Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor.....cred ca sunteti uimite ca inca sunt acasa si va scriu....uite ca nici azi noapte nu a venit....oricum maine la 8:30 trebuie sa fiu in maternitate cu bagajelul...pregatita sa devin mamica......
Va multumesc ca imi sunteti alaturi....teutz,dandusa,bambo,ramsan,deeaA,aelita,atudor
Sunt plina de emotii si de neliniste si sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati pe mine ca nu voi raspunde ca de obicei.....
Uite ca Panaa mi-a luat-o inainte.........FELICITARI...sa-ti traiasca fetita.........
FELICITARI SARYTA .....
Donia........singura mea incurajare acum e ca ma gandesc....cate mamici au nascut pana acum...si eu trebuie sa nasc....
cred ca voi venii mai rarut pe forum...dar oricum departe de voi nu pot sa stau.....
Danita , dianocica,miraco ....
Chinico....chiar ma incurajati...si conteaza mult asta...numai ca asa sunt eu de felul meu...oricum ma gandesc la cum o sa fie,daca o sa fie bine.......conteaza mult ca va ganditi la mine...asta ma face mai puternica....si pentru mine nu mai sunteti niste necunoscute...sunteti niste prietene...
V-am pupat pe toate...ma duc sa revizuiesc bagajul...sa vad ce mai trebuie sa mai pun in el....si cred ca voi avea o zi grea azi....
alexandra 40 s si 1 zi cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
alexandra_25 spune:
Am uitat sa schimb semnatura.......si am uitat sa-ti spun Dandusa...ca am incercat si baita si ...si nika...asta este...cred ca mare personalitate are copilul asta.....
alexandra 40 s si 2 zile cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....
ingeras26a spune:
Saryta, Panaa si Deborah, sa va traiasca bebeluschii, sa fie sanatosi si fericiti si voi alaturi de ei!!
Veronici, nu am cuvinte...imi pare atat de rau! Se spune ca daca un geaman moare, celalalt ia toata forta si puterea de la el, ca va fi practic cat doi. Sa iti traiasca Rares si sa te ajute Dumnezeu sa treci peste necazul cu celalalt bebe.
Alexandra bafta!!!! de-abia astept sa ne povestesti!
Va pupacesc cu drag!
Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria
danutz spune:
Buna fetelor!!!
Felicitari Saryta, Panaa, Deborah!!!
Hai Alexandra, curaj, capul sus
Kokorina, emotionanta povestea ta, am bocit putin...dar important este ca amandoi sunt sanatosi!!!
Veronici, sa fie sanatos bebe si sa te bucuri din plin de el!!!
Asizule, nici un semn de viata??? Ce a zis doctorul?
Atudor, si eu o sa incerc sa-l botez pe bebe cat mai repede posibil...sa vedem cum impacam vrut-ul cu putut-ul. Eu m-am nascut in Husi , asa ca am fost indoctrinata cu botezul in max 40 zile, dar nasica lui e bucuresteanca si ma tot bate la cap sa mai asteptam, poate prin februarie-martie!!!Eu zic ca mai repede e mai bine.
Noi astazi intram in sapt 39, si deja morcovul e mare...mare...
Danutz,39+Rares Andrei
m_monique spune:
alexandra_25 cred ca baietelul tau vrea sa fie sagetator, ca maine incepe zodia.
iti tin pumnii pt. maine.
36 + cu
Nunta noastra
ingeras26a spune:
Kokorina, ce poveste frumoasa!!! Sa-ti traiasca bebeii si sa fie sanatosi!
Pupicei!
Pupicei, Ingeras 35+ Maya Maria
adinazot spune:
Buna fetelor!!!
ALEXANDRA,iti tin pumnii,o sa scapi in curand si te trezesti cu puiul in brate,ma gandesc la tine
MIRACO,am facut mastita pt ca am avut putin lapte si fetita mea nbu avea destula putere sa suga sa il scoata pe tot,si s-au infundat niste canale si asa...E f rau,aveti grija fetelor!!!
Multumim de complimente,va pup pe toate,ma duc sa-i dau sa pape la micuta mea,e ora!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
asiza spune:
Ooooofff, fetelor, abia acum am reusit sa termin de citit, asa, mai pe diagonala, ca am avut ieri o zi cumplita...va povestesc, dar sa trimit prima data felicitarile mele...
Asadar, FELICITARI proaspetelor mamici!!!! Sa va traiasca bb-iii, sa fie sanatosi si mancaciosi...iar voua refacere grabinica si va steptam pe forum!!!!
Veronici, imi pare tare rau ca unul dintre baietei s-a facut ingeras, insa va doresc toate cele bune pentru Rares, sigur fratiorul lui i-a dat toata puterea lui pentru a fi un om MARE in viata asta!!!
Kokorina, povestea ta m-a emotionat puternic...eu nu prea plang, dar n-am putut rezista istorisirii tale!!! Bine ca sunteti toti 4 bine acum...si fericiti...asta e cel mai important! Ca restul trec toate! ...Sa-ti tzuci tare tare si harbujeii de la mine SPECIAL, ok???!!!
Alex, curaj pentru maine...gandeste-te ca mai e asa de putin si-l vei putea tzine pe bb MArk in brate, sa-l pupacesti din cap pana-n picioare, sa-l alinti, sa-i faci baitza...eu te invidiez... sa fie totul bine!!!
Danita, te pup...doctorul de la cardio nu te primeste sau care???
Chinico, te astepatm cu vesti de la control si parca trebuia sa ne tii la curent cu ce mai zice supermoasa...
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa raspund, ca-s cam buimaca de cap...dar revin imediat cu povestea mea de ieri...Pupici la toate...
Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
porumbita80 spune:
Buna fetelor
FELICITARI SARYTA,PANAA,DEBORAH SA VA TRAIASCA PUII SI REFACERE RAPIDA LA MAMICI
KOKORINO ce sa mai zic esti tare de tot inca o data felicitari super mamico.
BAMBO nu renunta cu alaptatul ca vei reusi dai cat mai des de la san si o sa ai laptic bea multe lichide, eu mam chinuit ceva cu el dar acum papa si sunt foarte multumita
RAMSAN nu cadea de pe baricada e un moment mai neplacut dar o sa rezolvati asa suntem toate acum mai nervoase si ofticoase sa zic, o sa ajungeti voi la un numitor comun important sa-ti pastrezi calmul, te vreau asa optimista cum te stiu mereu.
Ma fetelor care alaptati am si eu o intrebarica: mancaciosul meu azi ma disperat sa trezit la 6.30 si ma tinut pina la 11 manacand cu interval de 30 min oare e ormal acest compartiment sta cate 15-20 min la san.
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/
asiza spune:
Am revenit...
Asadar si prin urmare...ieri la 11.30 m-am prezentat la medicul meu ginecolg...dupa ce l-am asteptat cam 1 ora jumate, (ca era in operatie) i-am aratat analizele mele. A zis ca are o veste buna si una proasta (de fapt erau 2 vesti proaste)vestea proasta era ca am o infectie urinara intr-adevar destul de urata, iar vestea buna era ca trece cu ampicilina...INJECTABIL ...Stiam ca va durea...in fine...sus pe calul balan apoi...cand mi-a bagat departatoarele fetelor, am crezut ca fac pe mine (adica pe doctor) de durere...si mai vine c-o veste proasta...am candida cu doua cruciulite (asta nu e de bine cica) ...tratament prescris si pentru aia...dupa toate astea imi mai zice ca s-a gandit el la mine si ca mai bine ar fi sa nasc io natural (si zambea pe sub mustata)...(ca sa intelegeti...medicul asta al meu e tare mistocar si io mereu glumesc cu el)...ii spun ca stiu ca nu vorbeste serios oricum si ca natural va fi numai daca bb vine mai repede si pur si simplu se va intampla...pentru asta i-am zis ca ma apuc iar de sex din saptamana 38...Fetelor, noroc ca sexul e ca mersul pe bicicleta, nu se uita, ca altfel cred ca tare rau m-as poticni de cand n-am mai avut parte de asa ceva ...
Buuunnn, plec de la gine, fugutza la medicul de familie sa-mi scrie reteta...apoi merg la farmacie...si unde nu vine farmacista cu exact o punga de ampicilina...am bulbucat ochii ca cepele si-o intreb ca proasta: "Astea toate pentru mine???"..."pai nu asta scrie pe reteta?"...2 secunde, imi revin din soc, cumpar punga de ampicilina, Ca si un ser pentru tratamentul ciupercutei...(care m-au si costat o gramada de bani)...si plec la mama, apoi la gimnastica de gravi, iar seara merg la o prietena, asistenta, sa-mi faca injectia...Vaaaleeeeuuuu, fetelor, no asa durere mai rar...Mi s-a si facut rau pe loc si mi-a scazut tensiunea brusc...dar mi-am revenit...am venit acasuca, dus si directia pat...da vezi sa nu poti dormi, Oana!!! Ma durea soldul de la injectie...am bagat un bocet prelung, am adormit in sfarsit si acuma dimineata am mai capatat o injectie in celalalt sold (parca n-a mai fost atat de rau ca aia de aseara)...acum ma dor soldurile la fel, simetrie perfecta...cred ca la noapte dorm in cur...iar diseara as prezenta al treilea sold la injectie, da' n-am numa' doua ...Cam asta e...saptamana viitoare merg din nou la gine sa-mi ia cultura cervicala (sper c-am inteles bine) pentru streptococii aia din grupa B....
V-am pupacit...merg sa termin mancarica...
Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!