Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Dana ma bucur mult pentru tine. Uite ca nu aveai motiv de ingrijorare. Ce frumos ca vei avea fetita!!! Sa fie sanatoasa si tu la fel.
Diana eu simt lovituri din partea bebitului meu, unele mai puternice, altele mai delicate, insa imi amintesc ca primele dati nu eram sigura daca era bulinutza sau se revoltau intestinele. Am simtit destul de devreme ca misca. Sunt sigura ca si tu ai simtit miscarea numai ca la inceput nu simti prea des. (Eu obisnuiam sa spun ca misca din doua in doua zile-cata precizie! ). Sa ne spui cand il simti pe bebe mai bine, o sa vezi ca n-o sa mai ai dubii. Si se va intampla curand!
Pupici pe burtici!

Rebiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna gravidutelor.....eu nu am mai scris de mult timp ...dar am citit tot ce s-a scris....

Vin si eu la raport sunt bine....ma simt minunat....azi am fost la eco si se pare ca vom avea un BAIETEL.....va rog sa-mi puneti si mie un carucior albastru.......si totul a fost in parametri normali pentru o sarcina de 25 saptamni....

Ce sa mai zic am luat in greutate 9 kg......bebe misca din ce in ce mai des....si inca nu-mi vine sa cred ca timpul trece asa repede....

Felicitari fetelor care stiu deja ce au in burtik....si sa ne bucuram in primul rand ca bebe e sanatos.......este cel mai important lucru....

Va pup si sper sa intru mai des.....dar desi lucrez la firma de internet n-am timp nici sa va citesc decat acasa.....

Suzy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare dragele mele - eu is p-aici - zilele astea am ,,vagabondizat,, oleaca si nu prea am stat in forum - da nici noutati multe nu prea am - adica astept cu nerabdare ziua de joi - mergem la nea doctor sa vedem bebelusul - da pina atunci parca nimic nu mai are importanta.

Of fetelor nu stiu cum voi dar pe mine au inceput sa ma doara toaaaate oasele si calciile cind merg un pic mai mult, de spinare nu vorbesc - ca ma doare in fiecare seara - inainte ma durea daca lucram intens la vreo curatenie generala, acum asa din senin - parca-s o baba incovoiata care merge in degete - ei iaca m-am jeluit - si asta cind am pus pe mine doar 5 kg pina acum la 22w si 5 zile -iaca aici m-am laudat fara sa vreau

Am vazut ce discutii am generat cu intrebarea cu TT - multumesc pentru discutii si raspunsuri Tzuna - ai dreptate sa nu ne facem griji pentru ce nu am facut - ,,Mai bine mai vb cu bebe, mai spunem o rugaciune si sigur va fi bine,, - asa o sa facem.

Loina_ln - eu imi tot analizez sinii poate-poate observ ceva lichid - dar nu nimic, mameloanele sunt uscate. Si intrebai de eco morfologica - mie ecografistul mi-a spus ca cel mai bine e de la - 20w la 23, se poate si 24w ca exceptie. Eu merg joi - la fix 23w.

Roxanici - felicitari pentru ,,coate si picioare in burta din ce in ce mai serioase,,

Paxela - mda, nu am fost citeva zile in forum si vad tu ai noutati ,, zdravene,, - fetitaaaaaa!!!!!! - felicitari - am inceput-o ambele cu baietei si vad ca purtam fetite - pai sa fie asa pina la sfirsit

Mada_rozz - eu abia astept sa ma trezesc noaptea cind bebe isi face programul de gimnastica, asa mii pofta de o lovitura mai zdravana - al meu e foarte activ, dar pot dormi si cind isi face de cap - asta atunci cind sunt obosita rau - ce am observat - este ca cel mai activ e cind merg la medicul ginecolog de la stat - eu nu-l suport ca m-a facut sa pling si de atunci pina nu ies de la el nu se opreste din ,,sarit,,

La capitolul haine de graviduta - nu am probleme, adica e si normal - stau acasa si la rarele ocazii de iesit ,, in lume,, am o singura pereche de pantaloni din material raiat special cusuti pentru gravidute si la acesti pantaloni asociez ce mai am prin dulap - si am cotrobait asa mai bine - am doua pulovere chiar tare sexy ( cu umerii goi, din linita) - si se muleaza asa frumos pe burtica - problema ca unde ies nu prea ma vede lume si nu pot sa ma laud tare cu ce am - mda se vede cred de la o posta ca sunt foarte mindra de burtica , cred ca nu sunt singura - asa-i fetelor

De vergeturi - eu am inainte de sarcina pe coapse si drept sa va spun nu ma mai sperie (nu stiu pina cind) - incerc sa ma dau in fiecare zi cu crema hidratanta pe burtica , sini si ce mai este - nu este speciala pentru vergeturi, dar cititnd tot felul de informatii ca nu ajuta cremele speciale pentru vergeturi - m-am gindit ca va fi suficient sa fie hidratata pielea ca sa se poata intinde mai usor ( asta idei - nu stiu cum va fi in practica)

Loina_ln - la mine bebe tot misca mai mult in partea de jos - chiar ma intreb de ce e asa de mare burtica daca eu il simt ghemuit jos - asa ca un bot - vreu sa intreb medicul daca e normal, drept ca seara se mai ,, ridica,, sus, dar tot prefera sa stea la ,, podele,, Cu impletitul matelor - mi s-a intimplat mie - atunci parca mi se taie si respiratia - asteptind sa se despleticeasca

Referitor la scurgeri - am si eu cite odata - asa parca brusc curge multisor - si am citit asa ( nu tin minte unde , poate chiar cineva din voi a spus asta memorie de gravida) - ca e asa - daca e acida atunci e din vagin si nu e periculos, daca nu e acida - poate fi lichid amniotic si trebuie de mers la control. Jaana - eu dupa ce am citit informatia asta nu am mai asteptat sa merg sa caut hirtie pentru ph - eram chiar panicata - si ...am pus limba pe ,,substanta,, - era acida - m-am linistita, imi faceam griji - ca nu cumva sa se fi deschis colul.

Arissa- eu am candidoza de la inceputul sarcinii - medicul meu a spus ca nu o tratam pina inainte de a naste - motivul - nu se transmite la fat prin placenta, el se poate infecta doar cind trece in timpul nasterii prin vagin, si alt motiv - ca oricit nu am trata candidoza oricum va aparea peste o saptamina - doua, si ca o tratam doar daca ma deranja - usturimi, mincarimi, chestii de astea. Eu am citt mult despre candodoza in timpul sarcinii - si sunt ferm de acord cu medicul meu. De betadina in timpul sarcinii - am citit si eu ca este contraidnicat, dar cel mai urit e ca - aceasta nu trateaza candidoza si te chinui degeaba.

Ellamiss - nu a gresit medicul calculele - dupa masurarile efectuate ecograful a stabilit ca acestea corespund unei virste mai mari - stii cind fetele zic ,, mi-a spus ca e cu o spatamina mai mare,, - pai asa si la tine - la mine a fost doar cu o zi mai mare - adica la tine e de bine, nu-ti fa griji, e mai rau cind tu stii ca are 19+ si el iti spune ca sunt 18.

Dana_P- iaca asta veste - felicitari

Azi chiar m-am intins cit o saptamina de vara - da sunt linistita - nu mai am ,,datorii,,

22 + 5 zile - are mama fata

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna!
Era timpul sa mai zicem si noi ceva.
Azi am fost la eco. Si se pare din ce in ce mai sigur ca e fetita.
Ca si data trecuta statea cu picioarele stanse si nu voia sa le desfaca nici cu matanii.
De, are cu cine sa semene incapatanata.
Are 350 de grame si dupa masuratori ar avea 20 de saptamani, nu 21 cat are sarcina.
Nu-mi fac griji din asta pentru ca ciclul meu nu era deloc regulat.
Si in plus stiu si ziua cand s-a intamplat(era la 3 sapt de la prima
zi a UM).
Deci s-a schimbat si DPN este pe 9 aprilie.
VA rog sa-mi puneti si mie un carucior roz si sa schimbati DPN.
CAt despre vergeturi si eu am din plin pe sani. Pe burtica inca nu au aparut.
La capitoul scurgeri, acum nu mai am dar acum vreo luna erau din plin. Nu m-am agitat prea tare ca stiam ca sunt normale in sarcina.
Cam atat am avut de raportat.
A si la capitolul kg stam bine. Suntem la greutatea de la inceputul sarcinii(deci am pus 3 kg).
Cu hainele nu ma agit ca oricum stau acasa, iar pentru iesit am pantaloni de gravi, iar hainele inca mi se incheie peste burta(cu exceptia pantalonilor vechi bineinteles)
pentru burtici!

21s+1

Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna burtici,
Felicitari DanaP si Bianca pentru fetite si Suzy pentru baietel. Sa fie sanatosi si voi la fel.
Raisa si eu la inceput il simteam pe bebe ca pe niste fluturasi in burta si asta se intampla mai ales seara. Dupa putin timp apoi am simtit lovituri usoare mai ales in partea de jos, nu pot sa zic ca mi-a tras ghionturi tari dar suntem mici deocamdata.
Nu stiu voi fetelor dar eu am din ce in ce mai des dureri de spate in zona lombara si mi-e frica sa nu raman anchilozata.
Va pe toate.

Cria 17+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata!
Am intrat si eu sa va salut!
Felicitari celor care au aflat cine se ascunde in burtica!
Am vazut ca vorbeati de candida - si eu am avut de la inceputul sarcinii, si inca destul de nasol, cu mancarimi etc si am luat Gynozol. Dupa o vreme mi-a reaparut, cu aceleasi simptome si am primit ovule Canesten. De atunci nu am mai avut probleme.

Ieri am avut un mic atac de panica - luni seara nu am simtit-o deloc pe d-ra, si nici ieri dimineata. Si am tras o sperietura destul de nasoala. Dar in timpul zilei si-a revenit. Am sunat si la dr si am citit si postari mai vechi de pe forum legate de acest subiect - se pare ca doar de la 28 sapt. trebuie sa il simti in fiecare zi, de minim 10 ori ...
Voi cat de tare va simtiti bebelusii? Eu sunt in 23 sapt. si parca sunt tot ca niste fluturasi, nu o simt lovind mai tare, decat rar. Oricum, chiar daca mai tarziu o sa loveasca mai tare in orice organe, nu o sa ma vait, dupa sperietura pe care am tras-o ieri!

tuturor!!!!!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata mamici!
Am intrat si eu un pic sa ma plang de dureri de spate dar mai ales ma doare codita sau noada (sper ca nu creste ).Banuiesc ca ma doare de la sarcina dar si din cauza ca stau 8 ore pe scaun la servici.
Pentru iubita mea trichomonas mi-a dat dr si mie betadina, dar solutie de dizolvat in apa cu care fac spalaturi, insa nu ma prea ajuta nici solutia si nici unguentul clotrimazol.A mai estompat din mancarimi dar...tot mai am senzatia aia de jena.Revin mai tarziu.
23+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

buna!!
Am ajuns si eu de la servici din tura de noapte si vreau sa va impartasesc si eu cate ceva din cunostiintele mele:
1.SANII pe timpul sarcinii se ingreuneaza si cresc in volum si trebuiesc sustinuti de un sutien care sa aiba balene neaparat.
2.Vergeturile apar automat atunci cand este vorba de o piele saraca in colagen!{de obicei daca mamele voastre au avut veti avea si voi...}
3.Durerile lombare apar in sarcina deoarece de la inceputul sarcinii organismul se pregateste pentru schimbarile specifice sarcinii cat si pentru nasterea proriu-zisa!
Offfffffff prin cate trebuie sa trecem .......dar cu ce rezultat.....
Daniela 18+Anda{6ani}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mama mea cand era gravida cu mine era foarte tanara si slabuta si nu a invatat-o nimeni ca trebuie sa se dea cu crema pe burta si de aceea are niste vergeturi saracuta....si asta nu cred ca este chiar ceva genetic nu? (mai ales ca eu ma dau cu crema)
Deocamdata nu am vergeturi decat pe coapse pe care le aveam deja dar acum s-au mai pronuntat.... si sper sa se opreasca, despre sani insa nu pot sa spun decat ca eu ii aveam deja mari si nu stiu daca s-au mai marit asa de mult, cert este ca ma mananca pielea de pe ei si sunt ceva mai greluti.

23+
Selene si eu il simt foarte usor cu rare suturi in partea de jos a burtii. Mi se intampla si mie sa nu simt miscare toata ziua, dar daca insist si ma pun foarte putin pe burta in pat ma atentioneaza urgent si m-a linistit

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Silver2006, eu am facut ecografie morfologica la 23 de sapt si bebe avea 580 g si mi-a zis ca e mai mare cu o saptamana si ceva, adica de 24 de sapt si 4 zile....
eu peste tot am citit ca asta ar fi greutatea normala a lui bebe in perioada asta....
acum nu stiu ce sa zic.....ori e bebe al tau super dolofanel, ori ecograful a dat gres.

Te asteptam cu vesti bune

Andreea 24 sapt

Mergi la inceput