Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo ...lasa ca stii tu sa-l faci sa-i treca amareala...doar esti o dulceata de femeie

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vai , mersi frumos , am chiar si parul rosu, aproape.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dj mama, glume si voie buna e fix ce am nevoie. Mersi de ajutorul pentru protejarea penelor personale
Ohoho, am luat 3 kile de ciocolata pe cind vin in tara, asa ca numai vreme sa ai sa ne intilnim Acuma, sincer vobind, chiar mi-ar place sa ne cunoastem intre noi, aspirantele.
avalon, mersi de aprecieri, sa stii ca sentimentul e reciproc In nici un caz nu m-am gindit ca esti in depresie, stiu ca esti o persoana puternica si care nu se lasa doborita cu una doua ... Dar ma gindeam ca, avind intirziere, nu se stie niciodata. Citeodata iepurele, respectiv barza in cazul asta, sare cind nici nu te astepti
irlandeza, si la voi e tare complicat. Eu inca incerc sa inteleg sistemul astora de-aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

neata fetelor...am si eu o intrebare pt cine ma poate ajuta
ce se intampla exact atunci cand ai prolactina marita? eu am inteles ca e ca si cum cineva ar lua anticonceptionale..dar asta ar insemna ca nu am ovulatie, nu? ori mie in z 18 mi-a iesit test de ov pozitiv...iar la eco transvaginala s-a vazut ca am avut ovulatie. si atunci?va rog sa ma luminati si pe mine...ca am aflat rezultatele vineri...si a fost vai de wk meu...mai ales ca aveam ceva sperante pt luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata la toate fetele si va urez o saptamana buna.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

nu imi raspunde si mie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Floriscris nu stiu sa iti raspund la intrebare ,dar daca ai testul pozitiv si la eco a iesit ca ovulezi at eu cred ca ovulezi.
Fetele mai asteptam raspunsuri .
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

merci anca...eu tot mai sper sa fie rezultatele gresite la analize...ca altfel inseamna ca nu am de ce sa astept nimic nici luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineataaaaaaaa!!!!
vai di mini si di mini , ce veste mare am ratat iooo!!!
offff , MEDA , am citit si mi-a venit instant sa plang , noroc ca sunt sungura in birou , am incuiat usa si nici nu am rasp.la tel. vreo 15 min , ca imi curgeau mucii pe tastatura..... , bineinteles ca am plans de bucurie....de usurare ca avem vesti cu ochisori...si vreau sa te felicit medo din tata inimia me...bravo duamno...bravo ...
sa ai parte de o sarcina usoara si un bebic scump ,frumos si sanatos !!! si sa nu ne parasesti auzi...sa stai pe la noi , pana te urmam toate!!!

noela , avalon , ale , dj mama , va pupic si hai fetili sa ne mobilizam ca se poate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Eu nu stiu ce mi se intampla
In Z 21 am avut niste pete maronii carora nu le-am acordat importanta, am zis ca vor trece, dar iata ca pana azi nu m-au lasat, Z 25, parca ar veni rushii...Sa consider Z21 ca fiind Z1 ? Nu mi s-a intamplat niciodata asta , nu mi-au venit niciodata mai repede de 27 zile.Luna asta eram intr-o pauza de stimulare si in care am luat Maca, eu stiam ca Maca regleaza cm, nu ca deregleaza in asa hal...
Problema e ca trebuia sa merg la echo la menstra , sa fac stimulare luna asta, si acum nu mai stiu in ce zi sunt
Si inca ceva :eu nu inteleg cum e echo la cm, nu e superjenant ?(intelegeti ce vreau sa spun )

Mergi la inceput