Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Da si eu simt tot in partea de jos a burtii dar cel mai mult pe laterale, mai putin pe mijloc.
23+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

elyanne daca la mine e unul singur si cateodata simt cum parca imi face un nod in burta imi imaginez ce "activitate" e la tine in burtica
Mihaela si eu am avut si inca mai am o scurgere mai abundenta decat inainte de sarcina dar dr. a zis ca e ok sa fie asa, doar daca nu miroase sau daca nu ai alte probleme nu ai de ce sa iti faci griji.
Rebiana27 si eu m-am gandit prima data sa nu cumva sa fie probleme cu placenta, sa fie inserata jos sau mai stiu eu ce, dar am sa stiu mai multe dupa eco morfologica.
Jaana acum am 19+, joi fac 20sapt. de abia stept sa creasca, sa il simt mai bine...nu numai acolo, jos..

multi si la toate . eu plec acum acasa, gata s-a mai dus o zi de munca.. ce bine ar fi daca ar fi toate la fel..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele,

Ellamiss, si la mine UM a fost tot pe 17 iulie, si DPN-ul meu e 21 aprilie. Eu am ciclu mai neregulat dar stim sigur cand a avut loc conceptia si, ceea ce ne-au confirmat si ecografiile de la inceputul sarcinii. Din cate am citit eu, o eco. facuta la inceputul sarcinii va estima DPN mai bine, pt ca bebe creste f. repede, dar cand sarcina e mai avansata, marja de eroare poate fi o sapt. in plus sau in minus...Oricum daca stii sigur ca ai avut ultimul ciclu pe 17 iulie si daca il aveai regulat, la 28 de zile, atunci DPN-ul tau ar fi aprilie 23.

Amma si celelalte fete care se plang de vergeturi, mie mi-au crescut sanii f. tare inca de la inceputul sarcinii. Am schimbat deja 3 sutiene, de la 75B am ajuns la marimea 85C pana acum... Eu m-am dat disciplinat cu crema anti-vergeturi pt sarcina din prima luna de sarcina pe sani si pe burta si solduri de 2 ori pe zi. Acum folosesc crema speciala dimineata, iar seara sotul imi face masaj cu ulei cu vit. E (100%)anti-vergeturi cate 10 minute. N-am facut nici o vergetura deocamdata si pielea pare elastica. Am mai citit ca fetele slabe sunt mai susceptibile la vergeturi. Nu fiti triste, in engleza se spune ca pregnancy stretch marks (vergeturi de la sarcina ) = love marks (semne din dragoste).

Arissa, mie dr. mi-a spus ca ecografia nu il afecteaza pe bebe deloc, ultrasunetele nu se aud, din cate am inteles.

Si eu simt bebica tot jos, tot asa parca ar fi in dreptul ovarelor. Chiar acum e f. jucausa , parca stie ca va scriu despre ea.

O zi buna.

Sori 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Gabiarama eu am facut amniocenteza ieri, la spitalul sf. Constantin si Elena (fost Titan) la centrul de medicina materno-fetala (http://www.medicina-materno-fetala.ro). Cel care face amniocenteza este dr. Predoi, seful sectiei, care are o mana super usoara.

Trebuie sa mergi dimineata la 8,00 pentru ca te interneaza. Daca totul este in regula pe la ora 15,00-16,00 poti sa pleci acasa.

Ca acte ai nevoie de adeverinta de la serviciu ca platesti asigurari de sanatate, trimitere de la medicul de familie in care se solicita investigatii si consult de specialitate, ecografii, DT/TT - daca ai, buletin.
Mie mi s-au parut profesionisti. Iti fac analize, iti iau secretie vaginala si testeaza sa nu ai scurgeri de lichid amniotic, iti pun perfuzii, si iti fac ecografie inainte, in timpul si dupa interventie. Costa 6 ml (la jum fata de altii).

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mersi mult de tot ELYANNE si SORY.va pupic.

ELLA 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Buna !!!
Am scapat de stres !
rezultatul de la triplu test a fost un mare mare stres .
Doctorita mi-a zis ca cel mai bine ar fi sa fac o ecografie morfologica fetala. Dimineata am reusit sa fac programare la dr. Iosup pt ora 12.30, nu-mi venea sa cred ce noroc am avut.
La 12.00 eram acolo... a fost f dragut. A zis ca bebelusul se dezvolta normal. Astazi am fost f f f fericita.
Am facut si o poza 4D - seamana cu tati.
Este fetita : Maria Daria.

Va rog sa-mi adaugati si mie un carucior roz . Voi naste la sp. Sf. Constantin si Elena (Titan), dr. Ludmila Calaras. DPN: 14.04.07

Am programare la dr. Herghelegiu pe 11 decembrie. Nu mai are sens sa merg. Daca poate sa mearga alta in locul meu cu cea mai mare placere.

Multa sanatate voua si .

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

Am uitat sa adaug poze cu bebelina .

20
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_statii/album?.dir=da57re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dana_statii/my_photoshttp%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dana_statii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bravo Dana_p, ma bucur mult ptr tine.
Felicitari pentru fetita si sa va bucurati de ea.

(dar cum ai reusit asa repede la dr Iosup?!)

roxana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilVer2006 spune:

buna burtici,

noi suntem noi pe aici si avem nevoie de ceva suport de la colegele de "suferinta"

dragelor, am urmatoarea dilema... pe 14.11, acum o sapt am fost la doc pt ca timp de 2 zile bebe nu si-a facut simtita prezenta. m-am panicat si am mers la eco. la eco, cred eu, nu prea performant mi-a spus ca bebe are greutatea de 853 gr, eu avand 23 sapt la acea vreme. voua cum vi se pare greutatea? daca cineva a mai facut eco la 23 de sapt o rog sa imi spuna ce greutate avea bebele atunci.

a! la 21 de sapt la eco morfofetala bebe avea 331 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii. Felicitari pentru fetita Dana_P

V-as ruga sa-mi spuneti si mie cum il simtiti voi pe bebe. Eu sunt putin stresata si disperata in acelasi timp ca nu-l simt, de fapt nu o simt pe bebita.
In Week am simtit niste bolboroseli in burta dar de atunci nimic. Stau in permanenta cu mana pe burtica dar nimic.
Poate imi spuneti si mie ce simtiti si ma mai linistesc.

Diana 19+

Mergi la inceput