Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Turturica facut in Z29 si nik...daca nu apare nici maine imi fac poimaine unu sange...am avut si cm de 31 dar acu 4 luni...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

trec si eu pe aici sa felicit noile gravidute!sai aiba o sarcina usoara si bebici sanatosi!
nu cred ca am vazut asa multe deodata cat am stat eu pe aici,sper sa se alature multe altele cat mai curand!
roxali iti tin pumnii!
turturica eu singurul simptom pe care l-am avut au fost dureri de burta ca atunci cand ar trebui sa-mi vina ciclul.celelate au aparut mult mai tarziu.ma durea burta tare rau si ma enerva ca nu-mi mai venea odata ca sa scap de dureri.si durerile mele erau de la micul oulet care se chinuia sa se prinda de peretii uterului meu.si a reusit!!!

Mcrissa 12+ bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

roxali, doamne ajuta. Daca nu ti-au venit nici azi, inseamna ca ai sanse mari.

Mi-am refacut si eu calculele pe sanatate.org, unde se calculeaza ovulatia si data urmatorului ciclu in functie de ultimele 3 cicluri menstruale, si se pare c-am calculat gresit. Sint in intirziere, cu 2 zile. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu, test nu-mi fac inca deocamdata. Mai astept inca.

mcrissa, mersi de informatii. Dureri sporadice de burta am si eu si ma tot duc la baie sa vad daca mi-a venit sau nu, dar deocamdata nimic.

Mergi la inceput

Mcrissa si Turturica asta e visul tuturor de aici...
unde pa sanatate.org sa ma mai chiombesc si eu...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

roxali, daca mergi la sanatate.org, in meniul din stinga ai "calcul ovulatie". Apasa pe el si gasesti testul. Bafta

Mergi la inceput

Turturico mi-a dibuit mai bine decat asta de aici...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Roxali, cand faci un test ? Hai ca ai sanse mari sa fie cu II liniute.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata la toate fetele si va doresc o saptamana productiva
Eu sunt in Z8 ...
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...
felicitari meda pt sarcina...iti doresc cele mai frumoase 9 luni din viata ta...si dupa un copil sanatos, frumos si destept.

eu raportez: Z33, uratii n-au venit, test azi dimineata negativ...

nu stiu ce sa mai zic...incepusem sa fiu asa de sigura ca sunt ...si m-am rugat la greu azi dimineata cat am asteptat 5 min testul..dar n-a fost sa fie...
ieri dimineata m-am dus la baie si cand m-am intors m-a palit o durere jos de am zis ca mor...si nu era durere ca la ciclu..apoi s-a extins in tot abdomenul...a durat vreo juma de ora asa intensa si dup-aia s-a mai potolit.
chiar nu stiu ce sa mai cred.
roxali..tu ce faci? ai mai facut vreun test? ca erai in zi cu mine..

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

[red]meda felicitari!!![/red]
super !!!
ce ma bucur ca uite chiar vine barza si nu ma duc singurica la odisee!
va multumesc din inima pt urari !maine ma duc la dr,si sper sa vin cu vesti bune.
pupici si rox hai cu un test pozitiv....

alina
4+

Mergi la inceput