Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hello fetili frumoasili !!!

iote am intrat in fuga sa vad ce mai faceti si sa va trimit un pupic on-line de la Sibiu.
Crema de la Amway nu ma incanta deloc, asa ca va sfatuiesc sa nu v-o cumparati.
Eu sunt in activitati intense de curatenie (de sarbatori) si nu prea am timp de stat pe aici, dar un ochisor tot mai bag io din cand in cand

Acum va pup, ma duc sa hranesc cupilu'

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

fetelor , azi e a doua zi de carne si simt ca nu mai pot.Ni cred ca mai rezist si maine cu carne .
Azi la pranz am fost un purcelus si am mancat aripioare de la Mc si McNuggets..Sunt carne nu ?Dar pe seara mi-a adus sotul meu mici si dupa ce am mancat doi....
Daca nu rezist maine , ma trec pe legume si fructe ca tare sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Andreea_k - incearca si cu alte sortimente, de ex. peste (inclusiv conserva), sau o friptura de pui. Ideea e sa mananci carne ...sau nimic. O sa visezi tu la o bucatica de carnita in zilele de lactate!
Spor la slabit!

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Fetelor, dupa 8 zile de cura (azi e ultima)....m-am cantarit.Vreau sa va zic ca am exact atatea kg ca inainte de cura. Poate sunt eu nebuna...dar nici nu s-a miscat acul.(e electronic, dar nu am stiut cum sa zic altfel).Asa ca azi...bag ciocolata,ca degeaba tot am salivat langa ea.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Fetelor dragi...
Daca vreti sa aveti o silueta de invidiat de Sarbatori incercati dieta care ne-a dat adar linkul ala la pg. 7.
La mine chiar functioneaza!!!!!!!!!!!!!!
Nu ma asteptam,....e a treia zi si am dat deja 2 kile jos.
MA SPERII!
Dieta asta chiar da rezultate
E usor de tinut si nici foame nu fac....
Cine mai vrea sa slabeasca 5 kile intr-o saptamana?
Haideti cu mine in barca...........

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by dacia

Fetelor dragi...
Daca vreti sa aveti o silueta de invidiat de Sarbatori incercati dieta care ne-a dat adar linkul ala la pg. 7.
La mine chiar functioneaza!!!!!!!!!!!!!!
Nu ma asteptam,....e a treia zi si am dat deja 2 kile jos.
MA SPERII!
Dieta asta chiar da rezultate
E usor de tinut si nici foame nu fac....
Cine mai vrea sa slabeasca 5 kile intr-o saptamana?
Haideti cu mine in barca...........

poze cu noi:

Hei ce faci, distragi lumea de la dieta 3-3-3?
Nu ca as mai tine-o, doar ma bag si eu in seama p-aici....
Ma tenta si pe mine s-o incerc p-aceea, insa mi-e cam frica de ziua de grapefruit..... sa nu ma doara stomacul de la aciditate... mai compilez daca sa risc sau nu.... Oricum pupicei la toata lumea si spor fetelor la slabit! Indiferent in ce fel!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Fetelor, ce faceti????

Mai avem cateva zile, ce naibii!!!
Eu am uitat sa ma cantaresc, dar maine dimineata o fac.
Ieri am mancat pilaf de orez cu ciuperci.
Astazi nu am mancat nimic pana la ora asta. Nu mi-e foame.

Cine a mai ramas in cursa?

va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

eu sunt in cursa, si raman pe baricade. Hai sa va spun ceva, da' sa nu ma certati.Am fost cuminte, cu mici mici exceptii, dar foarte mici, am slabit mult, nu stiu cat pentru ca nu m-am cantarit inca, dar stiu ca am slabit mult pentru ca se vede. Problema e acum alta, din cauza ca am multe kilograme in plus pe fund si pe burta, (kiar daca per total unii ar zice ca sunt ok) din unele locuri am slabit prea mult. Important insa este ca am ajuns in sfarsit sa dau jos si de unde vroiam, ceea ce nu am reusit cu nici o dieta pana acum.
M-e insa ca pana ajung eu la cm doriti peste fund voi fi prea slaba per total, na belea, ca o sa trebuiasca sa ma mut la fetele ce vor sa se ingrase. Pe bune, nu stiu ce sa fac. sa renunt la diete si sa raman doar la exercitii si masaj? pentru ca va marturisesc ca am asociat dieta cu exercitii (cate 10 minute pe zi, stiu ca nu e mult, dar timpul-bata-l vina) si cate o juma de ora de masaj o data pe saptamana.Cam asta ar fi, in general sunt multumita. De sarbatori cu siguranta pot sa-mi achizitionez o rochita mai sexi asa, ca acuma am pe ce, nu mai tre' sa-mi ascund burta, aproape ca nu mai e.
Aaa, inca ceva, cred ca am slabit totusi prea repede, pfuai, nu amintesc de vergeturi, culmea, pana acuma nu se vedeau, dar pe burta mai ales pielea a ramas urata si fleasca. Isi revine oare in timp sau tre' sa ma consolez si sa-mi iau gandul de la toalete cu buricul la vedere?
va pupic pe toate si ramaneti pe baricade, vorba dragei mele adar, pentru noi o facem.
adar, multi pupici, ca tare m-ai ambitionat tu cu vorbele tale de imbarbatare.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Anusca chiar sefa (adar) ne-a decomandat dieta asta si a zis ca o va tine chiar ea in persoana dupa sarbatori.
Asa ca...eu sunt "cobaiul" sa adeveresc daca functioneaza dieta asta sau e o pacaleala
Nu va suparati pe mine
(si sa stiti ca ...chiar functioneaza

poze cu noi:

Mergi la inceput

Am vrut sa spun recomandat

poze cu noi:

Mergi la inceput