Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 22
Happiness_4_us spune:
Mirela, nu iti pierde speranta, te rog mult! O s avezi ca se va pozitiva testul. Si nu te stresa.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Vivela spune:
Mirelus, mai ai un pic de rabdare. Cum era "daca nu e rosu, mai e speranta" . De fapt si daca e, speranta tot trebuie sa ramana, dar tare ti-am mai face vant al mamici
Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png
blueeyes2003 spune:
Nana si Gabi va multumesc mult ca ma incurajati.L-am stresat pe al meu sot,nu stia ce sa-mi mai faca sa ma simt bine. Noroc ca va am pe voi si ma intelegeti.Eu m-am hotarat sa mai astept cu testul,cred ca il fac poimaine dimineata,nu vreau sa mai vad doar o singura liniuta.Oare oi fi ovulat mai tarziu,nu stiu...Ma gandesc la orice.
Va urez spor la prestat si sa dea DD sa vina bebe luna aceasta.
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Pepsi spune:
mirela, draga mea, am intrat azi dimineata devreme si am vazut tot ce ai scris, dar pina la ora asta n-am putut sa-ti scriu ca a fost o nebunie pe aici.........lasa nu te descuraja, poate marca de teste nu era buna, sau poate erau expirate, ai verificat data pe ele? si daca nu vine zic si eu ca si Laura, sa fugi la medic, sa vezi ce e! hai fruntea sus, te pup.
Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Flavia mersi pentru incurajare.Nu erau expirate testele,nu stiu de ce nu s-au pozitivat,nu prea vreau sa cred ca este o dereglare.O sa mai astept cu vizita la medic,poate totusi este bebe si apar si cele 2 liniute.
Ai grija de tine!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
blueeyes2003 spune:
Fetelor la SEU se pozitiveaza testul sau nu? Mi-e cam teama...
Mirela
andreea16 spune:
Mirela, de abia acum am reusit sa intru. Eu zic ca poate mai e o sansa. Incearca si maine dimineata inca un test. Eu iti tin pumnii stransi sa fie bine.
TE pup
Andreea
Pepsi spune:
da mirela, eu stiu ca se pozitiveaza la extrauterina, cel putin si eu eram stresata si m-am interesat, si da, se pozitiveaza, cine stie de ce nu s-a pozitivat, poate inca in singe nu ai destui hormoni produsi? eu stiu, imi dau si eu cu parerea, dar stai linistita ca sigur nu e nimic grav, tin minte ca mie, cind vroiam sa ramin a doua oara si n-am ramas din prima eram tare stresata in luna aia, si am tot bagat la teste, si ciclul a venit la 32 zile, medicul mi-a spus ca din cauza ca am vrut neaparat atit de mult mi-a venit mai tirziu ciclul, nu era dereglare, dar zicea ca psihicul face minuni, ca atita vroiam sa nu-mi vina ca mi-a intriziat ciclul citeva zile, asta e cu subconstientul asta, eu zic asa, sau esti si testele nu sint bune, sau nu esti dar atita iti doreai, ca s-a speriat bietul ciclu si e blocat putin, si vine in citeva zile, lasa panica, ca va fi bine, oricum ar fi, e bebe, sau vine ciclul(ca fara el nu putem avea bebe)
Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
andreea16 spune:
Tzuca74 imi pare rau pentru necazul tau. Nu te descuraja, asa cum a zis si Flavia, nu poti stii cand vine bebe din nou, poate mult mai repede de data aceasta. Lasa sa treaca 2-3 luni si apuca-te din nou de treaba.
Flavia, de abia astept sa ne spui ce vei avea. Cred ca mai e un pic si scapi si de grreturile astea, imediat incepi sa il simti pe bebe miscandu-se. Ma bucur sa aud ca Dominic e mult mai bine, nu mai esti nici tu in pericol sa iei virusul. Mersi mult pentru gandurile bune, sora mea sta in pat si se simte un pic mai bine.
Laura, draga mea, prin cate ai trecut si tu….Esti o femeie asa curajoasa, sunt sigura ca Dumnezeu te va rasplati si vei primi bb-ul mult dorit. Mai e doar un pic de tot pana atunci…
Gabi, ai dreptate, cred ca in ciuda tuturor calculelor pe care le facem noi, uneori ramanem atunci cand ne asteptam noi mai putin. Poate ca acesta si e secretul, sa nu ne mai stresam atat si sa lasam lucrurile sa curga. Doar ca e foarte greu, cand stii ca doar cateva zile pe luna se poate intampla minunea. Ei, daca as mai avea iar 20 de ani, as sta linistita, dar asa…..Ma apropii vertiginous de 30 si timpul trece….
Nana, mult success, iti tin pumnii sa se prinda luna aceasta!
Mari, saptamana viitoare ar trebui sa vina CM, eu sper din tot sufeltul s ama ocoleasca vreo 9 luni. Vom vedea. Ce bine ca nu ai greturi, oricum sa ai mare grija de tine, probabil ca toata lumea iti spune asta, dar chiar asa e. De abia astept san e mai arati o poza cu ci trei nazdravani.
Anca, nu e nici o probl sa combini maca cu vit e. Eu am luat asa + aspirina, pentru ingrosarea endometrului. Fetele de la naturiste si homeopate m-au invatat. Dar sa iei vit e asa cum ti-a recomandat Idaira.
Dela, ma bucur ca ne-ai mai scris, chiar ma intrebam pe unde mai esti.
Va pup pe toate
Andreea
blueeyes2003 spune:
Flavia multumesc pentru lamuriri. Sper sa se fi speriat CM astfel incat 9 luni sa nu mai vina.
Daca nu e bebe sper sa vina mai repede sa ne apucam din nou de treaba Multumesc mult!
Andreea mersi!Mai astept putin cu testul si de indata ce-l fac,va anunt.
Ma bucur ca sora ta se simte mai bine.
Iti tin pumnii ca saptamana viitoare sa nu mai vina CM si sa ne dai vestea cea mare,ca vine bebe.Ce poate fi mai frumos decat, ca in preajma sarbatorilor sa primesti un asa dar Bafta!
Mirela