Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Alexandra,bafta multa, sa fii tare si sa nasti usor! fericito!!!!!!!!!!!!
Sa te gandesti si la mine, cand ai sa fii acolo, pe baricade, ca tare mi-as dori si eu sa fiu in locul tau...
Pupici multi,multi!
Aelita, ce mai faci? Tu intotdeauna esti super tare.Iarta-ma, la cat sunt de uitomaca acum, am uitat sa-ti transmit condoleantele mele pentru bunica ta.O fac acum, cu scuzele de rigoare.Ce sa-i faci? creier de gravida,cativa neuroni si aia pe nu stiu ce plaja din emisfera sudica.
Pupici la toate fetele

39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alexandra,Doamne ajuta !!! sa veniti sanatosi acasa,tu si Mark! sa iasa totul bine si repede !! iti tin pumnii strans strans,toate suntem alaturi de tine!!!Maine e o zi grea,intr-adevar...

Cleomoni,mami,o sa nasti la birou!!
cristina,multumesc ! stai linistita !
eu inca iti fac galerie ,poate poate

Doamne ajuta pt toate fetele care trebuie sa nasca!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALMO,
este cel mai bine sa o inveti cu zgomot,eu incerc acelasi lucru..,dar mi-e mila de ea cind tresare la orice zgomot si mai ales cind abea a adormit...,sa o aud pe mama ca tipa la telefon...,ma apuca nervii.Mai vreau si eu sa intru pe forum...,sau sa fac alte lucruri...,nu zic ca doarme ,saracuta si este cumintica...,dar mama chiar ca are prbleme cu tonul...si daca ii spui se enerveaza teribil ,nu accepta ca asa este,intelegi?Si mai este si plictiseala ,probabil..,nu stiu...,ma mai apuca si pe mine din cind in cind ...si pe cine sa-mi vars nervii...?

RAMSAN,
ce mila mi-e de tine cu sotul asta neintelegator...,eu l-as pune la punct,dar tu esti sensibila in momentele astea si nu prea poti sa iei atitudine ...,dar nu te lasa asa cu una cu doua...,fa-l sa sufere.Sa nu plingi sa superi bb,ca nu merita,fa-l pe sotu' sa sufere si sa plinga.Tu ai nevoie de liniste in perioada asta si el trebuie sa fie alaturi de tine...,daca nu EL,CINE?!?Te pooop tare ,sa nu mai fii taparata
ALEX,
pooop tare pe bb Mark ,care chiar vrea sa fie sagetator...si care te tine in suspans si pe tine si pe tati.Dar miine...,cine o sa fie cea mai fericta mamica?!?Pai da...,tu vei fi...,ata vei simti miine..,ca toata lumea este a ta si ca ai nascut usor...si curind ai sa te gindesti la bb 2...stiu...sigur!!!D-zeu sa aibe grija de voi!!!

CRISTINA,
hai a mai este puuutin ,puuutin si ai sa-ti vezi printesa.Ai rabdare si nu te agita...,ma tot sperii tu cu adrenalina ta...,cum adica sa mergi cu viteza?Tu ai inebunit?Sa ai grija si las-o naibii de adrenalina,ca vine bb acusica.

Voi stiti cam pina cind tin colicii?Unele mame zic ca pina la 3 luni,altele ca pina la 1 1/2...,nu prea stiu exact,probabil ca difera de la bb la bb ...,dar macar asa orientativ...

ASIZA,
ai grija de tine si nu-ti face grji cu analizele,totul va fi bine,ai sa vezi.La ultimul control si mie mi-a dat Clotrimazol..,el zicea ...,"sa pregatim vaginul".Te poooop tare

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Io nu pot sa dorm......

Mi-e rau de oboseala, da' nu pot dormi...ce ma enerveaza...

Alex, tin pumnii, fata curajoasa ce esti!!!! Asteptam vesti de la tine si bb Mark, ok?...

Aelita, intrebai de botez...nici eu nu tin cont de cele 40 de zile...ii fac doar molitfa, sau cum s-o numi, mai devreme, si botezul mai prin primavara cred...eu am botezat 2 copilasi, dar amandoi erau trecuti de 3 luni...fiecare cum crede de cuviinta...daca era mai cald probabil as fi facut si eu botezul mai repede...oricum eu inca nu ma pot gandi asa departe...cam toate gandurile si neuronii mei se opresc la momentul nasterii acum! Vedem noi DUPA!!!

Fetelor va multumesc pentru gandurile voastre bune...m-am mai linistit, acum sunt cu branula pe mana si ultima injectie nu a durut deloc, fiind intravenos...e cam incomod sa stai cu chestiuta asta in vena, dar mai bine asa decat sa mai indur durerea aia...cu toate nu putem fi, nu???? V-am pupacit!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Mai bantuie cineva la ora asta pe forum????? Poate doar cele de peste ocean, ca-s la alt fus orar...

A nascut Ktrinel??? Stie cineva???

Disney bb

Mergi la inceput

No ...merg in patut sa mai incerc...poate adorm...ca dimineata ma trezesc la 7.00......

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

stiti ciorba mea de ieri fara cartofi? am uitat cu totul de ea, noroc ca a mers alex sa inchida fereastra si a oprit-o. in afara de asta, am uitatr sa pun rosiile si sa o acresc...in rest cred ca e ok! am remediat-o acum, de dimineata, dar in mod sigur e o ciorba care isi blestema zilele!
va pup, merg la serviciu.fac si sport, ca urc 3 etaje, dar de ce sa ne plangem, cica fac bine la sanatate. sanatatea altora, ca pe mine ma cam depasesc....

chris 37+ alexandra

Mergi la inceput

'neata!!!

Hai Alex!!! si bb Mark!!!

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Haideti la cafeluta. Cine mai bea...
hai Alexandra

Cine se mai inscrie azi cu bebei? Ma duc sa ma apuc de calcat.
Asiza du-te inapoi in pat .

Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

vin si eu la

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput