Nou stil de viata (116)
Raspunsuri - Pagina 26
szivarvany spune:
Salutare natiune !
Va citesc zilnic ... dar inafara de mancatul meu de ciocolata si porcarii nu am ce raporta, doar alea vreo 5-6 kg in + (inca nu am cantar).
Deci, f e l i c i t a r i CAMI ! 
Crystinica - multa, multa sanatate ii dorim lui Lilisor, noi chiar azi am facut Varilrixul (vaccin contra varicela). Sa ne tii la curent despre evolutiai mandrei 
Delidana - taie ma de pe lista si pune ma in coada cu o turma de porci ...
Sigrid - 

Mephala - ti am admirat comorile
sunt foarte frumosi !
Meniul meu pana la ora asta:
1 grefruit + 2 felii paine graham
1 cana de apa cu multivitamine
1 cana de apa ... deci mai am de baut o groaza
Am sa incerc sa mananc mai sanatos ... nu stiu cum voi reusi ... ca sunt obisnuita sa mananc precum un porc
So, o saptamana frumoasa tuturor, cu cat mai putine kg 

P.S. Miag -
ioi ce am mai plans pe aici prin birou 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
LunaNoua spune:
Cami.. felicitari !!!!!!!!!!!!! 
. Sa ne dai detalii cat mai repede. Multi pupici.
Cristina, imi pare rau. Multa putere, sa treceti peste 
La raport: Eu am 84,5
.
Meniu de azi:
-omleta fara paine (bleach)
-ceai de slabire
-salata de varza (tre sa merg sa cumpar si sa prepar)
-spanac
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Mik spune:
Mamagiuliei, eu zic sa faci bine sa ne scrii (zilnic) ca poate te mustra consiinta si maninci mai putine interzise. 
crystina spune:
Cami, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos! Cum a reactionat sotul?
Fetelor..va multumim pentru grija. Io m-am saturat sa-mi vad pitica bolnava ca e asa sensibila si moale, numai cand ma uit la ea mi se rupe inima in patru sute de mii de bucatzi..da' ma gandesc ca o trece si asta. De-abia astept.
DianaR spune:
Cami, 

, ioi ce bine! Tin pumnii in continuare! Cand mergi la eco? Mai repeti beta HCG-ul?
Crystina, pupici puiutei, of ce sufera saracuta!
Sabina felicitari ptr concert!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
Delidana spune:
Cami, astept "traducerea" mesajului inainte sa ma lansez cu urarile. ![]()
Daria, nu te-am mai vazut de mult. Nu iti pot modifica datele in lista pina nu-mi zici o cifra. Altfel ce fac, pun eu de la mine cite kg in plus vreau?
Deci, 5 sau 6?
Crystina, multa sanatate piticutei si sper sa-i treaca repede.
Sigrid, la multi ani Adelei!
Mare grija la interzise! ![]()
Sabina, iti sta bine emotionata. ![]()
Va pup si va astept in continuare la raport. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Delidana - trece ma cu 76 ca ii am lejer, iar in cateva zile rezolv si cantarul ... 
O seara frumoasa tuturor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Sabina spune:
Cami, Doamne ajuta!!!! Asta-i tot ce pot sa spun!! Sunt muta de fericire pentru tine!!
Crys.....uf, te inteleg atat de bine.Sa va faceti bine repede, pup pe Lily, draga de ea....
Mik, eram in pantaloni, dar e poza mai intunecoasa.
Nu-s asa slaba, m-am imbracat eu camuflant:D
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
miag spune:
CAMI, FELICITARI!!!!!!!!!!!!

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Raportez si eu cu intarziere si pe un cantar nou pt ca pe cel vechi l-a terminat juniorul: 67 kg

Am fost 3 zile la Barcelona si am mancat paste, paella si ducliuri la greu si desi am avut atat de multe abateri nu ma asteptam chiar la 67 de kg...poate si pt ca sunt in asteptarea rusilor...habar nu am...de maine ma intorc la dieta data de nutritionista!
Leeloo, ,mai ai abonament la Mariott? Nu vrei sa mergem?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!