Dieta 3-3-3 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Anuska spune:
Asa se intampla cand tii mult timp o cura.......te plictisesti de ea!
Si mai vin si sarbatorile...........
Las' ca dupa anul nou ne infiintam aici cu forte proaspete!
Si eu am zis ca tin tura asta si apoi relas pana la anu'... ![]()
Insa mai intru aici sa fac galerie! 

*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
adar spune:
Asa am zis si eu. Cred ca imi e asa lehamite si pentru ca am tinut-o si inainte de sarcina ... m-am saturat sa nu pot manca nimic, DAR stiu sigur ca dupa sarbatori ma apuc serios de ea, si pana nu ajung la greutatea dorita nu ma las. Chiar daca asta inseamna ca voi mai pune ceva pe mine intre timp. Pur si simplu nu mai pot. Insa voi tineti in contiunuare, cat de mult puteti si cat de serios, daaaaaaa???
Eu sunt tot pe aici, chiar si pacatoasa si, cred eu, cea mai experimentata in 3-3-3
. Nu ma dau batuta, nici nu va parasesc, doar ma relaxez nitel! E ok, nu???
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
Dana M. spune:
Nu te lasa ! Nu te lasa !
Uite, nici io nu ma las, desi numa` dieta nu se cheama ce fac acuma, stiti ce mishto e sa vii pe la 11 noaptea de la serviciu (nu mereu, nu ma dau victima
) si sa-ti faci o supa de-aia vietnameza de post, din aia cu 'viermisori' sa-ti umfli burta? suuuper, in ritmul asta pun la loc toate kilele date jos din martie incoace (vreo 8 in total) ! Abia ma mai mentin, va zic !
Asa ca adar, lasa intratu` pe culinar si mai fa si tu macar no cookies/no fats ..... hai ca-mi aduc aminte de cantecul ala superb no woman no cry
![]()
alebazi, de ce ma torturezi? oh Doamne, sarmale, toba, salata mea draga de boeuf fara boeuf :)) si mai ales minunata piftieeeee, ciocolata cat muntele.....ce ispita !!!!! frate, ma simt ca Sf. Gheorghe luptandu-se cu balaurul....noroc ca stiu ca iese cu victorie ! Auzi, da` crezi ca daca de sarbatori mananc o zi intreaga juma` de tort n-o sa se vada? ![]()
Dana M. si Raluca (4 ani si 9 luni)
mihatocae spune:
Fetelor, acum, cand m-am alaturat si eu dati semne de slabiciune? Cine ma mai incurajeaza si pe mine? Ca eu saunt cam CIOCO-holic (adica dependenta de ciocolata) si pana acum nu am pus gura pe ea (desi Mos Nicolae mi-a adus gramada)...Eu sunt la a doua zi de lactate si pana acum am dat jos doar 1 kg.
(poate din cauza ca mai ling din piure-ul lui fiu-miu ca sa vad daca e bun? Chiar asa, sa se simta cele cateva miligrame de legume pe care la-am papat?)
Noi suntem 3 care tinem dieta in casa (eu, sotul, mama) si pana acum mama detine recordul cu 4,5 kg in cele 5 zile de cura (bine ca si are 100 kg si are de unde da jos
)
Va pup si nu va lasati!!!
P.S. Fii tare ca o stanca si nu uita ca esti romanca (asa ma incurajeaza sotul).
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
mamaluidavid spune:
Buna fetele lupatatoare,nu am mai intrat de ceva vreme,dar am o scuza,ii ies Patriciei dintii si ma innebuneste,stau cu ea numai in brate,in fine 
Si acum sa va spun marea veste:de cateva zile nu mai tin dieta pentru ca AM SLABIT ,am vreo 48 kg.,tinta intiala a fost de 46 dar imi place cum arat,ma simt foarte bine cu noua greutate si imi vin majoritatea hainelor vechi.
Inafara de cele din perioada 43 kg. dar nici nu vreau sa mai ajung atat de slaba.
Asa ca lupta mea a luat sfarsit,vreau sa va multumesc pentru sustinere si sfaturi si va doresc la TOATE sa va indepliniti visul si sa ajungeti la greutatea dorita,ca mine![]()
Adar multe felicitari pentru initiativa si iti multumesc pentru toate sfaturile si raspunsurile pe care mi le-ai dat.
VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR!!!!
O sa va urmaresc din umbra,si va tin pumnii.
Succes!
Stefania,mami de David si Patricia
dacia spune:
Salut fetelor!
Se vede ca va pregatiti de Sarbatori si nu mai aveti timp de diete si alte alea...
Merci adar
pe la 45 de kile am sa incerc "dieta"aia cu negresa si alte ispite...
De maine insa incep dieta de pe culinar (linkul care ni l-ai dat).Iti zic ce rezultate am avut
...sper sa am...
Nokiam cateva poze daca vrei sa vezi...cu noi...
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Felicitari celor care ati slabit si SARBATORI FERICITE la toate
alebazi spune:
Buna dimineata 
Mai dau si eu raportul:
- Sambata: salata de cartofi cu ceapa si masline;
- Duminica: mancarica de fasole verde, si pentru prima data in acest post m-am abatut putin si am mancat cateva linguri de coliva. Atat!
Drept pedeapsa, astazi mananc numai MERE. Maine e zi de cantareala!!!!
Dana M, de ce crezi ca sunt atat de indarjita in dieta si post?! Pentru ca stiu ca de sarbatori voi pofti, e si normal, nu? Si da, voi baga o jumatate de tava de prajitura intr-o zi fara nimic altceva, sau toba, sau sorici, dar urmatoarea zi vine pedeapsa si bag MERE. Si tot asa: o zi prajitura, o zi mere, o zi toba, o zi mere, etc. Totul e sa nu le amestec. M-am convins de asta. Si daca bag numai toba, sau prajitura, sau sunca, etc. intr-o zi, o sa ma satur la un moment dat de ele, nu?
Mihatocae, noi suntem AICI. E bine ca sunteti mai multi in casa care tineti dieta. La mine, isi scot toti pe masa care mai de care: sunculite, muschi file, ciolan afumat, intr-o zi s-au dus la cofetarie si au venit cu vreo 6 feluri de ptajituri. Le-am mirosit si eu sa-mi mai treaca pofta, si gata!! Oricum eu nu stau la masa cu ei, ca ar fi culmea!!!
mamaluidavid, FELICITARI!!!

Mai am si eu 2 kg de dat jos si GATA. E bine si acum la 50, dar vreau sa ajung la 48 kg pentru ca atunci cand voi manca mai multisor
sa nu mai trec de 50 kg. Cum era odinioara!
ADAR te intelegem!
Daca nu erai tu, eu nu ajungeam aici! Asa ca 

Dar ne sustii in continuare, nu?? Vreun rezultat de la crema AMWAY?
Eu trebuie sa ma apuc de miscare ca nu prea arata bine "pielea"!
va pup pe toate 

Babee spune:
Salutam si noi fetele si scuze ca n-am prea mai ajuns pe aici
Eu stagnez la 70.2 kg..nu vrea cantarul sa mai coboare nici pace
.Asa la cantar nu se vede prea mult..3.8 kile minus doar, dar la haine se vede bine!!Am avut si noi petrecera de Craciun si m-am putut imbraca si eu cu ceva fara sa mi se mai vada burtica..si am papat din toate cate putin..dar eu simt ca nu mai pot tine dieta asta.Prea multa carne nu e de mine
..aici e buba mea
si cred ca o iau in continuare pe sanatos, mancat moderat si sport....Dupa prima sarcina mi-am revenit dupa 1 an juma dar fara sa ma chinui -prea mult zic eu- acum ma grabesc mai ceva ca fata mare la maritat![]()
Asa ca..eu mai vin sa va zic de una alta, va tin pumnii sa ajungeti la kilogramele dorite..si va pup pe toate
Dacia eu am mai dat din celulita slabind si facand sport-mergi mult pe jos daca nu ai timp de sport
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
dacia spune:
Merci Babeeasa am sa fac...cu toate ca nu prea am timp de sport,....
Nokicred ca n-ai vazut nici o poza cu noi.
Vezi aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler
Va
pe toate!
Azi la mine e ziua de cartofi fierti....Imi place dieta asta (care ne-a dat-o adarca-i in fiecare zi altceva,nu-i 2 zile aceeasi mancare (ceea ce pe mine ma face sa nu mai fac fata ispitelor)
kittygreeneyed spune:
Buna, fetelor harnice (la slabit)!
Asa cum am promis, am venit sa vad cum mai merge. Chiar daca nu mai tin dieta stricta, am grija ce si cat mananc, asa ca nu m-am mai ingasat ![]()
Iar pentru voi, cele care luptati din greu: 

![]()

Kitty, mamica de Adi si Robi 

MAIA
minunea cu ochi mari