VALVE GINECOLOGICE
Raspunsuri - Pagina 2

giulia71 spune:
La spital si chiar si la cabinet particular tot d'alea metalice am vazut ca folosesc!
Asa ca...
mami de Calin rasfatzat:)

dianas spune:
Cred ca e neplacut pt medic sa te prezinti cu valvele tale... medicul meu foloseste lubrifiant inainte de a introduce "valvele ucigashe". Dupa ce sant bagate parca nu mai e chiar asa de insuportabila durerea... si nu dureaza chiar asa de mult controlul...

NEM75 spune:
referitor la mesjul anterior, doar la laborator ma duk ku valvele la paket, e laboratorul spitalului matern din arad, e foarte saracacios, asteptam si 15 minute sa fuga o asistenta sus la etaj sa caute valve mai mici, cu alea mari nu reuseau defel,era un kin si pt mine si pt doktor, oi fi eu mai defekta. in plus am vazut cum le sterilizeaza, le spala la robinet pe alea ale lor... asa ka ar trebui sa se bukure ka mi le duk d akasa,poate ei ma kred o sensibila rasfatata, dar asta e. deja ma kunosk, umblu de cativa ani, vreo 10, pe akolo. la ginekolog nu e kazul,pt ka din alea se folosesc in szeged, unde umblu eu.... dar ma duk ku analizele fakute gata, mai putin pap-ul, ka in ungaria sunt fff skumpe. daka m-as duce pt fiecare episod de candida in ungaria as da faliment, asa ca ma deskurk kum pot.http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_2.gif

Oana_B spune:
Si doctorul la care merg eu tot speculum metalice foloseste. Le scoate din punga in fata mea, am si intrebat o data asa de curiozitate doar unde le sterilizeaza si ma gandesc ca o fi fost obisnuit cu intrebari din astea ca a inceput sa-mi explice ca le trimit nu stiu unde si vin in pungile alea care au nu stiu ce pastila colorata care daca punga se rupe accidental pastila isi schimba culoarea si sa stie sa nu le foloseasca.
O fi mai ieftin de sterilizat decat cele de unica folosinta.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Corina spune:
Problema cu cele din plastic e ca se pot rupe.Am o prietena care e mai sensibila ,si de cite ori a fost la ginecolog a rupt valva din plastic!Deci obligatoriu metalica pentru ea!

NEM75 spune:
nu stiu ce sa zic de faza cu ruptul, ale mele nu par chiar asa fragile, ar trebui sa calc pe ea sa o pot rupe, cu p..a in nici un caz nu as putea...am mai auzit de ace de siringa incarnite in fundul pacientilor, din cauza contractiilor musculare... o fi..

ramy2244 spune:
quote:
Originally posted by NEM75
eu mi-am komandat tot de pe net, de la o firma cu aparatura medikala, donis, se numea, valve de plastk, de unika folosinta, asa ca ma duk cu ele in plasa la laborator in arad, din 6 in 6 luni pt lama. se numeste specul vaginal si are un oik alta forma, kosta putin, kam 35.ooo lei veki. la ginekolog ma duk la unguri, si ei de plastik au, maaaareee diferenta....
am incercat sa accesez www.donis.ro, nu merge, am nevoie urgenta si de valve de plastic si de specul. as avea nevoie de valve si specul de uz pediatric, dar poate merg si cele de plastic. poti sa imi spui cum ai comandat?

Siminaf spune:
Nici aici nu am vazut metalice. Doar de unica folosinta si chiar sint mult mai usor de suportat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

NEM75 spune:
ramy 2244,am gasit firma pe net si am lasat comanda, cu un nr de tel. apoi au sunat ei ca momentan nu au. dupa cateva zile au sunat iar, ca au primit, daca mai is interesata. am zis da, le-au trimis prin posta, au ajuns rapid. am un nr. de tel de la firma lor notat pe coperta cartii de tel. e +40.268.410.438. de fapt sotul a desfasurat actiunea asta, dimineata cand se trezeste il mai intreb amanunte, sau daca am uitat ceva. o sa incerc si eu sa accesez site-ul, acu vreo 3 luni mergea...

NEM75 spune:
am incercat si eu, nu merge. incearca la telefon sa comanzi, cele de marime mica. cam atat am gasit: Adresa Telefoane Fax
Brasov - Judetul Brasov
Piata George Enescu, nr.11 tel.0268/410.438 fax.0268/410.438
Email: donis@xnet.ro
Site web: www.donis.ro