Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Uitasem, insa am vazut ca a zis Sori, la micozele vaginale da randament tratament cu bicarbonat alimentar dizolvat in apa. Dr ginecolog mi-a recomandat si dupa ce am urmat sfatul scurgerea a capatat o nuanta si o consistenta normala. Sper sa nu revina problema dar si daca are "tupeul" o contracarez tot cu aceeasi reteta!
Rebiana 20+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mihaelaaa spune:
Katink
,La multi ani si tot ce.ti doresti sa se implineasca!!!!!!!
Dana P,felicitari pt fetita,ma bucur ca se inmultesc si fetitele !
Vreau sa le multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu secretiile (si nu ati fost putine la toate!).Eu m-am linistit acum....de fiecare data cand il simt pe bebe ma linistesc!Nu poate fie ceva rau cand este asa activ,nu?
Pe bebe il simt si eu pe undeva sub buric,chiar ieri l-am simtit in jurul buricului,dar asta s-a intamplat doar o data!Al meu bebel are program de dans mai mult seara de pe la ora 5,si atunci loveste f puternic.Eu il simt mai mult cand stau pe scaun la calculator (si normal,daca eu numai aici stau!),dar il simt si seara cand stau intinsa in pat si uneori si cand merg
!De fiecare data tresar ,ca ma ia tot pe neasteptate,si ma face sa zambesc.Curios.....nici nu e inca cu noi cu adevarat ,dar ma face deja fericita
!
Mada,ma bucur tare mult ca vi de la dr cu vesti bune....nu ca data trecuta cand te-ai speriat putin!
Mihaela21+
magdutah spune:
La multi ani KATINK inchinam si noi un chiar daca e fara alcool! Sanatate multa si multe bucurii alaturi de sot si copii !!!
Buna seara burticute !
Eu ca de obicei miercurea sunt rupta de oboseala ... si uite ca tot m.am asezat la calcalutor sa vad ce ati mai facut zilele astea.
Vroiam sa mai multumesc si sa scriu cate ceva multora dintre voi, dar daca nu o fac din timp (adica imediat ce citesc mesajele) greu "ma adun" sa mai scriu cate ceva ... Ma scuzati ... sper sa nu va suparati pe mine daca nu scriu prea des. Toata ziua sunt plecata de acasa, la birou nu prea imi permit sa va citesc ... ce sa mai zic de scris, iar seara ajung acasa cam pe la 18 cand cel mai des vreau sa vad doar patul.
Pe BB nu pot spune ca l-am simtit, parca acum 2 dimineti "m-a ciocanit" de cateva ori in partea de jos a burtii ... asa cam pe la 6:30 dimineata imediat ce s-a dat sotul jos din pat! I-am spus sotului si el a fost convins ca a simtit BB cum a plecat taticul lui sper serviciu! Pacat ca asta a fost si unica oara . Dar rabdare inca am ... Ideea cu jucarele muzicale puse pe burta mi.a placut (multumesc Mihaela!!!). Maine sper sa ajung si eu sa cumpar una ca nu am nimic in casa, poate doar sa dau muzica la maxim, dar mi-e frica sa nu vina vecinii la mine
!
Va pup ... si am sa incerc sa scriu zilele astea mai mult! Sa nu va suparati pe mine insa daca nu reusesc !
Magda 21+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adelyna/adelyna.jpg)
adelyna spune:
La multi ani,Katink si un bebe sanatos!!!
Maine merg si eu la un control sa vad daca are colul de suferit din cauza contractiilor pe care le am uneori.21+
gabdyd spune:
La multi ani Katink, si multa sanatate amandurora!
Am intrat si eu fuguta pe forum sa vad cat a mai crescut, inainte sa plec la servici.
Amma, eu nu am avut nici o problema cu linkul, aveam bitlord instalat deja, doar ca a trebuit sa astept cateva ore. Mi/am facut deja doua cduri cu filmul. M/a dezamagit putin cand am inteles ca de fapt sunt imagini generate pe computer dupa ecografii 3d dar tot a fost grozav si foarte educativ. Nu apucasem sa il vad pe tot pe ng.
Bb e bine, misca in fiecare zi, indiferent de moment.
Voua vi se intampla sa aveti contractii dupa ce purtati niste pantaloni mai stramti? Ieri din cauza asta mi/am auncat blugii la cos.
Pentru scurgeri se poate folosi si Clotrimazol "romanesc", ovule, asta a fost exprimarea doctorului, timp de 3 zile, seara, dar numai daca devin chiar deranjante. In rest tot bicarbonat.
La mine au inceput deja si arsurile. Cateodata am impresia ca imi ia gatul foc. Am si pentru astea cateva trucuri, le sting cu lapte rece sau cu o salata de varza cruda. Daca sunt la servici, pur si simplu beau apa rece, nu trec pentru mult timp dar macar le ai aman pana ajung acasa.
Va pupicim, si ne vedem mai tarziu.
Diana 17+ si Julie
3 anisori
cde
Lumi_Nag spune:
Fetele ati dat atatea retete pentru candida incat imi doresc sa fi avut candida in loc de trichomonas. Pentru ca eu nu o pot tine in frau deloc nici cu clotrimazol si nici cu betadina. Am o saptamana de cand fac tratament si tot nu trece.
Ah...era sa uit.Cele care ati mai fost gravide sau care stiti cum sunt contractiile explicati va rog un pic, pentru ca nu am nici cea mai mica idee cum sunt.23+
It's easy living with eyes closed
Selene spune:
Buna dimineata tuturor!
Katink, LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Scuze penru intarziere...
Am intrat ca sa va "informez" despre ce ne pregatesc parlamentarii
" Proiect - PD propune Legea Cos-Bebe
Cinci parlamentari PD au depus la Camera un proiect legislativ privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti. Intitulata Legea Cos- Bebe, initiativa prevede acordarea de produse pentru ingrijire, haine si lenjerie, gratuit, in limita a 150 de lei pentru fiecare bebelus. Legea ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2006, trusoul pentru nou-nascuti fiind acordat la iesirea din maternitate. "
Dragut din partea lor ... Totusi, aseara la stiri spunea o d-na in Parlament ca adopta aceasta lege pentru a creste natalitate. Asta chiar ca ma face sa rad si o zi buna tuturor!
AMR pana apare martisorul...
Katink spune:
Buna fetele!
Multumesc in continuare tuturor pentru urari
Sa ne dea Dumnezeu la toate sarcini usoare si prunci sanatosi.
Mihaelaaa, cum merge . Ai terminat cu scoala de conducere? Cand ai examen?
Selene, sa stii ca sunt tari care au o lege in sensul asta. Finlanda de exemplu. Inainte de termen cu 3 sapt. primesti un pachet in care ai multe lucrusoare pentru copil.
Dar ai dreptate, asta nu este un motiv de a creste natalitatea, pai ce copilutii aia raman la marimea 56 pana la majorat? Alocatia sa o mareasca, altfel sa stimuleze cuplurile de tineri.... ca asa 3 costumase primite la iesirea din maternitate le mai poarta 2 saptamani si i-au ramas mici
.
Numai bine,
Katink cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
eu o dau din una in alta , cu sarcina asta zau ca m-am dilit de tot, am inceput cu sarcina cu risc , am continuat cu iminenta de avort, apoi dureri de masele, raceala, scos de masele, infecta de masele scoase, si acum ca scapai intreaga pana la punctul asta am mai facut si niste analize cu rezultate de zici ca maine
, si ca sa nu traiesc linistita si fericita am tras si o ceva alimentara de sunt plina de bubite pe maini
, si macar daca as fi mancat ceva aiurea dar nuuuu, am grija ce pap si in plus nu prea pap
,
ma mir ca am ajuns la 23 de sapt mai am un pic , si cu putin noroc imi tin si a doua comoara in brate
Alexa22+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006