Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik sa treaca!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Noul capitol este aici

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna Dimineata!
Mik ce-am putut sa citesc. Cum a puput acel copil sa vorbeasca asa de urat??? Si tu nu faci nimic in cazuri de genul asta? Adica nu stiu dar sunt socata de vocabularul acelui baiat.
Poate ne pui o poza cu noua ei coafura.
Tzuni si eu care mi te si imagineam Craciunita. Chiar n-ai nimic Rosu in garderoba? Si cum vrei sa te vada Fat-Frumos daca tu nu stii ce sa mai faci ca sa devi invizibila???
Cami relax! noi suntem aici de-atatia ani asa ca o sa ne scrii tu pana la urma. Cand faci prima echografie?
Crys va pupic si va urez multa rabdare sa treceti cu bine si de perioada asta.
Carmen iar esti in plimbari? Si eu am iesit azi cu Isabella dar ne-a cam inghetat nasul.
Delidana spor la gym.
Sigrid am trecut cu brio de prima zi. Nu-ti spun ce senzatii contradictorii am trait. Lipsa de zahar m-a cam dat peste cap aseara dar am rezistat eroic cu salata de varza si friptura de vita. Sper ca azi sa-mi fie mai bine. Nici cu nivelul ape nu prea stau bine. Abia daca pot bea 1l.
Miag succes in lupta contra nicotinei.
Meniul de azi:
MD - 1/3 ananas, 1 mar,
P - salata de varza cu vita
C - salata verde cu peste.
Sigrid pot sa folosesc ton in apa = conserva la masa de peste?
Hai ca v-am .

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/1.59/t/-25/k/bc40/weight.png

Mergi la inceput