Dieta 3-3-3 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
dacia spune:
Nokimerci de felicitari.(voi pune o poza cand reusesc sa vad cum se pune :) )
Am 1,67 inaltime si 57 kg,marimea 38 (36)nu sunt chiar grasa....
Problema mea e ca am celulita si eu ma chinui s-o dau jos prin diete
Cred ca gresesc si numai cu creme si sport as putea sa fiu cum vreau eu.Nu stiu...sotul spune sa nu mai tin ca nu ma vrea mai slaba...ca-s bine asa...
Deocamdata ma opresc aici si incerc cu creme(imi recomandati ceva bun???)
Suuces la toate

Noki_Lara spune:

Cred ca v-ati prins dupa emoticon cam cat de nesimtita am fost de la Sf Andrei pana ieri.
Deci Adar, vorba ta: cica ma apuc de pe 1 decembrei, apoi de sambata, apoi de ...luni.
Si intr-adevar, de ieri am reluat cura, cu carne la greu. Spre surprinderea mea nu m-am inrasat, ba din contra, parca s-a mai dus inca jumatate de kil. Continuam deci cu moralul ridicat!
Fetelor, io folosesc cu succes ceaiul de slabit ala verde! Are super efect, zic io! Ma rog, cu conditia sa am un WC in raza de actiune dimineatza pana pe la pranz, ca io-s beau seara.
Dacia- pai tu esi slabatura cu acte in regula. Celulita greu de tot - a se citi imposibil- de dat jos prin cure de slabire. Asta e si buba mea principala. Gimnastica aerobica + electrostimulare sunt cheia succesului. din pacate io nu am timp de nici una din ele, asa ca tot la vechea cura de slabiciune raman.

Astept cu interes poza.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
adar spune:
dragutele mele .... am reinceput si eu de ieri cura, la modul serios, si nu stiu daca ma voi mai opri in curand, caci .... motivul reinceperii nu cred ca a fost ambitia mea, ci ... cantarul ala nenorocit, pe care m-am urcat ieri dimineata si care arata ... +3.5 kg ... 

Asta e! Porcul e porc si trebuie sa stea in cotet, Nuuuu ?????![]()
acu' n-am decat sa ma gandesc cat de buna a fost negresa, snickers-ul, prajitura cu morcov sau cu mar .... asa imi trebuie.
DECI
NU FACETI CA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
kittygreeneyed spune:
Buna fetele si
la toate... pentru ca vad ca nu am fost singura care am trisat la greu tura asta. Incepand de vineri (care trebuia sa fie a doua zi de lactate) am facut "varza" din dieta noastra. Mai intai cu ciorbita de cartofi mancata cu ceapa cu boia si otet

. Sambata am fost la taiatul porcului la bunicii mei (pe care nu i-am vazut de-un secol, deci am profitat de ocazie) - deci

(carne in zi de lactate). Duminica si luni (zile de legume) am mai "furat" si niste cozonac cu lapte

. Dar tot ma voi cantari maine dimineata.
... Si cam atat. Urmeaza "nu dieta"
, dar tot voi avea grija la ce si mai ales cat mananc - in special paine si dulciuri - si ma voi stradui sa fac multa miscare 
Bineinteles ca voi fi prezenta si aici, ca sa mai iau putin curaj de la cele care au mai mult ca mine: de data asta a fost bine cu dieta, ca am tinut-o aproape de doua ori . La ultima dieta pe care am tinut-o si care dura 7 zile (e drept era mai severa) am renuntat in a sasea zi, seara 

Asa ca va urez spor la slabit tuturor!
Kitty, mamica de Adi si Robi 
mihatocae spune:
Buna ziua, fetelor!!!
Mai primiti o disperata, care are de dat jos macar 6 kg (desi si-ar dori vreo 9)?Aveam 57 kg inainte de sarcina, m-am ingrasat pana la 75 iar acum , la 5 luni de la nastere, am 62,9 kg.
As vrea macar ca inainte de sarcina sa fiu (avand in vedere ce de 4 luni stagnez la 63 de kg), iar daca ajung la 54-55 sunt cea mai tare. Va rog sa ma primiti si pe mine la dieta 3-3-3.(despre care o sa va mai intreb cateva chestii).Azi am mancat numai carne (am inceput cu ce nu imi place mie , pt ca acum, la inceput, sunt mai hotarata), am baut multa apa si sper sa fie ok. Voiam sa intreb:pe mezeluri si alte carnuri am voie sa pun mustar sau ketchup?![]()
Adar, te rog sa ma treci si pe mine in listuta, cu 1,65 inaltime si 62,9 kg.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
Anuska spune:
Buna fetele! Mai rezistati?
Eu am zis ca mai tin o tura si dupa aceea iau o pauza, pana de sarbatori... ![]()
![]()
Si apoi iar mai facem un tur de forta. Nu de alta, insa am inceput sa nu-mi mai placa nimic si tind sa "gresesc" des, asa ca la ce bun.... Da' sigur dupa sarbatori luam iar masuri!
Adar, mersi pt promptitudinea cu care ai operat schimbarea! ![]()
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
mihatocae spune:
Aaaa, si inca ceva: tin aceste 9 zile si apoi in a zecea o iau de la capat sau fac o zi pauza sau cum? Intreb pt. ca eu is cam disperata dupa cioco si sper sa am cate o zi de RELAX....sau e asa.....non-stop cura asta? Fara nici o pauza?Mersi
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
Noki_Lara spune:
Mihatocae- io am mai pacatuit in prima runda de cyra si totusi am dat jos 3 kile. Deci io zic ca poti lua o zi pauza dupa, adica nu e capat de tzara...
Adar- deci si tu tot de ieri ai reinceput. Ca mine! De belea insa cu 3.5 kile in plus. Da' tot nu pricep cum le-ai putut pune. Si io care ziceam ca Io ma ingrash cel mai repede....
Adica un kil- 2 puteam lua si io dar chiar 3.5?????
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
kittygreeneyed spune:
Asa cum am promis, raportez si eu cantarul: tot 69 kg
Nu ca ma asteptam la altceva...
Spor celor ce au reinceput cu forte proaspete!
Kitty, mamica de Adi si Robi 
Andreea_k spune:
Ma apucasem si eu dar de 1/1/1 insa m-am razgandit citindu-va pe voi asa ca o sa intru la 3/3/3.
ideea e ca eu am mai tinut asa ( adica 3/3/3) si am slabit f tare dar nu am putut sa ma tin de treaba din cauza zilelor de carne , ca vomitam numai cand auzeam .
Asadar asta e a doua zi de fructe si legume.
Eu am inceput sa fac si electrostimulare si masaj anticelulitic si de maine o sa merg si la aerobic de 2 ori pe sapt.Sper ca toate astea combinate sa dea un rezultat bun.Din pacate , eu ca sa ajung iar la greutatea din studentie e ff greu, ar trebui sa dau jos cam 25 de kile, insa dau dau si 10 si tot e super bine.
De data asta nu ma mai las si nici nu o sa calc "pe bec" , deja am o varsta si incep sa ma doara toate asa ca trebuie sa fac ceva pana nu e prea tarziu.
Raportez ce-am mancat :
ieri : un mar , o portocala mare si 3 banane
astazi : o rosie , un castravete , un mar si sa vedem diseara ce-o mai fi.
PS : nu pot sa beau 2 l de apa pe zi oricat as incerca .Pt mine asta e cea mai mare tortura , nu dietele.

MAIA
minunea cu ochi mari 
Intinde-i o mana lui Andrei !!!