Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 7
leeloo2004 spune:
Si zi asa Diana, "pocneste slana" pe tine la 64 kg??? Mama, si eu as fi fericita sa am cite kg ai tu tinind cont ca avem aceeasi inaltime....
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Diana, pune-ti in jurul gatului o funie de ceapa! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
DianaR spune:
Leelo, asa ma simt, ce sa fac... Nu sunt ingrozitor de grasa, dar nici slaba... Sunt o doamna foaaaarte bine
cu tzatze mari, solduri largi, brate vanjoase...Trebuie sa dau jos, mai ales ca stiu ca se poate ca-mi e la indemana (am mai facut-o odata) si ma enerveaza ca ma uit cu nesimtire cum tot pun pe mine ca adevarul e ca mi-e groaza de efortul de slabire... Si cum mananc eu acuma, nu are rost sa va spun ca ma dati afara cu rosii... Trebuie facut ceva! Sper ca nu te-am suparat!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Diana, pune-ti in jurul gatului o funie de ceapa!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
... si sa ma ung cu niste branza iar apoi sa fluier cainele
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
Delidana spune:
Hai ca esti tare....
Diana, te trec pe lista miine, pina atunci mai astept fete la raport.
Dragelor, va multumesc inca o data pentru urari.
Raportez si eu: stagnare. Azi sint in criza de timp asa ca va pup pe toate si ne vedem miine.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Fetelor, sunteti teribiloase,
; in special descrierea Dianei, cu bratele vanjoase, m-a amuzat teribil.
Pai eu ce brate am la 72,5 kg? Grosiere? Butuci? De fund nu mai spun...doar ca nu-mi vine a crede ca e al meu...asa de mult...si revarsat...
Delia, vrei sa te indispun? Ca ma pricep cel ma bine
...n-am uitat: ti-am 'prezis' candva, mai demult, ca vei ajunge la 67 de kile (pe atunci aveai 65 kg) si ti-am spus atunci ca vei 'disparea' de la 'mentinere'...So, fii atenta! La 68 de kile...stii ce ai de facut....
si
sa nu te superi
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Leelo, asa ma simt, ce sa fac... Nu sunt ingrozitor de grasa, dar nici slaba... Sunt o doamna foaaaarte binecu tzatze mari, solduri largi, brate vanjoase...Trebuie sa dau jos, mai ales ca stiu ca se poate ca-mi e la indemana (am mai facut-o odata) si ma enerveaza ca ma uit cu nesimtire cum tot pun pe mine ca adevarul e ca mi-e groaza de efortul de slabire... Si cum mananc eu acuma, nu are rost sa va spun ca ma dati afara cu rosii... Trebuie facut ceva! Sper ca nu te-am suparat!
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
Ei, Doamne, cum sa ma superi!! Doar ca te invidiez, pentru mine 64 kg e luminita de la capatul tunelului...ce sa mai zic ca eu dupa un copil si nu doi ca tine abia de am reusit performanta sa ajung aproape de 70 kg... Bravo tie pentru vointa!

Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
DianaR spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Pai eu ce brate am la 72,5 kg? Grosiere? Butuci?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
He, he
...Leeloo,

Diana ,
Timeea (18.05.2006)
Tzuni spune:
Mai frumoaselor,
dupa descrierile voastre parca sunteti cu toate concurente la "Strongest man of the world" ! 
Stiti voi...aia care ridica bile de piatra, butoaie...cara tiruri...
Hai ca sunteti faine toate!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sabina spune:
eu am 54.5:)
dar cum am dat raportul marti, poate pana maine se duce si jumatea aia:))))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.