Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
MIk, saptamana viitoare.Aoleu, auzi la ea, cica cu ce ma imbrac:))
Aia nu canta 2 note si io sa ma gandesc la garderoba![]()
(adevaru e ca ma gandesc intens, LOL)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
am revenit cu unghiutzele aranjate si freza pe bigudoantze.
Delidana, nu am ceva deosebit, doar parul pus in suvite mari rasucite pe bigudiuri mari. Sper sa stea un pic ondulat.
Va 
Roxa-boxa
Zuzilici spune:
Delidana
La multi ani! Sanatosi si activi
.
Si sa-ti de-a Domnul si-un
atunci cand ai sa vrei tu.
Carmen nici eu n-am patit asa ceva cat am alaptat dar ma bucur ca te simti mult mai bine. Mai nasol e faptul ca eu deja nu mai pot concura cu tine ... pai daca tu mai ai vreo zi in care nu papi nimic deja ma lasi in urma rau de tot. Si eu inca nu pot sta fara papa.
Ei, dar am sa ma chinui sa ma tin aproape de tine. ![]()
Tzuni acum chiar m-ai facut curioasa sa vad filmul...sa vad si eu la ce se doarme bine. ![]()
Doina felicitari pentru noua achizitie. 
Mik dar macar asa o idee despre meniul tau ne poti da? 
Dordia succes cu WW. Spor la slabit! 
Carolinah bine-ai revenit. Sincera sa fi eu nu prea stiu de ce te-ai suparat dar ma bucur ca te-ai intors. 
Cami esti bine??? Te pupic.
Sabina cum a fost repetitia? Ti-ai pastrat manusa pe mana?
Fetelor la mine e cam nebunie ... cam ca la Delidana cred. Am intrat in baie in sfarsit ... S-o renovam.
De fapt vrem sa schimbam chiuveta si dulapul dar dupa ce-am dat-o jos pe cea veche si am cumparat-o pe cea noua, am constatat ca in spatele celei vechi nu e pusa faianta si cea noua nu corespunde cu taieturile facut in faianata pentru cea veche. V-am zapacit un pic de cap? C-am ametit chiar si eu, care stiu despre ce-i vorba. Ei dar ca sa n-o mai lungesc...Dintr-un small job de-o juma' de zi am constatat ca e posibil sa mai dureze. Inca n-am gasit faianata la culoare caci n-as vrea s-o dam pe toata jos. Dar mai cautam... poate o sa avem noroc.
Meniul meu de azi:
MD - nescafe cu lapte
P - gratar de vita cu salata de salata
C - salata de varza
Gustari - mere si alte fructe
Weekend placut tuturor si numai bine.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
nastad spune:
DELIA LA MULTI ANI!
ZUZILICI, MULTUMESC SI SPOR LA TREBURI!
Ce face printzesa?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
mephala30 spune:
Ma simt bine acum, mai doare un pic sanul, dar va trece. Multumesc tuturor pentru grija! 
Zuzilici, pai la cum papi, sigur ma ajungi. Serios!!!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
dordia2000 spune:
Carmen ma bucur ca te simti mai bine!!!
Delidana sa te gandesti si la mine cand papi "tort"!!!plsss 
Eu azi am mancat asa:: niste mere fierte (din compotul lu' fi'miu neindulcit) si acum jumatate de ora am mancat un sfert de pui facut pe sticla cu mujdei de usturoi si putina paine. Sper sa nu se puna dar....nu puteam rezista iar painea....era prea buna cu usturoiul dar cred ca mai mult de o felie nu am mancat.
Maine sper sa vin si eu la raport cu o scadere macar de juma de kg daca nu mai mult desi...dupa puiul de acum...cam greu!
Va pup si revin maine la raport!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
LunaNoua spune:
Sara buna 
Delia LA multi ani !!!!! (am dedus ca de tine era vorba
), si multumesc de sfat.
Tot cu sportul si eu, cu bicicleta eliptica, dar ma gandeam ca poate nu e deajuns, caci inca nu se vede nimic la mine. Trebuie sa fac ceva si cu mancatul, si nu stiu ce...
Dordia, am inteles cu WW. Nu e greu de tinut sa contabilizezi toata ziua puncte? Tu cum procedezi cu contabilitatea?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Cami, sa nu faci efort, da?
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tocmai am facut efortul sa mananc o clatita

...
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Cami esti bine??? Te pupic.
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png
Pana acum sunt foarte bine, am iesit chiar si la scurte plimbari. Succes cu renovarile!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
mephala30 spune:
Neatza!
Vad ca sunt prima la raport: -1,5 kg. 
Delia, voi da raportul o data la doua saptamani. Tocmai pentru ca tin M.M si intr-o saptamana as putea slabi doar 4-500 grame. Ok?
LunaNoua, incepe prin ati organiza mesele: 3 mese pe zi si 2 gustari. Si nu mai taragana lucrurile. 
Sigrid, unde esti? Unde-ti sunt meniurile? Te iau de urechi? Meriti? 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze