VALVE GINECOLOGICE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Pentru RAMY2244
link de unde mai poti sa accesezi DONIS SRL

http://www.afacerimedicale.ro/documents/148.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramy2244 spune:

NEM75, iti multumesc, am vorbit azi cu donis. au zis ca ei valve de plastic nu au, doar metalice si acelea de marime medie, nici gand mici, si specul au, dar nu imi trimit ei in Bucuresti, mi-au dat un nr de telefon de la o firma din bucuresti, sa vorbesc maine cu ei. de unde sa iau eu valve de plastic? asa dejamagita sunt ca nici specul nu au vrut sa imi trimita, ei draguti, de altfel, dar li se parea greu sa imi trimita mie doua specule, nici nu stiam cate sa comand, vroiam sa vad intai ca merg.
cand le-am spus de valve de plastic, zici ca le vorbeam de nave spatiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

imi pare rau ramy, eu specul am, tot marime medie, ca asa au avut, dar nu cred ca poate fi folosit in uz pediatric, e cam mare totusi, cam 7-8 cm circumferinta, poti masura pe degetele tale si iti dai seama...pt fetite precis exista ceva special, in miniatura. daca nu la noi, macar afara, nu cred ca se traumatizeaza copilul cu instrumente pt adulti. daca e grava problema, incearca sa postezi un nou subiect, poate fetele din strainatate te pot ajuta, macar cu informatii.. Si eu am nr. unei firme din bucuresti care se ocupa cu asa ceva, , l-am luat de la expo medical Arad, aveau specul de plastic, incearca si aici, poate or fi mai dotati: SIMELCO TEL.0212235836 TEL.0212224114, MOBIL 0724044004, www.simelco.com, e-mail: office@simelco.com Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramy2244 spune:

NEM, multumesc, pana la urma cei din bucuresti nu au vrut sa imi vand speculi de plastic, asa ca iar am sunat la donis si mi=au promis ca imi trimit. am sa incerc si la firma a carei adresa mi=ai data. deocamdata vad ca nici situl asta nu merge. Multumesc mult de ajutor. Oricum, sper ca donis sa trimita speculul si sa mearga. in caz ca mai afli de ceva, te rog scrie-mi.

Mergi la inceput