Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Mai am o intrebare: dieta asta cat timp dureaza? Pana ajung la greutatea pe care mi-o doresc? Si apoi ma opresc? Sau toata viata voi manca 3-3-3? Si ceai, cafea, suc? Nu am voie in zilele cu carne sau lactate? Ca nu pot bea numai apa plata.(aia cu "gaze" nu imi place)

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Si daca tot sunt la capitolul fructe si legume , mi s-a facut o pofta de salata de telina si morcov.....Dar nu mai stiu ce-i mai puneam , stie careva ? Parca mai puneam ceva.

Avand in vedere ca am mai tinut cura asta pot sa concluzionez ca dupa ce slabesti cat ti-ai propus sau dupa ce nu mai poti s-o tii , nu trebuie sa revii la obiceiurile "culinare" de dinainte.
Poti manca normal dar fara dulciuri , sucuri , paine , paste.
Ai sa mai calci de "bec" uneori dar pe urma tii macar 1/1/1 de 2 ori si mai ales trebuie sa ne imprietenim cu cantarul si sa-l folosim ca sa ne speriem daca o luam razna ( asa cum am luat-o eu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Salutare tuturor,
Raportez , am acum 73,4, asa ca draga antrenoare principala ADAR te rog sa ma treci si pe mine in listuta. Nu am mai intrat pentru ca sunt ocupata cu pregatirile de concediu. Voi fi din nou alaturi de voi dupa 4 ianuarie. Pentru mine, concediul va fi o adevarata piatra de incercare mai ales ca vin sarbatorile. Va pup si sper sa nu va revad cu kilograme in plus!
Sarbatori fericite voua tuturor cat si bebelusilor minunati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Bun venit si spor la slabit fetelor noi.
Desi eu personal, incep sa nu mai dau randament, voi incerca sa lamuresc fetele: se poate bea suc light, apa, ceai, cafea, dar fara zahar, doar cu indulcitori. Ketchupul si mustarul contin zahar, in mod normal nu se recomanda, insa eu am mancat si acum si data trecuta. In salata de telina eu puneam si mar, morcov, lamaie...

ASADAR, cred ca febra asta a sarbatorilor ma nimiceste. Ma simt obosita si as manca toata ziua. Am dat chix in a treia zi de carne, mancand ciorba. Ce aberant, nuuu??? Daca as fi poftit la tort, la prajituri ... m-as fi inteles, dar la ciorba ??? Am mancat-o evident cu paine. De maine, pana in 23-24 cand ma apuc de copt cozonaci, voi incerca sa tin 1-1-1, chiar daca nu ma incanta. Macar e mai usor de tinut, schimbi mai des meniul, ca vorba voastra, numai sa ma gandesc la carne si .....

Vin maine cu forte noi. Va pupez! Lista o modific tot maine.

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alexandra spune:

Buna fetelor ! Eu sunt noua pe'aici, v-am gasit cautand detalii despre regimul 3 3 3. Nu am nici copii, nu sunt nici casatorita, am 20 de ani, dar sper sa fiu binevenita. Eu sunt la a 10a zi de cura, am inceput cu 65 si acum am 62. Pana acum ma cantaream zilnic, cum ma trezeam, pe cantar, de-acum o sa-l ascund timp de 9 zile, cred ca oricum ai si alta satisfactie. Sunt mica de statura, am 1.58, si cu 60 de kg chiar nu imi sta bine! Trebuie sa slabesc cat sa pot sa ma simt si eu bine, sa nu imi fie rusine. Succes tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

salutare la luptatoare!
Vin si eu cu o intrebare intrebatoare"
Nu se poate tine dieta asa:
Dimineata-lactate
La Pranz-carne
Seara-legume si fructe
Ca sa nu mai poftim...asa ...cand e carne vrem legume,cand e legume vrem lactate....
Am intrebat si eunu dati cu rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ba da dacia, si intre mese avem asa: intre mic dejun si pranz: negresa; intre pranz si cina: snickers; intre cina si mic dejun: mini amandine! E ok ???

Vad ca toata lumea e cam scarbita pe aci! Taci!!!! Te vad si pe tine, chiar daca nu zici nimic si incerci sa pari puternica !!!!
Adevarul e ca ... mie mi s-a facut lehamite rau. Oare de ce? Cred ca oboseala si stresul si toate isi spun cuvantul.
Am gasit o dieta fenomenala: 5-6 kg intr-o saptamana GARANTAT!
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4712&hl=pocahontas&st=0" target="_blank">Aici aveti linkul, iar cand va saturati de 3-3-3 si vreti sa faceti altceva ... sunteti invitatele mele. Eu deocamdata nu fac nimic. Mai sunt 2 saptamani pana la Sarbatori asa ca cel mai sigur se va intampla ceva dupa ele. Dar voi fi aici prezenta cat de des pot (cat de des ma lasa Maia, care e taaare maraita de ceva vreme din cauza de dinti!).

multi pupici!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ce-mi vad okii? Pai tocmai sefa de trib se da batuta???

Adar, si io am pacatuit in a treia zi de carne dar cu prajituri si visine in ciocolata, ca deh, a fost Sf. Niculae si doar a trebuit sa-mi aduca si mie mosul ceva...

Dar de ieri am reluat cura cu sfintenie. Sa vedem cat ma tine.

Numai ca io ma tot impulsionez sa tin pana de sarbatori unde voi manca la greu...asa ca gandul la festinele viitoare ma face sa ma ambitionez si sa rezist.

Hai incercati si voi! Nu abandonati, ca e pacat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Fetelor, nu m-am apucat iar de dieta se luni, asa cum imi propusesem...
Dar, astazi dim m-am cantarit si am tot 57 de Kg... Eram cam inbracata... daca ar fi sa scad hainele... 56.5?
M-am uitat pe diata aia si... Nu merci... Prefer 1-1-1 sau... 3-3-3 decat sa pap doar grefe intr-o zi... Nu pot...
Eu ma simt foarte slabita... Si nu prea vreau sa incep iar dieta... Nici nu prea am pofta de papa... dar sunt constienta de faptul ca trebuie sa fac ceva ca sa mai dau jos din... rotunjimi...
Cand ma voi hotara sa pap, ma hotarasc si daca incep dieta 1-1-1... de astazi.
Pup, fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Sefa, pai, se poate???
Ne-ai incurajat atata timp, si acum???!!
Haide, nu te da batuta!!! Mai sunt 2 saptamani!
Noki Lara, eu sunt pe pozitii!!!
Nici nu ma gandesc sa renunt.
Mai ales ca toate lumea mi-a zis ca am ajuns o schiloada. Ce bine ma simt! Deja ma gandesc ce o sa mananc de sarbatori, adica la ce poftesc. De exemplu, prima zi cred ca o sa mananc decat toba, a doua salata de boef, etc. Imi place mult de tot dieta asta cu 1 fel de mancare/zi. MULTUMESC, ADAR!!!!!!!!!!!

mamaluidavid, cum merge? Noi suntem cam pe-aproape cu kg.

Haideti, fetelor, mai sunt 2 saptamani. Trebuie sa dam jos kg, pentru ca, daca nu, de sarbatori ne vom dubla volumul si a fost in zadar totul, nu?! VOINTA!!!!!!!

Mergi la inceput