Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CAMI LA MULTI ANI FERICITZI!
ASTEPT VESTI BUNE...TREMUR DE EMOTII,SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si fara probleme...si in final, bebele mult dorit!

Crys, un pup dulce pentru Lilly. Mititica, ce sufera!

Daria , bine-ai revenit, mobilizare rapida si usoara!

Sigrid, felicitari, e un pas mare! Continua sa fii activa si vei vedea cum se duc kg. Saptamana asta e ziua Adelei?

Tzuni, n-ai avut o zi buna....sper ca esti bine.

Sabina, cred ca esti o frumoasa....n-am reusit sa te vad, caci merge ft. prost netul si nu se incarca paginile. Mai incerc...

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cami mi-e rau, de bucurie! Sunt foarte bucuroasa pentru tine. Doamne Ajuta, sa fie intr-un ceas bun! Iti dai seama ca suntem toate acum cu ochii pe tine, poti sa ne intrebi orice .

Va las gagici, ma duc la masaj imediat...deocamdata mestec niste salata cu surimi, castraveti murati (aviz burticilor) si sana

tuturor,
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, din seara asta renuntam la tigari (eu si sotul)...asa am promis...asa facem...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tututror!
Cami Felicitari!!! Sarcina usoara si babe sau bebei frumosi si sanatosi!
Delidana la mine poti pune un porc si jumatate. Cantarita azi dimi. 86.6 kg!
Sigrid de azi iti urmez dieta. Doamne Ajuta! sa fie bine si sa pierd macar 5 kg pana la Craciun.
Crystina pupici lui Lilisor si sa-i treaca cat mai repede ...complicatiile.
DianaR ai avut un meniu de principesa.
Miag si mie imi pare rau ca n-am mai scris la fel de mult dar uita c-am terminat slujba si de-acum sunt iara mamica full-time. Ce mai face Marghiolitza??? O mai duci la coafor??
Daria bine-ai revenit si spor la slabit! Lasa prostioarele pentru perioada sarbatorilor. Pana atunci mananca sanatos.
Sabina arati tare bine. Uite ca nu stiu cate kg. ai exact dar cred ca nu prea ai mai avea ce slabi. Poate doar sa treci la mentinere.
Tzuni te-am vazut si eu la lansare si chiar ma gandeam de ce te imbraci atat de .... pesimist, Bacovian, ... inchis la culoare? Ia sa te vad Craciunita de sarbatori. Sau lipseste rosu' din garderoba ta?
Miag sa-ti fie de bine a doua luna de miere. Lasa ca dai tu jos. Nu uita c-ai fost la nutritionista si deci in linii mari cam stii ce ai voie sa manaci. Hai redresarea!
Carmen pup juniorul si ma bucur ca i-a trecut febra. Isabella n-a facut febra deloc dupa vaccinari si nici prea maraita n-a fost.
Doina ce-ti fac puiutii? Au scapat de mucisori?
Fetelor va pup pe toate si sper sa intru mai des de-acum incolo cu toate ca am de gans sa ma apuc de-o curatenie generala.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Hai ca m-am luat cu vorba si-am uitat sa trec meniul pe ziua de azi.
MD - 2 mere + 1 ciorchine mic de struguri + cafea neagra
P - 1/2 copan de pui la cuptor + salata de varza cu morcov
C - vita la tava + salata verde cu ridichi

Fetelor am uitat sa va spun ca-s tare mandra de mine. Pentru prima data am facut si eu cumparaturi sanatoase. Adica am cumparat numai fructe, peste, carne de vita + varza si salata. De obicei la cumparaturile saptamanale mai cumparam si prostioare dar de data asta absolut nimic.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mia bravo pt decizie!O sa fie greu dar rezultatul va fi unul super!

Carmen e pe 4 dec ziua Adelei, o sa o serbam pe 2.

Zuzulici eu zic ca e o cura super , azi am facut mancare de fasole verde cu piept de pui si am mai bagat un ardei si o gulie sa fac 5 legume, 7 nu reusesc nici batuta, nu prea imi plac amestecaturile.Vad ca merge, incet si sper ca si sigur.

Delidana am grija, promit doar sa le gust cand gatesc , in rest apa plata si sampanie si voie buna .

Meniul:
D-pere, strugure, ananas
P-mancare de fasole verde cu pui
S mancare de fasole verde cu pui+1gulie+1ardei

va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Zuzilicea, esti o dulce!! V-am zis, m-am camuflat bine pt concert.Pantaloni negru, camasa neagra si un fel de redingota gri, fluida,lunga pana la genunchi si cambrata...deci ....
Am oase foarte mititele si kg se vad imediat.
De cand merg mult pe jos parca nu mai sunt asa de pufoasa la aspect, asta ma bucura.La sala nu ma pot duce...si acasa nu ma pot mobiliza:(.Deci mersul in ritm alert e cea mai buna solutie.

Carmen, lasa ca se vor deschide ele.Eu tot n-am inteles de ce nu iesiti ziua.Pt ca ti-e greu cu amandoi? am vazut ca exista ceva de atasat la carutul lui Teo , pe care sa stea un pui de 2 ani! Un fel de scaunel, nu prea stiu cum sa-ti explic.

Mia, ma bucur de deciza luata! Tigarile n-au ce cauta la un nou stil de viata

Camiiiiiii, unde esti?
roxa boxa se rasfata, hm....
:)))

pup gasca.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dragelor,
De cateva ore ma chinui sa va scriu un mesaj ... fac slalom printre telefoane, messenger si ...
Promit ca nu ma culc in seara asta pana nu va scriu! Va imbratisez si va pe toate, fara exceptie! Abia astept sa intru si eu in randul "mamicilor"!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Cami esti deja in randul mamicilor cu puiut la purtator. Si zici ca mai vine un leutz in familie??

Mergi la inceput