Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Meniul:
-cafea
-omleta cu telemea si rosie
-pui cu ciuperci (Pleurotus) si smantana
-pui cu fasole verde si smantana
-un mar
Vineri dimineata m-am cantarit, caci ma simteam mai usoara
si aveam 1 kg in plus. Ieri, cu toata febra aia, n-am putut manca nimic, am luat o felie de cascaval, sa aiba si Teo ceva de papa....ei, azi de dimineata, aveam -1,5 kg. 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
Delidana spune:
Carmen, Tzuni, Dordia, Cami, Roxana, multumesc pentru urari. Sinteti niste dragute. 
Maica-mea m-a intrebat daca am facut tort, macar unu' mic, zice ea. I-am zis ca mi-am luat un pepene, ca si ala tot dulce e si mai sanatos pe deasupra. Si daca ma supar ii bag si o luminare. ![]()
Doina, haioasa faza cu masina de spalat. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Delia, sa nu uiti sa-ti faci si poze langa "tort"
Roxo-boxo, cum sa fie fain filmu' daca io am adormit la el? 
Mephala, sa stii ca si io patesc adesea la fel. Ma simt slaba, da-s mai grasa. Totul e de la creier si daca creieru zice "esti slaba", apoi slaba esti, iar daca cantarul te arata elefantica!
Sanatate multa!
Nastad, tu ce mai papi bun? 
Cami, sa nu faci efort, da? 
Crystina
, multumesc pt contributia la actiunea cu orfelinatu'!
An-k, ia mai zi o reteta de ciorba rapida si usoara!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
La multi ani, Delidana !
(imi place sa ramii sobra si serioasa, chiar daca e ziua ta ! Auzi la ea, pepene rosu ! [emoticon pofticios]
roxana1974 spune:
Tuuuuuuuuuu ce-mi place de voi azi!
Va
... io am gatit si nu am mancat in schimb am ras vreo 4 cafele 
ma duc sa-mi fac parul si manichiura ...
pe curand!
Delidana spune:
Mik....aaaa....nu stiu cum sa-ti spun....dar n-am fost chiar sobra...am comis-o cu niste inghetata de vanilie.
Ei, o data face baba 100 de ani.![]()
Tzuni, poze? Nooo....am mincat juma' de "tort" deja. ![]()
Roxa, cum iti faci parul? Ceva deosebit?
Carmen, cum te mai simti?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
Delia, la multi ani fericiti!!!
Sa ai parte de tot ce mai bun in viata!
pepeneeeeeeeeeeeeee, vreau si iooooooooooo;-))
Si sincer, inghetata e mai buna decat tortul 
Eu am mancat ieri si azi mandarine, morcovi,o cutie de ton in suc propriu si pate de soia de la inedit(are gust f bun, e celmai natural din astea de pe piata)cu paine prajita.Am mers NUMAI pe jos toate distantele necesare de vreo 2 saptamani incoace.
Sper sa fie bun raportul maine sau marti(depinde cand am timp sa ma cantaresc)
Seara o sa mai mananc 2 mandarine si o cutie de ton, mi-e lene sa gatesc:)) Asa ca bravo Roxa-boxa!!!
Carmen, bine ca te simti ok.;-)
Tzuni, tot la munci??
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Mik spune:
Sabina, da' cum a fost concertul si exozitia ? e saptamina asta sau cealalta ?
Cu ce ai fost imbracata ?
Poze, ceva ?
Delidana, la soarele de la tine o inghetata adevarata (si nu o chestie apoasa) e mai buna decit tortul, confirm !
Iar va pup.
DianaR spune:
Delia la multi ani! 
Carmen, ma bucur ca te simti mai bine. Dragul de Iustin, nu poate fara mami si tati!
Mik, multumesc!
Tzuni, o data am adormit si eu la cinema, si nu la orice film ci la unul cu Stalone si explozii tot la 5 minute... Ma intorsesem dintr-o excursie in SUA si eu super fresh la momentul respectiv am acceptat invitatia lui frate-miu... Cand am ajuns la cinema pe la vreo 12 ziua m-a troznit un somn irezistibil... Imi cadea capul pe spate se mai auzea o explozie, tresaream, deschideam un ochi si iar adormeam...![]()
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)

Delia La multi ani!