Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Moni, saryta, tzuca74, nu mai gasesc cuvinte de consolare, de nici un fel. Imi pare fff rau pentru durerea voastra. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti mai departe si un copilas care sa va aline durerea si sa va umple sufletele de bucurie, cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Mirelaaa, pe unde esti? Ia zi, ai facut? Ce s-a intamplat?

Della si Flavia , intotdeauna aveti un gand bun si o vorba frumoasa pentru noi!

Laura , primul pas e facut! Sper ca pana de sarbatori sa putem sarbatori impreuna cu tine o veste buna buna!

Buna dimineata tuturor fetelor si hai sa fie asta o zi plina de vesti bune!
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mirelaaaaa, hai odata, ca ne prinde ziua fertila p-aici .

Parca nici testul meu nu l-am asteptat atat .

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,am intrat pe fuga sa va spun ca testul este cat se poate de negativ!Nu mai inteleg nimic...
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine,mi-ati mai inseninat putin ziua.
Revin,ca am putina treaba.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Laura,ma bucur ca ti-a venit CM asa repede, mi e mi-a venit exact la 5 saptamani de la chiuretaj, a zis dr intre 4 si 6 sapt, iar eu ca o pacienta cuminte am facut repede media si mi-a dat 5
De acum numaram impreuna, da?

Mirela, inca nu e timpul trecut, atata vreme cat nu se arata uratii. Incearca un SureCheck sau Femina, la mine astea pareau cele mai sensibile, se colorau imediat.

Flavia, lasa ca or sa treca in curand si greturile astea si o sa te poti bucura pe deplin de sarcina.

Mari, fericito, stau uneori si ma gandesc la tine, ce minune ti se intampla ! Parca nu-mi vine sa cred nici acu'...Te intrebau fetele cand ne-ai dat vestea daca ai facut ceva fertilizari, si tu parca ai zis ca ai luat numai maca vreo 3 saptamani (sper sa nu inventez). Si eu cand ma gandesc ca iau maca de vreo 2 luni, ma apuca visarea .... Tu cum te simti, esti bine?

Andreea, cum sa incurci perioada fertila? Stiu eu o metoda mai buna,considera-te tot timpul fertila, asa n-o sa mai incurci niciodata.
De fapt, nu stiu ce sa mai cred, eu am ramas gravida intr-o luna in care nu eram prea sigura ca vreau neaparat sa raman atunci, ma spalam dupa ... si dupa ce am trecut eu de perioada asta fertila (asa ziceam eu )am plecat un week-end cu sotu' la munte, sa ne relaxam, si dupa ce ne-am relaxat o data mai mult , am adormit sub plapuma...Eu cred ca de la aia mi s-a tras.
Asa ca socotelile noastre cu zile fertile, temperaturi, etc nu stiu cat de exacte sunt.

Va pup pe toate.

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina, Laura, Mari, Flavia, Adela, Gabi, va multumesc din suflet ca sunteti langa mine si imi pare rau ca v-am facut sa asteptati.
Nu ma asteptam sa fie negativ testul pentru ca mie nu mi-a intarziat niciodata CM fara motiv.Sper sa nu fie vreo dereglare,as fi prefererat sa-mi vina normal chiar daca nu eram insarcinata.Astazi o sa-mi iau un test mai bun si il fac din nou.Sunt dezamagita!Imi place sa cred ca nu a fost bun testul.
Bine ca va am pe voi care imi ridicati moralul
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela Daca iese si urmatorul test negativ, fugutza la doctor ca vad ca multe fete de aici s-au dereglat

Vivela luna asta inca mai stau, macar pana merg la marinescu (pe 13 dec) si-mi spune ce zic analizele mele

Flavia cred ca nimic nu-i mai frumos decat Craciunul impreuna cu sotzul si copiii Nu te mai intrista, nu ai voie sa-l superi pe bebe mic din burtic

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

Nana, cum e cu testele de ovulatie? Tin pumnii sa primiti cadoul mult asteptat de Craciun!

La mine abia la al 4-lea test s-a pozitivat ovulatia. Am inceput sa le folosesc exact din ziua in care spun ei ca ar incepe perioada fertila. Deci s-a pozitivat duminica, ieri nu am mai facut, iar acum astept sa se faca ora 11 ca sa fac iar sa vad daca mai iese pozitiv sau nu.
Sper din suflet sa se indure mosul si de mine si sa nu intre in greva..
Pupici si inca o data, multumesc mult de ajutor.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by andreea16
Nana, imi pare rau. Sper ca starea ta sa fie trecatoare si maine sa te simti mai bine. Nu lasa gandurile negre sa vina peste tine.

Incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca Dumnezeu le aseaza el pe toate asa cum este mai bine.
Pupici.

Mirela, sunt sigura ca nu au fost bune testele. Du-te si cumpara Clear Blue daca gasesti, astea au precizie 99% si intr-adevar asa este. Tin pumnii sa fie II.
Te pup si te astept cu vesti bune.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Mirela, si eu zic sa mai faci o incercare! Eu tot mai sper ca e vestea cea buna!

Gabi, ai perfecta dreptate: asa s-a si intamplat: 3 saptamani de maca si apoi a aparut minunea! Si culmea, exact cum ziceai si tu, intr-o luna in care nu am fost extrem de agitata cu perioada fertila si ovulatie si alte cele! Si mie imi este inca greu sa ma obisnuiesc cu ideea! Dupa planurile detaliate pe care mi le-am facut anul trecut, acum parca mi-e si frica sa privesc foarte departe! O luam tot asa, incetul cu incetul, saptamana cu saptamana!

Nana, o sa vorbim si noi cu Mosul sa nu uite de fetele dragute de aici!

Laura, o sa treaca repede cele 2 saptamani pana la control si speram ca asteptarea ta sa fie incununata cu succes! Noi suntem aici si tinem pumnii stransi!

Flavia, eu sunt o fericita din punctul asta de vedere: am destul de rar niste senzatii de greata, dar cam atat! In schimb am observat ca trebuie sa ocolesc pe departe locurile in car ese fumeaza ca imediat mi se face rau! Dominic ce mai face? S-a mai imbunatatit starea lui?

Ileana, ce mai faci?

Mariana, ai grija de tine si sa ne tii la curent cu ce ti se mai intampla!

Andreea, pe cand strangem pumnii pentru un test?
Mari

Mergi la inceput