Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 8
an-k spune:
eu spre bucuria mea ma mentin, dar de azi tin o daneza personalizata dupa gusturi si post:).
Meniu de azi:
D: cafea cu lapte de soya si portocala
P: spanac dres cu putin lapte de soya, 2 rosii si 3 soya fingers- arata ca fish fingers![]()
C:hmmm.... cred ca rosii, castravete si tofu.... si ceapa
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Delia, sa nu uiti sa-ti faci si poze langa "tort"
Roxo-boxo, cum sa fie fain filmu' daca io am adormit la el?
Mephala, sa stii ca si io patesc adesea la fel. Ma simt slaba, da-s mai grasa. Totul e de la creier si daca creieru zice "esti slaba", apoi slaba esti, iar daca cantarul te arata elefantica!Sanatate multa!
Nastad, tu ce mai papi bun?
Cami, sa nu faci efort, da?
Crystina, multumesc pt contributia la actiunea cu orfelinatu'!
An-k, ia mai zi o reteta de ciorba rapida si usoara!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Nuuuuu pooot sa spuuun!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
an-k spune:
Tzunico, reteta de ciorba simpla nu am ca io pe toate le fac cam la fel doar ca skimb ingredientele, dar cum suntem in post, cu dedicatie speciala 'orez copt(kinezesc- fara ou)
Dci... sa incepem cu deci ca se poarta, nu?
![]()
orez fiert al dente (parca asa ii zice cand ramane putin tare), separat fierbi putina mazare si morcovi, in tigaie calesi ceapa si ardei in putin ulei de maslina pui orezu', pui legumele si le calesti pe toate apoi cativa stropi de sos de soia de la supermarket si gata, o sa fac si eu saptamana asta.
Am uitat sa zic ca azi am pedalat 15 minute pe eliptica, si vreo 20 abdomene(nu's ce am ca mai multe nu pot). Tocmai am luat si cina ca nu mai puteam de foame![]()
Va tzuc
Ioana75 spune:
Buna seara fetelor! Raportez si eu, dupa o luna, stagnare ... of, ar trebui sa fac un efort sa schimb prefixul cu 6, dar nu pot. Maninc mai mult ca niciodata, am o foame de parca-s gravida (si nu sint, ca mi-am facut un test
).
Delia, multumesc de re-primire
.
mamy_taty spune:
buna fetelor!si eu pe aici...sunt mamica a doi flacai:unul aproape 7 ani,altul 1 an si 4 luni...in timpul celei de a 2 a sarcini m-am facut IMENSA..in adevaratul sens al uvantului..MARE RAU..am nascut,am alaptat 9 luni tiand seama doar ca trebuie sa mananc santos ptr. a transmite ceva bun bb..nu mult..sau cu gandul sa slabesc..nu credeam nici eu.nici sotul meu ca voi mai arata normal..adica sa mai am formele si greutatea de dinainte de nastere:50 kg..si surpriza:
acum dupa ce cel mic are 1 an si 4 luni ma pot lauda ca am 50 g..nu am burta deloc..am 1.68cm..acum nu incerc sa ma mentin..mananc de toate..la orice ora..dar nu se mai pune..
va pup!sanatate!
mamy_taty
sigrid26 spune:
Fetelor gata ma apuc de regim, am primit un impuls care m a motivat tare mult, trebui sa sa-mi regasesc ambitia, de maine postez si meniul , am si o noua dieta asa ca pup tare dulce pe cine ma motivat(stie ea
).
Mamy-taty poate ne dai si cheia succesului tau,
va pup si tin aproape
Mamica de printesa
de 4 anisori
an-k spune:
Sigrid, felicitari! Despre ce dieta e vorba, ca daneza asta kiar si imbunatatita si de post... nu-mi place.
Eu am respectat reginul da' kiar acu seara am bagat un iaurt mare cu fructe (de soya)
, dar am facut bici... nu-i kiar rau doar ca-i tarziu raaaau. Fug la nani sa nu ma mai ispiteasca alte delicatese.
Noapte buna!
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Hai, desteptarea si adoptati stilul nou de viata! 
Io am intrat acum sa va salut si-o sa intru ceva mai incolo. Am o lansare de carte importanta si tre sa ma "preparez".
Va pup si sa aveti o zi faina!
An-k 

samd
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Doamne, mai fetelor, ce mult dormiti!
DESTEPTAREA ! 

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sabina spune:
ha, ha
nu dormim, dar copilul trebuie pregatit pt gradi, sotu la fel...
![]()
![]()
![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.