Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Mirela e prea devreme, sigur. Cand ar trebui sa-ti vina? Marti? Mai faci luni un test sau marti si poate vezi dublu
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura de obicei imi vine la 26 de zile.Maine sunt in Z26.Foarte rar mi-a venit la 28 de zile. Acum astept sa vedem ce se intampla.Sper sa nu mai vina deloc
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
dariana spune:
Cristina_Ana, felicitari, ma bucur pentru tine, tinem pumnii la fata!
Dariana si Darius (30.07.2006)
Vivela spune:
Mirela, nu dezarma tocmai acum. E foarte posibil sa fie devreme pt test, eu cand ramasesem insarcinata, am facut 2 teste (marci diferite) cu o zi inainte de CM si unul a iesit clar negativ, iar la celalalt trebuia sa ma uit cu lupa ca sa vad a doua dungulita. Abia dupa o saptamana a iesit unul clar pozitiv.
Cred ca depinde f mult de momentul ovulatiei si de perioada luteala, la mine de ex, ziua ovulatiei e Z17 sau Z18, iar perioada luteala (de la ovulatie pana la CM) e mai mica de 14 zile si de aceea cred eu ca se pozitiva mai tarziu si testul.
Eu iti tin pumnii in continuare .
Sper sa iti treaca si durerea de cap .
Gabi
blueeyes2003 spune:
Vivela multumesc mult pentru sustinere! Nu ma mai gandesc la nimic,ce-o fi o fi.Oricum nu pot schimba rezultatul indiferent care ar fi! Mai mi-a trecut durerea de cap si datorita sotului care ma incurajeaza ca totul va fi bine si ca o sa avem noi cat mai curand un ,cat si datorita voua,fetele mele dragi!
Va pup pe toate si va tin la curent!
Sa aveti un week-end linistitor!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
arghirmonica spune:
Cristina sa dea Doamne doamne sa fie bine pana la sfarsit.Bine ca ai prins mamicile de iulie august.Monica mamaica de iulie august 2006
oanabbb spune:
iubitele...nici nu stiu cu ce sa incep...am scris acu un mesaj kilometric la aspirante optimiste...si chiar sunt asa epuizata...psihic nu fizic...sunt intr.o stare ingrozitoare.
pe scurt...am fost la buc la dr meu...nu s.a vazut nik dar nik la eco vaginala...m.a trimis sa repet bhcg...rezultatele mele pana atunci fiind...
luni...40
miercuri...54..la iasi
joi....la buc...215!!!!!!!!!
clar e ca cineva undeva a gresit...nu stiu cine...dr zice ca el are incredere maxima in astia de la medlife...
cand mi.au adus rezultatul si am vazut 215<care e oricum o val mica..dar nu e 50!>am izbucnit in plans ca nu mai stiau asistentele ca sa.mi faca..
luni voi merge iar la buc sa repet eco si bhcg...
dar cum sa traiesc cu incertitudinea asta pana luni?????
sunt bulversata rau...sunt cu nervii la pamant...ce sa va zic...
cand am plecat la buc dr mi.a zis ca daca analizele sunt bune sa ma pregatesc ori de seu ori de chiuretaj...mi.e si frica sa sper...
MissJJ spune:
Cristina_ana felicitari! Ma bucur nespus pentru tine! Doamne ajuta sa fie totul bine! Tinem pumnii! Multi, multi pupici din Londra!
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
iulenca spune:
Cristina_Ana te iubim si tinem pumnii ca totul sa fie bine. Toate mamicile de iul-aug te saruta cu mare drag.
Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
angelli spune:
Cristina Ana ne gindim la tine! Felicitari!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png