Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
elyanne spune:
Hop si io la raport... n-am disparut...
Nu prea am noutati... si nici prea mult timp... La mine e in continuare santier... si in continuare am mult de lucru...
Bb-ii se agita zilnic, cam la aceleasi ore...
Cu parul inca n-am probleme... dar recuperez dupa ce nasc...
Despre frica de nastere... la prima nastere m-a apucat frica cand se apropia momentul... cu vreo 2 luni inainte... Si acum e cam la fel... dar sigur ma apuca pana nasc... chiar daca am mai trecut prin asta (acu e diferit)...
Despre epiziotomie si eu eram ingrozita... dar nu a fost deloc cum citeam in povestile altora... A fost ok, n-a durut (doar tinea putin cusatura), nu s-a infectat... in 2-3 sapt. nu mai aveam nimic...
Despre partile rusinoase... clisma si barbierit...
Eu m-am barbierit singura, inainte sa plec spre spital... cred ca a durat o ora... Daca nu reuseam, imi chemam sotul din dotare sa ma ajute... N-a fost cazul...
Despre clisma... in momentele alea nu mai am avut timp sa mai ma gandesc la nimic...
Eu ma gandesc ca prin ianuarie sa ma apuc sa-mi strag toate cele pentru bagajul de spital... sa fie pregatit pt. orice eventualitate. ![]()
Lumi_Nag regula forumului e sa se deschida continuare (capitol nou) cand se ajunge la pagina 20. ![]()
Gata raportu' ... ca m-am intins o gramada...
Eliana (22 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
lauramar spune:
Iata ca am revenit asa cum v-am promis cu vestile despre vaccin!Era vorba despre vaccinul antitetanos pe care l-am facut astazi.Mi-au explicat doi medici totul despre acest vaccin.Deci se face pt. a proteja
si este valabil pana bebe implineste 2 luni.Nu afecteaza cu nimic nici mama nici pe
.Aici se face la toate gravidutele si pana acum a fost totul ok.Cred ca fiecare tara are alt sistem nu stiu dar aici asa este si eu m-am conformat!Sper ca am facut bine.A si vestea cea buna ca au venit rezultatele de la multele analize pe care le.am facut aici si e totul bine cu bebe
iar pe data de 6 decembrie am programat eco speram ca
va dori sa ne arate pasarica sau putulica
.Va pup pe toate
roxanici spune:
Paxela,
La Multi Ani! voinicului Silviu, sa creasca mare si sanatos si sa aiba grija de surioara ce va veni
roxana
23+
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Am venit si io la raport....cred ca a inceput sa miste
.....ieri am avut o stare de somnolenta cumplita si o totala lipsa de chef, nu-mi doream decit sa stau sub plapuma...da` au avut altii grija de mine...cum a inceput sa sune telefonul de cu dimineata...cum n-am vrut sa merg nicaieri...au venit ei la mine...o verisoara, socrii, parintii, o prietena ca au venit nu e nimic, da` au si inceput sa ma streseze cu intrebari: Patutul unde o sa-l pui???, da` baie unde o sa-i faci???, sa nu cumva sa-i fie curent???, da` la nume v-ati gindit???, etc, si uite asa am tinut-o toata ziua pina a venit sotu de la munca

, i-am spus ca data viitoare cind pleaca si io dorm sa inchida si poarta si telefoanele
ca io sunt mofluz
...
da` vad ca azi mi-am mai revenit...ca doar aveam treaba la servici
...maine dimineata ar trebui sa merg la dr. asa ca mai multe noutati de maine....
Apropo de caderea parului...si mie imi cade de ceva vreme, tocmai de aceea m-am tuns o lecuta mai scurt decit de obicei...si mi se si ingrasa parul mai repede![]()
Sincer va zic io una nu ma gindesc inca la nastere si toate celelalte...cind de abia acum cred ca m-am obisnuit cu ideea graviditatii...apropo a inceput sa se vada...si sa remarce lumea
, da` e distractiv ca unii n-au curajul sa zica nimic
, mai ales printre colegi
Oricum eu voi naste prin cezariana...nu stiu ce fel de anestezie voi face...da` vom vedea si ce zice dr.
Pupici
Roxygeo
18+6
paxela spune:
roxanici
, multumim de urari, eu sunt franta cu 2 petreceri in weekendul ce a trecut, ma terminat cred ca imi voi reveni cand va face bebe 2 cam 2 ani
bebelina e bine cred, misca si ea timid mult mai rar si mai incet decat facea fimiu in burta mea dar domnisoara fiind sa speram ca doar asta e cauza
Alexa
23+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Rebiana27 spune:
Ce frumos ca Roxana are grija de noi si ne aminteste de cate o data importanta. Multumim!
La multi ani Silviu! Paxela sa-ti traiasca odorasul si sa va bucurati impreuna de surioara care "e pe drum"!
Multi pupici pe burtici!
Rebiana
21+
magdutah spune:
Buna seara burticute!
vin si eu in sfarsit cu o noutate: misca si la mine BB! 

Rabdare mai aveam insa sa il astept sa miste ... pana miercuri ... cand vroiam sa ma duc sa intreb si moasa daca e normal! Dar uite ca dragutul/draguta si-a facut mila de mine si a inceput sa isi faca simtita prezenta, cam timid ce e drept ... dar eu sunt multumita si cu atata !
Va pup, Magda
22 fix
RaisaFudulu spune:
Felicitari Magda
Sanatate multa tie si bebelusului. Acum cred ca esti linistita pentru ca si eu tot acum de curand am simtit si m-am linistit dintr-o data
Pupici si aveti grija de voi si de burtici fetelor
Noapte buna
Diana
suzy78 spune:
PAXELA,
LA MULTI ANI,lui SILVIU!.......sa creasca mare sanatos si iubaret cu surioara.....
Fetelor eu nici nu stiu cu ce sa incep.......ma simt ff obosita.......au inceput dureruile de spate....noaptea abia ma intorc in pat....parul imi cade si la mine......dar eu dupa nastere am sa ma dau cu ulei de la gerovital...mie imi face bine......parul are un aspect mult mai mat si se murdareste foarte repede....
Depre nastere....ce pot sa spun....ca in primele luni imi era foarte frica......dupa care m-am oisnuit cu ideea....iar acum surprinzator abia astept sa nasc si mi se pare foarte normal......eu cred ca sarcina ne pregateste in cele 9 luni sa fim bune mame si sa acceptam nasterea ca pe un fenomen absolut normal......speram ca totul va fi bine....
Apropo de vaccin pe mine m-a programat doctora la 30 sapt.....la noi il indica atat medicul de familie cat si cel ginecolog si atunci sunt foarte linistita.....colegele mele de serviciu toate au facut....daca nu afecteaza cu nimic eu nu sunt impotriva.......
MADMAT, unde mai esti.....n-ai mai venit de mult la raport.....speram ca esti bine....si sa intri sa ne saluti....
Fetelor nu stiu cum stati cu greutatea dar eu deja ;la 26 saptamani am pus 10KG......si parca 12 e normal in 9 luni.....dar eu in ritmul asta fac 20 lejer.....
Suzy
26+
magdutah spune:
Revin cu detalii:
citisem ieri seara ca daca vrei sa il simti pe BB trebuie sa te asezi in pat pe spate si sa pui mainele pe burtica acolo unde se termina parul pubian. Asa am reusit sa il simt eu pe BB la cele 22 saptamani! Si mi-a reusit si ieri si astazi! Da mititelul de 2 ori din picioare
sa ma linisteasca si pe urma sta cuminte. Eu ce sa zic ... nu ma mai plang ca sunt singura (banuiesc eu) din grup care l-a simtit la 22 saptamani ... si sper ca asa de cumintel sa fie si dupa ce se naste
. Intr-adevar Diana, m-am linistit un pic acum, chiar daca il simt doar daca ma asez in pat seara ... si atunci atat de scurt! Dar de ieri nu mi se mai pare asa de mult pana pe 8 decembrie cand trebuie sa ma duc iar la controlul lunar!
In rest: cu parul stau bine, nu cade mai mult decat de obicei, iar de cand l-am scurtat un pic nici nu se mai ingrasa atat de repede
.
Astazi am sunat si eu la o clinica sa ma inscriu la un curs de gimnastica in apa, dar surpriza ... trebuie sa astept 2 luni pana se elibereaza un loc! Maine am sa mai incerc si in alta parte poate am mai mult noroc. ![]()
Cu kg-le stau binisor: am luat 7 pana acum, daca ma abtin de la dulce totul pare sub control ...
Ma dau si eu cu ulei in fiecare seara. Insa vergeturi eu nu am ...Eu insa credeam ca astea ar apare dupa nastere cand incepi sa mai pierzi din greutate...
Nu e asa ? ![]()
Cam atat pentru moment!
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
Magda
22
http://mfoca.myphotoalbum.com/albums.php