Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Buna! Am si eu un anunt pt listuta - sambata 18/11, ora 07:25 a venit pe lume Eduard Stefan, 3700, 51 cm, Apgar 9/10, prin cezariana. A fost mai rau decat ma asteptam, si stau sa ma gandesc daca o nastere normala n-ar fi fost mai in regula. Mai ales ca bebe chiar nu a fost atat de mare pe cat il estimasera la ecografie. In fine, de-acum suntem acasa, asteptam febra laptelui, care, dupa cum arata sanii mei, va veni pe maine.

Maine sper sa apar si cu niste poze, acum nu pot decat sa ma tarasc in pat, langa odorasul meu. Va pup si tin pumnii celor care inca mai asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Felicitari Deborah77!
Eduard Stefan sa fie sanatos, cuminte si norocos.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Deborah77, felicitari!!! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si mancacios! Asa de repede ti-au dat drumul acasa? Sunt curioasa, pentru ca si eu o sa nasc tot prin cezariana.

Teutz 35+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara gagici

Asa inainte de culcare am intrat sa vad ce mai faceti
I-am facut baie Antoniei a papat si dupa avea niste ochi mari nu vroia deloc sa adoarma si ieri seara la fel dupa baie a stat treaza cam vreo 1 ora,a mai patit cineva asa?eu stiam ca dupa baie si papa adorm bustean bebelusii

Felicitari noilor mamici sa va traiasca bebeii

Mamilili-multumim am vazut pozele cu Mathias o scumpete de baiat ai sa-ti traiasca,sa-ti aduca numai bucurii

Alexandra,Panaa,Cleomoni,Cristina-Hai fetele,hai bebeii

Veronici-imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat bine macar ca tu si bebe sunteti bine,sa aveti grija de voi si asteptam poze

Adinazot-am vazut pozele cu printesica ta tare scumpica si seamana cu mami toata

Porumbita-ma bucur tare ca ai reusit sa-l faci pe bebelinul tau sa suga de la san eu inca nu am reusit cu toate ca a mai facut progrese a inceput sa suga cate un pic dar nu prea mai am lapte eu

Ramsan,Lorym-va mai asteptam pe aici

fug si eu la somnic ca acusi se trezeste mancacioasa si vrea papa

pupici si noapte buna

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am mai pus niste poze cu Antonia gata acum chiar ma duc in patut

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

buna fetelor,

pentru fetele care nasc la elias - cu exceptia acelei moase de care am scapat eu am fost multumita de personalul de acolo si de conditii si nu m-am dus cu carca de bani si nu le-am dat decat pentru ca asa am vrut ca vedeam ce frumos se poarta si nu pentru le stimula. la doctori cat am fost internata mai mult de 200 de euro nu am auzit sa se dea dar alta data am auzit ca Vladareanu are scoruri ceva mai mari. multi doctori nu primesc nimic. in fiecare zi am avut parte de ajutor si lectii de la personalul de la neonato. era o asistenta care venea in salon, pentru ca copii stateau ziua cu noi, si ne arata tot de la cum sa o tii in brate, cum sa oschimbi, sa ii dai sa suga, sa te mulgi, sa o speli, masajul, absolut tot deci a fost ok. ca sa nu vorbim de curatenie, eu am cerut in prima zi de 3 ori sa mi se schimbe patul si nu a comentat nimeni ba chiar veneau f repede.

pupici

Raluca 40+ cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Raluca in primul rand sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si recuperare usoara.
As vrea sa te intreb cum se numeste moasa care s-a purtat urat cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Cleomoni

Irinabr, eu am intreba azi dimineata la Elias pe o asistenta cam cat costa o nastere normala si mi-a spus cam 300Euro pt dr. acum nu stiu ce sa zic depinde si cu care dr o sa nasti.
Cleo 39+ saptamani

Cleo acestea sunt tarifele dr. Vladareanu. Sunt persoane care au dat si 350-400 euro, dar in nici un caz sub 300 pt nastere naturala.

Dar la restul medicilor tarifele sunt mai mici. Depinde de functie, de grad etc. Prietena mea a nascut acum 2 luni la Elias cu alt medic (primar) si a dat 300 euro pt cezariana si dr a fost multumit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seara mamici si burtici!

In seara asta se mai naste o bebelina...

SARYTA O VA NASTE PE BB ANTONIA!!!
HAI SARYTA sa fie usor si pentru tine si pentru micuta ta, sa ne dai vesti despre tine Astept sms-ul de la tine

Pe la 8 seara am vorbit cu ea si avea contractii neregulate, era internata deja in spital pentru ca initial venise la control, dar se pare ca avea deja colul dilatat la 3-4 cm si au oprit-o in spital.

Va multumesc frumos fetelor care mi-au admirta mandretea de baiat. El este lumina ochilor mei in acest moment. Eu trec printr-o faza foarte aiurea cu taticul lui, care nu prea vrea sa ma sprijine din punct de vedere psihic sa trec peste perioada asta. Mai nou trebuie sa gasim o sala pentru botez, si ne certam pe tema asta pana cand eu nu mai sunt in stare sa fac fata si izbunesc in lacrimi.
Mi-am pierdut putin echilibrul dar sper sa ma refac in curand, sa va aduc un pic de optimism, burtoaselor, ca stiu ca voi aveti mare nevoie de el acum.

Veronici ne pare bine ca macar un bb este bine. Sa-ti fie sanatos si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti
Alexandra mea draga iti tin pumnii, fii barbata ca va fi bine. Sunt cu gandul la tine si ma rog la DD si la Maica Domnului sa fie bine cu tine si bebele tau miercuri.
Chinico si tu cu piticii tai, mai lasa-i in pace. Daca spitalul unde vei naste este ok, tu trebuie sa ai incredere in tine si in DD. Bebelina ta va fi bine, vei vedea
Panaa
Cristinica ... si eu care speram sa vad numele tau in lista de mamici deja
Lavinia, Bambo inca nu am disparut de tot... va pup cu drag pe amandoua

Gata pe seara asta... revin cand primesc sms de la SARYTA noastra.

Noapte buna la mamici, bebici si burtici.

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am mai citit din urma,exaziata toata sa va mai felicit,sa va mai incurajez,sa mai fac si eu o galerie,sa va povestesc despre cum au decurs lucrurile.....(destul de greu.....pna s-au decis medicii ca e mai bine pt mine(deci se intelege ca eu eram intr-o stare critica si nu bebeii)......si ce vad,ce-mi citesc ochii.....veronici a revenit.....dar nu ma pot opri din plans........ma doare inima si-mi vine sa zbier de durere.....nu ma mai pot gandi la nimic,nu ma mai pot concentra....imi pot imagina doar prin ce momente a trecut veronici.....

VERONICI,m-am gandit mult la tine....nu m-am gandit nici o clipa ca viata te incearca atat de greu....singurul gand care l-am avut,a fost ca:nu ai internet,ca ti s-a stricat calculatorul....esti o femeie foarte puternica...ai stiu si ai putut sa treci peste durerea asta care pe multe poate ne-ar fi coplesit intr-atat incat poate ne sareau mintile.bucura-te de darul lui Dumnezeu care ti l-a lasat!felicitarile mele!pupa-l pe rares din partea lui pascal si a sophiei,iar din partea mea....te rog sa-l iei in brate pe rares si sa-l stringi puternic la piept si spune-i ca kokorina il iubeste!va pup pe amandoi!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

VERONICI imi pare rau pt ce ti s-a intamplat ,dar capul sus,ca i-auzi ce baietel mare ai acum!Sa-ti traiasca!-o intrebare-cum ai fost tratata la giulesti?
PANAAN ALEXANDRA CRISTINA CURAJ!
DEBORAH felicitari pt bebeEDUARD STEFAN!
deeaA 34+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput