Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Kiss, intr-adevar vsh-ul marit indica o infectie, dar eu stiu ca in sarcina iese oricum marit.....
eu cand am facut analizele in primele sapt de sarcina mi-a iesit marit si doc mi-a zis sa stau linistita ca e de la sarcina.

Andreea 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

La fel am patit si eu cu VSH-ul la analizele de la inceputul sarcinii. nu stiu exact cat era peste valoarea normala dar dr. a zis ca oricum iese marit in timpul sarcinii si nu este ceva anormal, sa nu imi fac griji.
Cat despre hainele de iarna am si eu o mare problema cu ele. se pare ca trebuie sa mai dau inca o gramada de bani pe alt paltonas care sa il imbrac de luna viitoare pentru ca cel de acum nu cred ca o sa mai imi vina pentru mult timp....o sa caut ceva XXXXXXXXL ....dar noi le trecem pe toate, BB sa fie bine
acum am si eu o dilema.... ar trebui sa ma duc saptamana viitoare la eco morfologica. joi fac 20sapt. am citit tot aici pe forum ca alti dr. recomanda aceasta eco la 21sapt., ca totusi se vede mai bine daca BB e putin mai marisor. acum nu stiu ce sa fac. voi ce spuneti?

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Loina eu am facut ecografia morfologica la 22 de saptamani si a fost foarte bine. Se recomanda intre 20 si 23 asa ca eu zic, ca cel mai bine e sa alegi mijlocul.
Fetelor, oare v-am spus ca am facut vergeturi? Da,mah, am facut. Pe sani. Adevarul este ca mi-au crescut tare mult si asta inca din primele trei luni. Eu mi-am programat sa incep sa ma dau cu crema din luna a treia, dar pentru sani era deja prea tarziu.
Asa ca m-am ales cu niste vergeturi de toata frumusetea.Oare mai pot sa le repar cu ceva, sau doar timpul le mai sterge cit de cit? Acum ma dau cu crema si cu ulei,dar cred ca nu mai pot repara nimic, doar pot sa previn.
Voi ce ziceti, care ati mai patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

loina_ln dr. meu mi-a recomandat eco. morfologica la 18-22 sapt.

Despre haine ... nici eu nu stiu ce sa fac... mai ales ca trebuie sa stau cat mai mult in varfu patului.
Cred ca o sa-mi iau ceva mai lalai... un hanorac, un pulover mai lung, cu nasturi... si gata. Ca de iesit din casa, nu mai ies decat cu masina... Nu mai merg in parc cu mandra sau singura la cumparaturi... Nici n-am vazut ceva sa-mi placa de la capitolul haina...

Noutati... nu prea am. Creste burta, bb-ii sbenguie de zor... La dr. merg abia peste 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Ideal asa ar fi, sa mai stai o sapt, doua....pt ca atunci bebe este foarte bine dezvoltat si poate sa-l vada ca lumea, dar nu e nici o neneorocire daca te duci acum....oricum daca e sa aiba ceva bebe ar trebui sa se vada....
Bafta si te asteptam cu vesti bune

Andreea 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc fetelor dar nu ma pot linisti pana nu ajung la medic. Bine ca macar anticorpii anti RH sunt absenti.
Amma te rog detaliaza pasii de descarcare a filmului de pe link-ul dat de tine.

kiss

20+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Amma eu am de la prima sarcina. Din pacate nu prea se mai repara, ca sunt rupturi ale pielii in profunzime... poate doar cu laser.
Cand apar sunt niste dungi rosii, iar in timp (cateva luni) vor deveni albe-sidefii si nu se vor mai observa chiar asa de rau.
Eu am reusit atunci sa fac pe fund si coape, cu toate ca ma dadeam cu ulei de bb-ei. Pe burta si sani am scapat.
Acum am inceput sa-mi dau din timp cu... crema specifica de vergeturi in timpul sarcinii de la chicco. Si inca n-am nici una noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

De aici se descarca bitorrent http://www.download.com/BitTorrent/3000-2196_4-10601590.html?tag=pdp_prod
Dupa ce-l descarci si-l instalezi, descarci si fisierul "In the womb" de aici http://www.mininova.org/tor/223868
Dupa ce se descarca tot se deschide cu programul respectiv. Sper ca e ok si va descurcati ca mai mult nu stiu cum sa explic.
Asa sunt, Eliana niste dungi rosii. Si ma si dor sanii in zonele alea. Port eu sutien, dar tot sunt grei.
Tre sa-mi caut un alt sutien ca acum port din alea de sport, tip bustiera si nu stiu daca-s bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

mercic de raspunsuri. cred ca am sa mai astept o saptamana si apoi am sa merg la eco... cu toate ca este cam grea asteptarea asta... mai ales ca nu l-am mai vazut pe BB de la 14sapt.
si in plus trebuie sa isi faca timp si tati de BB sa mearga la eco. e disperat si el sa il vada a zis ca daca e cazul mai bine isi ia liber o zi intreaga pentru ca nu a putut veni la ultima eco si i-a parut taaare rau..
cat despre vergeturi, am facut si eu o gramada pe sani. in rest nu au aparut altele noi.....ca mai aveam vreo cateva.... in rest... si-au dublat volumul si greutatea asa ca... am schimbat pana si nr. de la sutien, ce sa mai zic de vergeturi, dar am observat ca ma si mananca..
nu stiu de ce BB meu misca numai in partea de jos a burtii. fff jos, in dreptul ovarelor sa zic asa. sper ca nu este vreo problema l-am simtit o singura data putin mai sus, dar jos... se zbenguie la greu... poate ca acolo sta cu piciorusele si de aia il simt tot timpul numai acolo . cateodata parca s-a apucat de impletit la matele mele.. simt ca parca cineva le-a luat si le face un nod.... a mai simtit cineva asa?

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salutare gravidutelor!

Noi suntem bine,bebele misca de zor,dar ieri a avut ziua cea mai activa de pana acum ....

Pt mamicile care nu au simtit inca bebelul.....stiti ce fac eu cand vreau sa-l simt? Am cumparat o jucarie de aia care trag de ata si canta si o pun pe burtik si o las sa cante .In maxim 2 min incepe bebelul deja sa se zbenguie....poate danseaza,cred ca ii place!

Despre vergeturi ....am si eu pe sani ...nici nu-mi mai vine sa ma uit ca ma sperii . Au aparut deja de mult timp chiar daca nu au crescut mai deloc! Folosesc un ulei,dar degeaba....cred ca trec ele de la sine...nu stiu...om vedea!

Si burtika mea creste,mie mi se pare ca in ultima saptamana a crescut mai mult...cred ca de-acum o sa incep sa ma rotunjesc vazand cu ochii!

Ce am vrut sa va intreb si pe voi....aveti scurgeri? Si daca da,cum sunt?
Eu de ex aseara am vazut ca curge ceva incolor,gros si atarna pur si simplu din vagin...nu stiu ce o fi,dar m-am speriat putin...
Am sunat si la dr sa intreb daca sunt normale astfel de scurgeri,sau e cazul sa fac un control.Dar atata m-au pasat de la unu la altul de m-am enervat.
Acum nu o sa mai sun,de aia vreau sa va intreb pe voi daca ati patit si voi ca mine.Eu am vorbit si cu verisoara mea si ea a zis ca e normal ca si ea a avut asa....nu stiu ce sa mai cred....
Poate ma lamuriti si voi putin.......

Mihaela21+

Mergi la inceput