Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Dragele mele...
Am fost in concediu - Amsterdam - si bineinteles ca nu m-am mai tinut de dieta. Chiar daca voiam, nu ma puteam abtine... Mai complicat, stiti si voi cum e...
Asa ca... I am back. Dar... cu cateva kg in plus. Mai mult decat aveam cand am inceput dieta. Nu pot spune ca am mancat mai mutl ca de obicei... sau ca am mancat nu stiu cum, dar... Am put tot la loc, unde mai pui ca am pus si in plus?
Trebuie sa ma apuc din nou de regim. Nu cred ca mai plec undeva anul acesta... desi cateva zile din concediu as mai putea sa-mi iau.
Asta e!
Ma mai primiti? Chiar daca...
O sa ma cantaresc si revin... iar...
Nu stiu daca o sa imi mearga netul de acasa, dar cel mai tarziu, revin luni.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Buna dimineata fetelor

Nu am mai intrat de cateva zile pe aici, asa ca ...
Raportez:
- miercuri: portocale
- joi: spaghete cu soia
- astazi: parjoale de post prajite

adar, LA MULTI MULTI ANI!!!!!! Scuza-ma te rog pentru intarziere

Stefania, de asemenea.
Iata cum fac eu supa de rosii: pun 1 cana de apa sa fiarba cu zarzavatul tocat: ceapa, morcov, pastarnac, etc. Cand au fiert cam jumatate se pune un borcan cu rosii in bulion (facut in casa...sau nu ) completat cu apa (depinde cat vrei sa faci sau cat de groasa vrei sa fie) si se lasa la fiert. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se pun 2 linguri de faina amestecate cu apa rece (rantas) si 1/2 ceasca orez fiert (merge si nefiert), ulei (din ochi), sare dupa gust, patrunjel. Eu o fac mai mult "din ochi" cum se spune. Sper sa-ti placa! Mie supa asta de rosii si ciorba de stevie mi se par foarte usoare si le aplic dupa o gripa, dupa nemancare, in dieta, sau dupa ce am mancat mai copios, etc.

Va pup pe toate si cat mai multe kg jooooos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna fetele!

Ma inscriu si eu in clubul vostru, raportez 1.60 si 68kg

Cu ce e mai bine si mai usor sa incep? Fructe, lactate, carne???

Help me!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello dupa o zi de porcaiala maxima!!!

Saru mana de urarile de LMA, in primul rand! Apoi sa va zic cat am papat io ieri...ehehe, de nu mai incapea in biata burta micsorata post-cura. Culmea e ca m-am cantarit azi d dimineatza, fiind sigura ca am luat cel putin un kil si cand colo, nope! Tot acolo acul cantarului!

Azi am inceput cu avant si a mers totul ok pana acuma, cand am descoperit ca mai aveam visine in ciocolata si nu am rezistat tentatiei.Ca deh, e ziua Romaniei...

Asa ca ma duc la treburile mele rusinata ca am pacatuit...Va doresc un week-end super!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

In primul rand multumesc pentru zilele libere … a fost super ok, am mancat de toate, asa, ca sa am ce da jos, nu de alta …. Voi incepe de maine, ca azi, obisnuita cu porcenia mea, am dat iama in ultimele firmituri de prajitura. Asa ca de maine dimineata, la lupta adar !!!!!!!!!!!!
Apoi, va multumesc tuturor pentru urari, si va doresc si eu voua, celor care purtati numele de Andreea, sau celor dragi voua care au serbat ieri, multa sanatate, putere si nu in ultimul rand, sa va ajute Dumnezeu tuturor sa ajungeti la greutatea la care visati.

Am invatat in perioada asta alaturi de voi, ca nimic nu inseamna mai mult in lumea asta, decat sa ai o familie frumoasa si fericita, SI prieteni care te inteleg, te iubesc asa cum esti, si care iti sunt alaturi la bine, la greu ….
Eu va multumesc ca existati, ca ma asteptati aici si recunosc ca daca nu erati voi, poate ca maine nu m-as mai fi apucat din nou de cura, poate ca as fi mers mai departe cu nerusinarea mea, dar asa, stiindu-va aici … ma simt obligata, in cel mai placut mod, sa imi fac bine. Va multumesc din suflet!

Felicitari tuturor celor care ai reusit!!!! Imediat modific lista!

Dacia – ma bucur ca ai reusit si DA, eu cred ca te-au motivat schelambaielile din listuta …

Dordia, iubita … sa nu te superi ca am zis … e mult 40 intr-adevar, dar eu sunt sigura ca vei reusi daca zici ca esti silitoare. Sincer, eu nu stiu ce e WW, da un link sa vada si okiu’ meu … poate gasim si pentru noi ceva acolo …iti doresc din tot sufletul sa reusesti, eu stiu ce inseamna sa nu te simti bine in pielea ta, asa ca iti voi fi alaturi meru. Dar inca o data, TE ROG sa iei vitamine, orice cura ai tine. Daca ai grija cat mananci, nu iti vor face rau. Te pupam cu drag si iti dorim sa reusesti.

Lolly – noi suntem aici, toate grasune cum ne stii, si cu mare drag te primim inapoi. Probabil faptul ca te-ai relaxat prea mult te-a “ajutat” sa te mai lipesti de cateva kile, dar nu-ti face probleme, sigur si eu sunt la fel, dimineata ne cantarim, bine??? Sa vezi tu maine rosii si oua aruncate in noi …

Giulianna – bun venit si spor la slabit!!! Eu incep mereu cu carne, dar de data asta voi face o abatere de la regula si voi incepe cu legume/fructe …

Noki – ma chiar gandeam ca numa’ io-s pacatoasa … lasa ca incepem de maine, daaaa???? Sau de luni? Ce zici? Mai ai ceva reserve de visine? Ca io tocmai am prestat o prajitura cu morcov, deci … as avea cu ce-mi ocupa timpul liber

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Ma inscriu si eu in clubul pacatoaselor,nu stiu ce e cu mine parca nu mai am vointa,dar promit ca de maine o iau in serios.Azi a fost o zi de lactate(printre care si dulciuri si carne)
Va pup si spor la slabit.
Giulianna bine ai venit si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Adar esti o draguta! Uite aici un link despre WW
http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=436861f7935eb813b28314251c061aca&showtopic=9711

E o dieta care da rezultate pe termen lung si zic eu ca asta ma avantajeaza mai bine pt cantitatea enorma de kg pe care tb sa le dau jos!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Buna dimineata, fetele

Vreau sa va spun ca azi de dimineata am intrat intr-o pereche de pantaloni in care nu mai aveam loc de 2 ani. Si imi vin si largi.
Deci... adar, dupa o noua serie si dupa cantareala de duminica dimineatasa, sa ma treci, te rog, in lista cu 50,3 kg.

va pup pe toate si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna dimineata fete dragi!Scuze pentru absenta ,dar mi s-a prajit monitorul si pana aseara am stat pe tusa.Raportez: uitat de cura ,cantarit si pus la loc .Sper ca ma veti primi inapoi.

LoredanaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

M-ati distrat fetele! Care mai de care raporteaza abateri; cu Adar in frunte! Sefa, vezi ca am luat-o razna cu toate!
Eu raportez juma de kg lasat in urma! Asa ca vreau si io pe listuta cu 73 de kg! Si recunosc ca iar mi-am luat we liber, nu de alta, da' sa nu fac diferente de opinie cu restul grupei...
Giulianna bine ai venit in club! Hai ca p-aici mai calcam in strachini, dar mai dam si jos niste kg....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput