Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tzuni, concertul a fost duminica asta

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!
Miag - in primul rind felicitari pentru hotarirea luata de a renunta la tigari!!! In al doilea rind - sala - da, mai am abonament la sala insa nu l-am reinnoit - cum pina la jumatatea lui ianuarie nu am cum sa ajung acolo m-am gindit sa-l reinnoiesc abia la anul...

Aseara au venit rushii si nu va spun ce pofta aveam de ceva dulce...am rezistat la asta, dar tot am mincat o punga de pufuleti de-ai lui Stefan...dupa care evident, am regretat...

Meniul de azi:
Md: o banana
Gustare: un mar
Prinz: pui cu castraveti murati
Gustare: 2 mandarine
Cina: file de peste cu conopida.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !

Cami, nu stiu daca ai soacra cicalitoare, si cum e mai bine doua decit una [:;] iti spun : menajeaza-te, daca pori renunta sa te duci la job, nu iesi in oras, nu fa sport. Stai mai mult lungita in pat sau in sezlong. Si mai ales dormi la discretie ! (asta cu dormitul e simptom clar de sarcina).

Zuzilici, am dus Marghiolitza la tuns acum 10 zile, caci un baiat mai mare a batut-o si i-a spus ca e murdara si are paduchi. Asa ca si-a tuns singura suvitele din fata. Am fost, cred, mai socata decit papusica mea. Asa ca am dus-o a doua zi la coafor si a fost foarte incintata ca au tuns-o si bibilit-o. Nu stiu daca v-am povestit, dar i-am facut si gauri de cercei. Acum poarta cercelusii sterili si de ziua ei va avea cercelusi adevarati in forma de cap de pisica.
Ce mai face micuta Isabela ?

Miag, ar fi mai mult decit excelent sa te poti lasa e fumat. Nu stiu daca in Ro se gasesc plasturi de substitutie care au putina nicotina. Asta merge destul de bine.

Carmen, eu te inteleg foarte bine cu iesitul la plimbare cu amindoi baietii. Cit e inca cald afara, imbraca-i mai grosut si lasa-i sa stea putin pe balcon. In Tatarasi sunt colturi cu mai putin poluare. Ai sa vezi ca la primavara, ai sa-i poti plimba pe amindoi : Teo in carut si Iustin linga. Cind o aveam pe cea mica in carut, am agatat o curea de geanta de voiaj de carut si Virgil se tinea de ea ca sa nu-l pierd.

Crystina, Lily e mai bine ?

Fetele cu 7 legume/fructe si restul : recomand cu caldura grapefruit-ul. Incercati varietatea verde la coaja, numit Swetie, e mai dulce decit alte varietati.

Raport trist : 51,8. Delidana, vreau porcusor, unul mic mititel si roz. Si bice pe spinare daca se poate.

Meniul de azi :
- cereale de griu si fructe uscate cu lapte. cafea neagra
- taboulé (ultima portie). o felie de jambon. un iaurt
- salata verde si cruditati. peste afumat. un fruct.

Va pup pe toate in grup si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabina, am luat-o razna! clar!
Acu' musai sa-mi tii mie, personel un concert!

Auziti mai la ea, ca nu-i slaba, doar si-a luat pantaloni de camuflaj ... Sabino, daca mai slabesti putin te ia vantul mama! La cat de delicata esti, ai sanse mari sa te vad pe de-asupra arcului de triumf!

Mik, n-ai putea sa-mi dai si mie sfaturi ca pt Cami? De-alea cu dormi mult...stai latzita in sezlong...nu fa sport... Te rooog!

PS. Oare si io-s insarcinata? Ca mi-e somn de mor! Tot timpul!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Tzuni, ia spune babei ce simptome mai ai ! sa vedem daca e cu ochi sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihihi, Tzuni, cu placere, oricand!!!
baga la baba pe PM o adresa de mail sa-ti dau imprimarea:)
eu stiu un sg remediu pt somn:dormitul!!!!
si plimbarea in aer liber.eh.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele,am intrat sa va salut ptr ca nu am nimik de raportat,am stagnat la 81.
pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am intrat sa va salut pe fuga ...deschid subiect nou cind ma intorc de la sala. Am fugit.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Baba Mik, ma faci sa vorbesc prostii... acu' in post! Stai linistita, ca Sfantul Duh nu mai "functioneaza"...
Doamne iarta-ma, ca-s pacatoasa!

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Baba Mik, ma faci sa vorbesc prostii... acu' in post! Stai linistita, ca Sfantul Duh nu mai "functioneaza"...
Doamne iarta-ma, ca-s pacatoasa!

_

Ca bine spui : .

(m-ai facut sa-mi fie rusine)

Mergi la inceput