Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Pepsi spune:
mirela, abia astept sa ma trezesc si sa vad testul cum e? iti tin pumnii.
mari, am uitat sa-ti spun ca ma bucur tare mult ca ti-ai vazut simbureii, si ca sint bine toti, Doamne ajuta.
lariana, poate nici faptul ca lucrezi unde ti-a murit copilul nu te ajuta deloc.......pe urma tocmai ai pierdut sarcina(ultima) nici asta nu ajuta, poate tre sa te gindesti sa-si schimbi jobul.....zic si eu, sper sa nu te supar, dar poate e mai bine, nu o fi usor, dar tot e mai bine....eu nu resping copii ca am deja unul, imi era ciuda pe femeile gravide, de ex eu mai des ma bag la odisee unde am fost inainte la februarie, decit ma bag unde sint acuma....ai multa dragoste de dat, esti o persoana buna, nu te lasa asa, intr-o zi vei avea un pui la care vei putea sa-i dai toate astea, desi el nu-l va inlocui pe cel pierdut, e loc ptr toata lumea, uite eu am deja un baiat, si asta inseamna ca nu mai pot iubi un al doilea?ai grija de tine, te rog mult.
moni, grea incercare si la tine, sarcina usoara in continuare, cind trebuie sa nasti?
, zapacito, era sa ratezi momentul, imi aduc aminte ca eu in luna cind am ramas am retinut gresit data de maxima fertilitate, si nu prestasem, imi parea asa de rau.....dar uite ca s-a prins, bine faci nu-ti scapa sotul din ochi, so pe el....imi pare rau sa aud de sora ta, e mica sarcina ca sa nasca, sanatate multa, sper ca va fi bine.Pai spor la impachetat, si drum bun.
saryta, merci ca ai spus povestea ta, e un f bun exemplu de reusita, lucrurile sfirsesc prin a se aranja in final, sa-ti traiasca fetilele, ce face sotul tau cu atitea ia o pauzari pe cap?
tzuca74, imi pare tare rau prin ce treci, mai ales ca te-ai chinuit 6 ani sa ramii insarcinata......am o prietena care a pierdut si ea o sarcina la 12 saptamini dupa 2 ani de incercari sa ramina gravida, si nici macar nu i-a venit primul ciclu si a ramas gravida.....doctorul era uimit, cum nici macar nu ti-a venit un ciclu dupa chiuretaj si hopa esti din nou gravida, si acuma au o fetita minunata de 5 luni. poate si la tine va fi la fel, vei ramine repede dupa sarcina pierduta. sanatate multa iti doresc.
eu, ma lupt din nou cu greturile, numa ce ma bucuram ca m-au lasat, in sfirsit a scapat si bietul meu Dominic de boala asta pacatoasa, si de aftele din gurita. in rest m-am programat la ecografia nucala + singe, azi ma duc la alte teste de singe(ceva hormoni, sida, etc), iar pe 25 ianuarie e marea vizita la ecografie, atunci voi stii si sexul si voi avea poze cu bebe. va tin la curent, va pup pe toate
Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Tzuca imi pare rau! E cumplit sa astepti 6 ani sa ramai insarcinata si cand in sfarsit ai ramas,sa se intample sa pierzi sarcina.E dureros! Suntem alaturi de tine si intelegem prin ce treci.Sper sa treci cu bine peste chiuretaj si dupa un timp sa incerci din nou.
Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta incercare!
Mari nu vreau sa va fierb dar imi este teama si de o dezamagire.Maine o sa fac un test.Apropo de teste,am cautat la toate farmaciiler din zona unde locuiesc un test mai bun si nu am gasit decat Barza si Dr.Sigur.Fac maine dimineata unul si daca nu iese cum vreau eu o sa caut unul mai bun in oras.
Va
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Laura Ioana spune:
Fetelor inca nu am nici o veste despre analize, pe 30 sun sa-mi spuna cand vor fi gata. Abia astept
Iar m-a apucat plansul citind mesajele pline de durere ale lui Michelle si simt cum mi se strange sufletul, chiar simt! E ciudat, zilele astea tare mult m-am gandit la fetita mea si la faptul ca asta ar fi trebuit sa fie primul nostru Craciun adevarat, ca familie implinita ! Si simt cum ma doare si mi se strange sufletul ! Si-mi impun sa fiu tare !
Lariana tu a trebuit sa tii un copilas in brate acum, dar eu am facut-o cand aveam 3 saptamani de la cezariana!!!! A fost o experienta traumatizanta si ma mir ca am trecut cu bine peste. E vorba de finutul nostru, care s-a nascut la 13 zile dupa cezariana mea si pe care am fost kemati sa-l vedem aproape imediat dupa ce au iesit din spital. Mi l-au dat in brate si am reusit sa nu plang, nu stiu cum…….si nu-l voiam…..si ma gandeam ca fetita mea trebuia sa fie mai mare ca el…….si multa vreme am tot comparat…..dar acum n-o mai fac, nu mai compar, incerc sa nu ma mai gandesc………..
O veste buna de la mine ar fi ca mi-a venit CM-ul (asa zice dr mea, desi nu m-a vazut, ca e la buc.) la 21 de zile de la chiuretaj (sunt o norocoasa, ca la celelalte chiuretaje mi-a venit la 6 saptamani) Acusica o iau de la capat
Tzuca poate totusi mai ai o speranta ! Sper sa fii bine
Mirela, dimineata pe la ce ora sa fiu ?
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura ce bine ca ti-a venit CM si reluati activitatile si dupa ce vii la Bucuresti la dr. va apucati din nou de proiectul bebe Abia astept sa intri din nou in "febra" incercarilor pentru bebe.Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Cred ca fac testul cand pleaca sotul la serviciu,pe la 6.Am emotii!
Flavia mersi! Ma bucur ca s-a insanatosit Dominic! Bafta la analize!
Andreea multa sanatate surorii tale,sa stea cumintica in pat si sa ia tratamentul.Tu cred ca esti foarte emotionata ca vii acasa,cred ca asta este unul din motivele pentru care ai uitat de zilele fertile.Bine ca ai prins ceva pana la urma .Poate tocmai acum s-a intamplat minunea!
Va
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Pepsi spune:
mirela, tu dormi acuma, e noapte la voi, si cred ca visezi la bebe ce-l ai in burta, miine ma trezesc mai repede ca sa intru repede sa vad vestea ta, imi aduc aminte ca la laura am facut la fel, si eram asa de fericita cind am aflat vestea.hai vise placute pe miine.
laura, draga mea, nici nu-mi pot imagina cit de greu iti este(si celorlalte fete) ca se apropie sarbatorile, ptr multe trebuia sa fie primul craciun ca si mamici, imi pare atit de rau de ce vi s-a intimplat......cum spuneam , ptr mine craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare din an......imi aduc aminte de primul craciun al lui dominic, si pling, pling ptr voi, ptr mine, ptr bebeul meu care n-a apucat sa vada lumea.cum spuneam, esti f puternica si un exemplu ptr noi toate, cel putin eu asa gindesc, ai pierdut un bebe, pe fetita ta, si ai trei sarcini oprite din evolutie, si cel mai important ai gasit forta sa mergi mai departe, eu zic ca esti un bun exemplu.
ma bucur ca ti-a venit ciclul, si ca acusi te apuci de treba, deci si la tine poate veni mosu cu o surpriza anul asta, una cu ochi, iti tin pumnii ptr 30 sa-ti iasa bine toate analizele.
inca o data mirela
Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Della spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!
Fetelor, va tot citesc si promit sa scriu, dar acuma stau incordata si astept rezultatul Mirelei.
MIRELAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Este deja 8:04!!!!
Cucuriguuuuuuuuuuuuu!
Della spune:
Va scriu pe bucati. Prima data vreau sa o felicit pe Cristina.
Felicitari mamico! Ma bucur fff tare pentru tine, sa-ti dea DD o sarcina usoara, fara probleme si un bb sanatos care sa va umple viata de bucurii.