Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 2
amameda spune:
Multumesc nushulica. M-am uitat lung la ingerasul tau poate primesc si eu unul care sa-i semene. Blonda si zulufoasa...
MEDA
ancadragoman spune:
Meda te felicit si aici si da-ne si noua barza ta
Oana ce faci?Ai aflat ceva?
Rox ai facut test pentru ca este weekend........
anca
poze nunta
Incercari bb
oanaonyx spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru incurajare!
Sunt Z29, adica am intarziere de o zi. Dimineata am avut o pata maronie deschisa (foarte deschisa). De atunci nu s-a mai intamplat nimic. Nu am semnele "clasice" ca ar veni rusii. Mi-e frica sa fac un test. As vrea sa astept pana luni-marti (daca, bineinteles, pana atunci nu apar dusmanii).
Pup si sa auzim vesti bune!
amameda spune:
Am muncit toata noaptea si am jumulit barza. Avem cate un pufulet pentru fiecare...Hai nu plec pana nu isi face efectul ...Astep migratia in masa la Odisee...
Felicitari inca o data pentru Alina care are astazi emotii si ne rugam sa o ajute DD sa aiba un punctaj bun si sa poata alege ce vrea ea, felicitari pentru Tzuca, si facem galerie Oanei care nu are curaj sa faca testul..
MEDA
oanaonyx spune:
Felicitari Meda pentru bb! Sa dea DD sa fie bine si sa ai o sarcina usoara, fara probleme. Multumesc pentru galerie!
turturica spune:
meda, andra,alina,tzuca felicitari !!!! Sa aveti parte de sarcini usoare si bebici frumosi, destepti si sanatosi.
Luna asta pare tare norocoasa la gravidute ... Ce simptome aveti, fetelor?
Eu sint ziua 26 dintr-un ciclu de 25-26 de zile, dar nu cred ca va urmez, desi mi-ar place, ca n-am simptome de nici un fel.
turturica spune:
roxali, ti-ai facut vreun test de sarcina? Cit de lung e ciclul tau de obicei? Eu iti tin pumnii ...
Zenobia spune:
meda, andra,alina,tzuca, felicitari inca o data si aici!
Oana, iti tin pumni!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help