Nou stil de viata (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noël spune:

Salut voios fetele harnicute!

Imi pare asa rau ca nu intru sa scriu mai des, dar ori nu prea am multe de raportat , ori din lipsa de timp.
Va citesc pe toate si va adimr pt. devotamentul vostru.
In legatura cu dieta, am inceput sa urmez una personalizata, adica @dupa urechea@ mea, potrivita felului meu si timpului de care dispun.
Dimineata mananc in general> iaurt, paine graham 1/2 felii.
La pranz mananc normal> orice fara grasimi, fainoase. De fapt portia de la pranz mi/o impart in doua si asa am si pt. masa de seara. Cred ca ideea consta nu numai in ceea ce mananci, ci si in cat manaci.
Pana acum e ok! Ori de cate ori imi e foame, mananc fructe *orice citrice, pepene galben, chiar si banane cateodata.
Cateodata se intampla sa mai scap si la tentatii... Ce sa/i fac!_

cam atat! va pup pe toate si TOT INAINTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by miag

Fetelor, maine e ziua divortului...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty

buna fetelor!si eu pe aici...sunt mamica a doi flacai:unul aproape 7 ani,altul 1 an si 4 luni...in timpul celei de a 2 a sarcini m-am facut IMENSA..in adevaratul sens al uvantului..MARE RAU..am nascut,am alaptat 9 luni tiand seama doar ca trebuie sa mananc santos ptr. a transmite ceva bun bb..nu mult..sau cu gandul sa slabesc..nu credeam nici eu.nici sotul meu ca voi mai arata normal..adica sa mai am formele si greutatea de dinainte de nastere:50 kg..si surpriza:acum dupa ce cel mic are 1 an si 4 luni ma pot lauda ca am 50 g..nu am burta deloc..am 1.68cm..acum nu incerc sa ma mentin..mananc de toate..la orice ora..dar nu se mai pune..va pup!sanatate!

mamy_taty

Fericit-o da-ne si noua reteta. Bine ai venit si spor l amentinere!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

ha, ha
nu dormim, dar copilul trebuie pregatit pt gradi, sotu la fel...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Si sotul tot la gradi merge???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Salutare! Am reusit si eu sa va citesc in sfarsit!
Delidana pentru raport stagnare.
Sigrid bine-ai revenit si mesri de reteta. Pe culinar zici c-ai gasit-o?? Sau era vorba de prajitura Mephalei???
Miag si-ai sa vezi c-o sa fie bine. O sa iasa soarele si pe strada ta. Tocmai am vazut filmul "The break-up" si m-am gandit la tine. Ar fi bine sa-l vezi.
Tzuni felicitari pentru lansare.
Mik interesant meniu! Shampanie?? A fost vreo ocazie mai speciala? Sau in Franta asa se poarta, weekendurile cu shampanie?
Cami stai bine cu kg. mai ales ca esti si cu 4 puiuti la purtator.
Meniul meu de azi:
MD - cafea cu lapte
P - 100 gr lasagnia
C - salata de andive
G - un mar
Fetelor azi i-am facut Isabellei gauri in urechi. Cadou de ziua ei! Da mi-a fost o mila de ea. A cu lacrimi. Sper sa n-am probleme noaptea asta cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragele mele frumoase, scuze de absenta, am mult de munca...si urmeaza o perioada si mai aglomerata ...asa ca sefa, nu-mi da bile negre pentru lipsa de raport

Schimbari prea mari nu sunt, am mai pus putin pe mine, de slabit nici vorba! Nici nu-i de mirare, la ce program haotic am
Of, of!
Va pe toate si sa aveti spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Am tras o spaima cumplita aseara: am vazut ca nu mai am lapte si l-am vazut pe Teo flamand. Imediat l-am cantarit: aceeasi greutate pe care o avea saptamana trecuta. Sotul a fost ferm: se supara pe mine daca trec pe lapte praf si pierd laptele din 'prostiile' mele cu fel si fel de regimuri.

Concluzie:
Voi tine un fel de MM cu mese mai multe. Si voi practica un fel de terapie, incercand sa nu mai focalizez atat de mult problema slabitului.

Delia, te rog sa ma scoti din lista.

Nici nu stiu daca mai are sens sa scriu pe subiect, in conditiile in care incerc sa nu ma mai gandesc la slabit (deocamdata) :(

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Am tras o spaima cumplita aseara: am vazut ca nu mai am lapte si l-am vazut pe Teo flamand. Imediat l-am cantarit: aceeasi greutate pe care o avea saptamana trecuta. Sotul a fost ferm: se supara pe mine daca trec pe lapte praf si pierd laptele din 'prostiile' mele cu fel si fel de regimuri.

Concluzie:
Voi tine un fel de MM cu mese mai multe. Si voi practica un fel de terapie, incercand sa nu mai focalizez atat de mult problema slabitului.

Delia, te rog sa ma scoti din lista.

Nici nu stiu daca mai are sens sa scriu pe subiect, in conditiile in care incerc sa nu ma mai gandesc la slabit (deocamdata) :(

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Cum adica?
Sa nu faci ceva sa ne parasesti!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Zuzilici sa-ti traiasca printzesa!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

DELIDANA,am 59 kg.
De azi ma masor ca multa lume mi-a spus ca am slabit foarte mult si eu nu vad asta la cantar, poate incep sa ma subtiez

Album Oana si Doru

Mergi la inceput