Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by dacia

Anusca chiar sefa (adar) ne-a decomandat dieta asta si a zis ca o va tine chiar ea in persoana dupa sarbatori.
Asa ca...eu sunt "cobaiul" sa adeveresc daca functioneaza dieta asta sau e o pacaleala
Nu va suparati pe mine
(si sa stiti ca ...chiar functioneaza

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Glumeam si io..........
Stiu ca sefa a anuntat-o, am citit-o si eu si parca m-ar tenta insa dupa sarbatori....
Bravo tie ca ai vointa! Si bine faci ca ne spui si noua efectele! Mai astept vesti!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by for2nity

eu sunt in cursa, si raman pe baricade. Hai sa va spun ceva, da' sa nu ma certati.Am fost cuminte, cu mici mici exceptii, dar foarte mici, am slabit mult, nu stiu cat pentru ca nu m-am cantarit inca, dar stiu ca am slabit mult pentru ca se vede. Problema e acum alta, din cauza ca am multe kilograme in plus pe fund si pe burta, (kiar daca per total unii ar zice ca sunt ok) din unele locuri am slabit prea mult. Important insa este ca am ajuns in sfarsit sa dau jos si de unde vroiam, ceea ce nu am reusit cu nici o dieta pana acum.
M-e insa ca pana ajung eu la cm doriti peste fund voi fi prea slaba per total, na belea, ca o sa trebuiasca sa ma mut la fetele ce vor sa se ingrase. Pe bune, nu stiu ce sa fac. sa renunt la diete si sa raman doar la exercitii si masaj? pentru ca va marturisesc ca am asociat dieta cu exercitii (cate 10 minute pe zi, stiu ca nu e mult, dar timpul-bata-l vina) si cate o juma de ora de masaj o data pe saptamana.Cam asta ar fi, in general sunt multumita. De sarbatori cu siguranta pot sa-mi achizitionez o rochita mai sexi asa, ca acuma am pe ce, nu mai tre' sa-mi ascund burta, aproape ca nu mai e.
Aaa, inca ceva, cred ca am slabit totusi prea repede, pfuai, nu amintesc de vergeturi, culmea, pana acuma nu se vedeau, dar pe burta mai ales pielea a ramas urata si fleasca. Isi revine oare in timp sau tre' sa ma consolez si sa-mi iau gandul de la toalete cu buricul la vedere?
va pupic pe toate si ramaneti pe baricade, vorba dragei mele adar, pentru noi o facem.
adar, multi pupici, ca tare m-ai ambitionat tu cu vorbele tale de imbarbatare.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

for2nity, si eu sunt in aceeasi situatie. Dar eu am slabit peste tot (brate, sani, fata), si mai am putin de slabit pe la solduri. Acu' ce sa fac? Tin dieta pana slabesc si la solduri. Si mie mi s-a lasat pielea pe abdomen, la brate. Am zis ca dupa sarbatori trebuie sa ma apuc de fitness ca se vede urat.
Eu zic ca niste abdomene rezolva totul, mai ales ca deja faci si masaj si miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dacia – aoleu !!!!! Pai acu’ ne punem trupa de 3-3-3-iste in cap daca ne apucam de asta …. Pe bune? Chiar asa miraculoasa e??????
Sa stii ca mie mi se pare super usoara, dupa ce am tinut 3-3-3 de mi s-a acrit. Insa dieta sufletului meu, tot asta va ramane. INSA, voi tine dieta de pe culinar dupa sarbatori cu siguranta. Iar daca tu mi-ai zis ca e buna, te cred pe cuvant.

Anuska – ei, nu cred eu sa te doara, ca doar ai si zi de pansament, adica iaurt …. Hai, nu mai cauta scuze, baga si tu o serie, poate asa ma urniti si pe mine

For2nity – daca vrei sa porti buricul in vazul lumii, baga masaj puternic cu crema termoactiva de la ecovital. E super buna!!!! In nici un caz Amway ….
Iar daca zici ca eu te-am imbarbatat si motivat, sa stii ca imi creste inima sa aud asta! Te pupa maica!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Buna dimineata

Fetele, sunt aproape de ce mi-am propus.
Adar, cand ai timp, sa ma treci in lista, te rog, cu 49,4 kg.
Mai am de dat jos 1,4 kg intr-o saptamana. Si o sa le dau.

De unde se poate lua crema termoactiva de la Ecovital?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si d ela noi, dupa o lunga absentza1
Io de satamana trecuta am cam ametit-o cu dieta asta..am pacatuit la greu si culmea, am mai slabit ceva: am acuma 62 kile!!!!

Incerc sa tin si saptamana asta, dar nu prea vad cum sa reusesc, avand in vedere ca de lunea trecuta numai 2 zile le-am tinut ca la carte in rest...

Spor la slabit si ne mai "vedem" pe aicea. Oricum, post-sarbatori va fi inflatie de grasane prin zona! Cu mine in frunte, normal!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Fetelor...vreau sa va doresc [red]Sarbatori fericite![
/red]
Si sa va bucurati de Sarbatori,fara sa va mai ganditi la diete sau altceva...(este timp dupa).Oricum suntem frumoase pentru cei dragi si pentru cei ce ne iubesc,asa cum suntem.

poze cu noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Fetelor...vreau sa va doresc SARBATORI FERICITE
Si sa va bucurati de Sarbatori,fara sa va mai ganditi la diete sau altceva...(este timp dupa).Oricum suntem frumoase pentru cei dragi si pentru cei ce ne iubesc,asa cum suntem.

poze cu noi:

Mergi la inceput

Suntem frumoase asa cum suntem! Asa e! Hi,hi,hi,hi.....
Si iubite!
Si eu desi nu mai tin nici-o dieta, am mai scazut un kg.... Cum? Habar n-am! Poate efectele curei continua........ as vrea eu! Asa ca am implinit 72 de kg.... Iupiii!
Sarbatori frumoase fetelor si fiti cuminti pt ca peste 4 zile vine MOSU'!

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Hei fetelor, ce-i linistea asta p-aici? S-a lasat toata lumea de cura? Adar da tonu'! Adeca mai vb cu noi.

De la botezul Teodorei

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dacia..si eu urmez tot WW si fara eforturi am ajuns la 68 kg.As vrea sa ajung la 60...dar nu ma grabesc, cand o fi o fi.
Eu v-am mai spus, n-am mai putut tine pasul cu 3-3-3 din cauza carnurilor.Prefer legume si fructe..carne mai putin
Fiti tari si trebuie sa slabiti, sanatoase sa fiti

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput