in trecut continea substante volatile si asta din ziua de azi nu mai are.
Cred ca doctorii de aici nu prea au voie sa iti dea indicatii restrictive decit in cazuri dovedite a fi grave.O fi vreun regulament, nu stiu.
Ultima data cind a fost la control imi exprimasem politicos nemultumirea ca nu ma bagasera la eco mai devreme de 37 de saptamini si ca incercasera prea tirziu sa-mi intoarca copilul, cind nu se mai putea.Mi-a zis ca moasele asa sunt instruite sa nu faca trimitere inainte de 36 de saptamini ca se mai poate intoarce.Da, se POATE dar nu in cazul meu cind cantitatea de lichid amniotic nu ii permitea.Daca il intorceau mai devreme as fi avut sanse mult mai bune sa ramina in pozitie corespunzatoare.Pina la urma a fost de acord dar ca regulile sunt reguli si ei le respecta.
Flavia, ce bine imi pare cind citesc vestile tale bune! O sa fie bine, vei vedea.Si eu stiu cum este sa stai cu teama si sa-ti spuna doctorul ca e okay.La virus intr-adevar nu au ce sa-i dea lui Dominic.Sper sa fie bine cit mai repede!
Nana intrebai de ce sa nu bem lichide 4 ore inaintea testului de ovulatie.Sa stii ca orele respective nu sunt batute in cuie.Daca consumi mai putine lichide cu 2-3 ore inainte tot iti indica corect.Cel putin asa a fost la mine cind am verificat.Din cauza ca hormonul lutenizant din urina isi pierde din intensitate.Tin pumnii sa fie cu 2 liniute in curind!
Mirela hai ca ne dai emotii mari.Bine ca nu mai este mult de asteptat!
Lia_b e ingrozitor cum niste cadre medicale fac greseli de neiertat.Mi se pare atit incompetenta cit si rea vointa.
Acesti oameni nu ar trebui sa profeseze medicina.
Laura Ioana spune:
Mirela am inceput serviciul, beax! M-am dezobisnuit de vorbit si ma durea in gat rau de tot ieri seara (a fost prima zi) Si copiii la scoala m-au zapacit de cap: "ce doooor ne-a fost de dumneavoastraaaaa! sa nu ne mai lasaaaati!" Niste zapaciti si behaiti Nu le-a placut de profa care a fost in locul meu (i-a pus sa conspecteze, de au ajuns bietii copii, la materia de pe sem II si n-au inteles nimic)!
Poate ne faci o bucurie luna asta (adica si tie si mie)! Doamne ajuta!
Poze Laura