Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

SUNT UN PORC TEPOS !!!!!!!!!!!

iar am comis-o, si acum VA IMPLOR sa ma iertati si sa ma lasati sa imi iau "liber" pana vineri, ca joi e ziua mea, io-s Andreea de botez, si vreau sa mananc buuuuunnnnnn ....
Va rog, va implor .... de vineri jur ca ma tin de treaba si ca voi pedala minim 10 min in fiecare zi, si ca voi bea minim 1 litru de apa ....
Numai lasati-ma sa-mi fac de cap zilele astea ....

Va sarut cu drag ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

adar LA MULTI ANI!!!!!!!! sa fii fericita si sa te bucuri alaturi de cei dragi.Din partea mea ai liber ,si eu am nepotica Andreea ,si la noi sunt si serbarile Galatiului,deci si eu am sa o comit din nou.Deci de vineri o luam din nou in serios nu? Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineatza. la noi e buna rau, ca raportam la finalul primei etape minus cam 3 kg. deci trece-ne please cu 64 kile.

Azi stau inca pe legume, ca am gatit multe si mi-e mila sa nu le papa, iar maine e si ziua ea, asa ca petrec.

Deci Adar, de la mine ai derogare si rpomitem amandoua ca ne reapucam serios-serios de treaba de la 1 decembrie, ca tot e inceput d eluna si altfel incepi treaba la asa o zi mareatza de sarbatoare.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Adar si Noki_Lara "La multi ani!" pentru maine! Va dam derogare! Sa fiti fericite si sa nu papati prea multe bunataturi, nu de alta, dar sa nu puneti la loc kg pierdute... Si va asteptam sa reluati cura!
N-a mai dat nimeni sfaturi ce putem papa ..... Ca eu is in asa pana de idei.........si parca nimic nu-mi mai place!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Raportez si eu : e ultima zi de carne... asa ca ieri si alataieri am dus-o cu crenvusti, pui la cuptor si salam. Bineinteles, puiul a fost pentru toata familia(cu cartofi natur si bineinteles morcovi si ceapa la cuptor in acelasi vas cu puiul). Le-a placut si la copii, asa ca dupa masa am auzit: "Mami, ma doare burtica!" - asa de mult au mancat...
Azi iar salam, dar la servici mi-am adus ou fiert (am inteles ca e permis rar de tot, la carne), ca deja ma scarbesc de carne. Acasa ma gadesc pt. dupa-masa la niste chiftelute, ca tot trebuie sa pun la treaba noul robot de bucatarie....
Maine, zi de lactate! Deja m-am aprovizionat cu lapte si iaurturi (cu visine...)

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

adar,Noki LaraLA MULTI ANI TRAIASCA,viata lunga si fericita
Aveti voie sa mancati ce vreti ca-n asemenea situatii nu se pune

Sunt foarte fericita azi!
M-am cantarit dupa o noua serie si am slabit 2.200Kg.Am 57.5
Nu mi-a venit sa cred!
adarsterge te rog urateniile din dreptul kilelor mele(nu stiu daca ele m-au ambitionat)dar cert e ca AM REUSIT!
Si sunt foarte mandra de mine (cu toate ca am mai trisat la carne cate o rosie...nu mergea nicicum)
A! Si am facut sport cate juma de ora in 3 zile...cred ca si asta m-a ajutat...
Astazi incep din nou!
E prima zi de carne si am 8 burger de vita la congelator(am ce manca ca-s bunuti)
Va doresc Succes la slabit!
Eu mai am o serie si termin!Dac-o tin tot asa ma declar multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dacia, felicitari pentru reusita!
Da' intrebare-curioasa: de ce ai tu nevoie sa slabesti daca ai 57 dekile??????Ia baga o poza sa vaza si okiul nostru care e teaba cu silueta ta, ca taare m-ai facut curioasa.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Adar scuza-ma dar nu a fost intentia mea sa o dau in bara. eu doar am incercat si chiar nu ma cunosti. Ce e cert este ca nu pot tine o astfel de cura nu ca nu slabesc cu ea. Eu am de dat jos 40 kg si in nici un caz asta nu e cura potrivita pentru mine!!! V-am zis ca nu va parasesc dar...tin o alta dieta care....pe termen lung ma va ajuta sa slabesc fara ca apoi sa pun tone la loc. Eu ma cunosc mai bine si chiar am slabit cu aceasta cura. Problema era ca eram intr-un impas si ma gandeam eu ca daca schimb cura o perioada si revin...va da rezultate dar...nu. Acuma cu WW am dat jos si am 93 fatza de 94 cat va raportasem asa ca...la mine una functioneaza.
Oricum nu va parasesc si mai intru sa va salut chiar daca nu mai sunt pe listutza.

Noki,Adar si celorlalte Andree un mare !

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Va salut din nou, fetelor, pline de succes, majoritatea, vad..... !
Io, cum ma stiti, incet-incet , mai pune adar, te rog, minus juma` de kil, ca atat am fost in stare de cand nu ne-am vorbit ; v-am zis doar ca in post am mai bagat o chifla , o baclava , etc. ( - asta pentru ca nu vreti sa stiti ce-am bagat io la etcetera ).
In fine, la lupta cu spor, bagam o reducere de cantitate (hipocaloric adicatelea) daca de sortimente nu se poate, insa cea mai grea parte e aia cu bautul apei !!!
Stimate doamne, sunt constienta ca una din cauzele obezitatii (sau daca nu cauza, macar intretinatoare) este cantitatea redusa a apei baute zilnic (ce sa va zic, ma lupt de multe ori cu juma de litru daca nu mi-e sete..., si daca mi-e sete inseamna c-am mancat sarat si-atunci pana dimineata urmatoare ma umflu!), dar pentru asta n-am gasit inca picatura de vointa ..... poate aveti vreo idee... am o colega care are probleme cu rinichii si tot nu se-ndeamna la baut apa, decat cu greu !

Dana M. si Raluca (4 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

sa nu uit:

LA MULTI ANI, ANDREELOR si celor cu ANDREI si ANDREEA in familie (copchii, soti, mame, etc...) !
Petrecere frumoasa si zi senina va doresc !

Dana M. si Raluca (4 ani si 9 luni)

Mergi la inceput