Dieta 3-3-3 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
alebazi spune:
Fetelor, gata!!!! 
M-am cantarit de dimineata pentru ca de maine n-o sa mai am internetul (eu il am la serviciu) si am 48,4 kg. Am ajuns unde mi-am dorit. Adar, daca ai timp, ma treci si pe mine in lista.
Dar... parca as mai da jos ceva. Nu ca as mai avea ce, dar ...(Vesnic nemultumita
) Asa ca de luni, adica incepand cu prima zi a Craciunului continui cu 3-3-3. Nu vreau sa dau iama in toate, deci o sa incep cu 3 zile de carne (dupa atata post vreau numai CARNEEEEE: gratare, toba, sorici, drob, lebar, salamuri).
Si acum 
vreau sa va urez SARBATORI FERICITE, cele mai fericite sarbatori de pana acum, sa fiti sanatoase, frumoase, ANUL CARE VINE sa va aduca numai bucurii, satisfactii si sa va implineasca toate dorintele. Distractie placuta 
si multe 

si 

Ne "vedem" la anul!
Anuska spune:
Babee Ce e WW? In ce consta? Da si tu te rog niste detalii p-aici!
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
adar spune:
Hehe, si eu am cerut detalii, da' mi-or dat un link si m-or bagat in ceata si gata! ![]()
Hai, va urez si eu Sarbatori fericite si multa bucurie in viata!
Ne mai auzim. Azi nu mai modific lista, maine poate.
Pupaceli muuuuuuuuulte.....
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Babee spune:
Anuska si Adar-la pagina 7 gasiti postarea Dordiei2000 referitoare la Weight Watchers, cu linkul detaliat de pe culinar.Eu aveam ceva de aici, am platit acum 2 ani un curs dar nu e atat de complet ca si postarile de pe culinar.
Dieta in sine se bazeaza pe numar de puncte.Orice mancam are punct-sau nu.In functie de varsta, sex, kilograme etc ai voie la un anumit nr de puncte mancate/zi.Eu de exemplu am voie 20, si trebuie in principiu sa le consum.Ce ramane pot sa mananc duminica de ex, la o pizza, un chinezoi etc-locurile unde se si pun calorii multe.
Se mananca diversificat-fiecare isi face practic dieta uitandu-se cate puncte aloca unui fel de mancare de exemplu, fara foame si fara excese.
Eu de exemplu nu concep o zi fara fructe si legume(fructele mai au puncte, legumele crude nimic), carnitele pe gratar sau cu cat mai putin ulei, apa multa, sport iarasi mult...ca la orice alta dieta de altfel.
Daca nu ma insel si aici pe Dc este un subiect cu WW, daca e ceva ce nu intelegeti intrebati si va raspund.
Eu ce am pierdut nu am mai pus la loc, este echilibrat si pentru mine una este ok.
Sarbatori fericite si nu abuzati!
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Dana M. spune:
Am intrat doar sa va spun La Multi Ani si Sarbatori Fericite, sa fiti sanatoase tun si voi si-ai vostri, sa fiti vesele, pline de viata, optimiste, puternice si sa ne vedem la anu` asa cum ne dorim !
inca nu stiu daca ne vom vedea tot aici la 3-3-3 (io zic ca da, cel putin in prima faza, dupa care, vedem, poate incerc si altceva, pentru variatie....dar despre asta doar dupa sarmale si piftie (nu prea multa, of course
!)

si, sa nu uitam.....
![]()
si dup-aia.....de nenumarate ori....
Dana M. si Raluca (4 ani si 10 luni jumate`) asteptandu-l pe mos Craciun :)
Anuska spune:
Dragele mele pentru ca nu stiu cand si daca voi mai avea timp, eu va urez sa aveti un an 2007 SUPER, sa fiti sanatoase si voi si puii vostri si cand anul se va schimba spuneti-va dorintele cu voce tare si poate se vor realiza!
LA MULTI ANI!
Si ne intalnim la anul cu forte proaspete pentru o noua serie de dat kg jos! ![]()
Sa fiti fericite si sa straluciti de revelion!
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
adar spune:
SI EU VA DORESC DIN TOATA INIMA MEA UN AN PLIN DE BUCURII, FERICIRE, SANATATE SI TOT CE MAI VRETI VOI PE ACOLO, SA AVETI CAT MAI PUTINE KILOGRAME SI SA VA BUCURATI DE TOTI CEI DRAGI VOUA.
ATAT EU, CAT SI MAIA, VA DORIM DIN TOT SUFLETUL
LA MULTI ANI !!!
2007
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Carmen_Marieta spune:
Buna seara fetele,vreau sa tin regimul 3-3-3 si intrebarea mea era daca in ziua cu legume pot manca varza calita(numai cu ulei) fara carne ???
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
denis spune:
Fetele,
Inscrieti-ma si pe mine pe lista...si furnizati-mi ceva sustinere sau...ceva exemple concrete, cat si in cat timp ati slabit cu dieta asta.
Eu m-am apucat de luni 3 zile legume si fructe - pilaf de orez, salata de varza, legume mexicane si portocale, mere, mandarine. Cam asta e meniul in primele 3 zile. Apoi lactate si la final carne - are importanta ordinea?
Am plecat de la vreo 54 si cam intr-un an am ajuns la 64
.
Rusine sa-mi fie.... nu ma las pana nu ajung la 54 si chiar mai putin
Denisa
Dana M. spune:
Denisa si Carmen bine ati venit ! Cred ca fetele (ca si mine) se aduna mai greu dupa sarbatori, ce sa va zic si io, mi-am pus cele 2 kile date jos la loc :(( dar o luam da capo, ca n-avem incotro...gata cu piftia si salata boeuf
!
Asadar, da, varza calita se poate manca la zilele de legume, cred ca poti manca chiar si sarmale de post (ce au, de fapt, varza, orez, condimente....)bine, ideea e sa nu mamanci mult.
Denisa - daca tu suporti mai bine sa-ncepi cu legume si dup-aia lactate si carne, cred ca e ok...totul e sa respecti zilele, sa bei multa multa apa (ceea ce mie nu-mi prea iese)....succesul e garantat, fetelor, e chestie de vointa !
Sa ne spuneti cum e, cum va simtiti...

MAIA