Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanici spune:
Vin si io si raportez weekend linistit cu sambata domestica si duminica plina de somn.
Nu stiu daca la asta te refereai Lumi_nag, dar aici sunt ceva masuratori:
http://babymed.com/pregnancy%2Dtools/ultrasound%2Dtools/second%2Dtrimester/
sau daca nu, www.babymed.com sectiunea All pregnancy tools.
Rianna, bine ai venit si sper sa te faci bine... din ce stiam io un tratament cu antibiotic ar fi tb sa fie suficient ptr infectia cu E.Coli, dar se pare ca la tine e ceva mai persistent. Sa nu te dai batuta si sa lupti pana la capat. 
Andreea, ce sa zic, al meu este putoare ordinara...sunt zile in care abia abia isi misca fundul pe acolo. Cred ca nu e motiv sa te alarmezi. Inca nu ai intrat in perioada in care sa tb sa il simti pe bebe in fiecare zi de nu stiu cate ori pe zi. Si apoi, tu zici doar ca il simti mai putin intens, nu chiar deloc.
De cazut par imi cade dar nu imi dau seama daca e mai mult decat inainte sau nu deci inca nu m-am panicat din cauza asta.
Despre frica de nastere -la mine stau lucrurile cam asa:
mi se rupe inima cand ma gandesc la epiziotomie si mi-s urechile rosii pana in varf de rusinea ptr momentele "penibile" premergatoare nasterii si anume clisma si rasul zonelor mai paroase
. In rest ma gandesc ca o sa supravietuiesc durerii, consider si varianta epiduralei ptr asta.
roxana
23+
Lumi_Nag spune:
Dap Roxanici despre site-ul asta era vorba.Multumesc 
Fetelor deja am ajuns la pagina 12. Nu ar trebui cine se pricepe mai bine si mai bine sa inceapa un nou capitol?
As face-o eu dar nu stiu cum
.
Restul burticoaselor unde sunt? Chiar nu mai aveti vesti? 
24+
It's easy living with eyes closed
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Fetelor deja am ajuns la pagina 12. Nu ar trebui cine se pricepe mai bine si mai bine sa inceapa un nou capitol?As face-o eu dar nu stiu cum
.
cred ca glumesti cu noul capitol....pana mai scriem 8 pagini mai trece o saptamana jumate...roxana
23+
Lumi_Nag spune:
Vaaaiii, m-am facut de toata bafta cu memoria mea de elefantica. Noroc ca m-ai trezit. Dar macar ti-am starnit un zambet 
Mai astept atunci sa treaca si cele 8 pagini...dar in stilul asta cu fetele care nu mai vor sa raporteze nu stiu cand le umplem ![]()
24+
It's easy living with eyes closed
carla_lia spune:
doar pentru a umple cele 8 pagini
, noutati n-am...
Referitor la ceea ce s-a discutat...
Si mi-e imi cade parul in ultimul timp, dar are de unde sa cada, si in plus s-a si indreptat
(eu am parul ff cret si des si nu mi-a placut niciodata).
Dureri de spate eu am avut si inainte si am si acum; m-am obisnuit cu ele.
Referitor la nastere, am inceput si eu sa citesc povestirile de pe forum si unele m-au facut mai curajoasa. Oricum, eu zic ca nu sunt rea de durere, asa ca sper sa nasc natural.
Lia
22+ 
Oana Stefana spune:
Buna fetelor. Mama dar ce ati mai scris...
Andreeasi eu am avut aceeasi problema cu bebelina joi si vineri, am intrat intr-o panica nebuna, o simteam firav si rar de tot, eu sunt racita de doua saptamani si ma gandeam la cei mai rau...ca sa nu mai vb ca ginecologul meu era plecat din tara...in final am fost vineri la dr. de familie, care are si competenta echografica, dumneaei era bine mersi, dar si-a schimbat pozitia, pana acum era cu capul in jos, acum capul e sub sani, cumva transversal, ea se misca in continuare dar are acum mai mult loc, si de=asta o simt mai putin.
Exceptan raceala asta nesuferita, si tusea pe care o tratez cu sirop de patlagina, noi suntem bine, am si eu dureri de noada uneori, dar merg la masaj si tare-i bine..cu aerobicul am lasat-o mai usor, din cauza racelii, abia astept sa ma apuc din nou, imi lipseste ceva de speriat.
Sanii mei sunt tare grei, si mameloanele arata ciudat, habar n-am daca e normal, sunt asa mai delimitate de restul sanului, parca au o parte intarita, sunt mai mari, in fine...
In rest toate bune si frumoase,
mai greu, ca acum suntem burtosi amandoi
oricum ne descurcam.
Saptamana viitoare merg la analizele de sapt.28-sange, urina si cultura de col, sper sa fie totul bine.
Va pup,
Oana 26+,
Iulia
Rebiana27 spune:
Mie nu-mi cade parul excesiv dar cade... insa se ingrasa foarte repede si il spal aproape zilnic. Colegele mi-au spus sa nu-l mai spal asa des ca il obisnuiesc insa nici nu-l pot lasa cu aspectul ala sters.
La capitolul noutati... mi-am confirmat programarea de miercuri de la echo morfologica si abia astept sa primesc vesti (bune sper!). In rest contractii, amorteala noaptea, de-astea...
Pupici ciufuliti!
Rebiana
21+
RaisaFudulu spune:
Buna fetelor
Ma alatur si eu fetelor carora le cade parul.
Inainte eu aveam parul cret si foarte des acum mi s-a indreptat aproape de tot, la fel ca si carla si imi cade. acum o luna eu m-am tuns pentru ca nu-l mai suportam.
Acum fiind la servici simt imediat durerea de noada, durere pe care in weekend cand am stat acasa si m-am odihnit nu am simtit-o.
Incerc sa ma ridic dar am prea mult de lucru si nu am timp
pupici si sa auzim de bine
Diana
18+
phili spune:
buna mamicutelor!!si eu ma plang de caderea excesiva a parului,cred ca lipsa de vitamine e...si sanii mei sunt foarte grei si parca si-a schimbat culoarea mameloanele,si sunt zile in care parca ma manaca.Dureri de spate am si eu mai ales cand ma agit prin casa,si seara...
va doresc numai bine,si ave-ti grija de voi!!!
19+
cria_bv spune:
Buna burtici,
Hop si eu la raport. In general suntem bine, maine merg la eco si o sa am mai multe vesti. Si la mine parul cade mai mult in ultima vreme, noaptea imi amortesc mainile si picioarele si ma trezesc brusc sa le dezmortesc. Am probleme si cu nasul ca e mereu infundat desi nu sunt racita.
Bebele misca zilnic, nu foarte tare dar sambata l-a simtit prima oara si tati si s-a emotionat tot.
Va pup pe toate si multa sanatate.
Cria
18+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png