Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 4
Avalon spune:
Pai cum altfel? Ce reactie sa ai in fata unei duamne asa bine ca mine? Sau nu, pardon, ziua duamna, noaptea . Sa mai spun ca sunt si o buna bucatareasa? Numai copii nu pot sa fac...
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Irlandezo cu trimitere la cabinet privat?
Ali
Chiar si pt. cabinetele private.
Nu au cabinete private pt. problemele de fertilitate, am fost la o clinica privata , mi-au facut testele de sange din Z 3 si Z 21, si pt. restul mi-au facut o scrisoare de recomandare pt. spitalul ( singurul ) care se ocupa cu probleme de fertilitate.
Eu nu stiu de ce-i asa aglomerat acolo, ca doar irlandezele raman gravide imediat , dupa o noapte de alcool si sex cu multiplii parteneri, ca nici nu stiu care-i tata copilului.
Probabil toate persoanele or fi emigranti , ca numai noi suntem asa stresati.
Noi 2 singurei
Avalon spune:
Pai Irlandezo, stii ca m-am gandit si io la asta, mai! Cred ca de aia nu raman, ca fac sex cu un singur barbat de ... (stai asa sa numar) vreo 15 ani! Ia sa particip la o orgie si sa vezi atunci ce tripleti as face! Fiecare cu alt tatic, desigur!
Ce ziceai Meda? Problema e ca parerea mea despre mine se deterioreaza pe zi ce trece tot mai mult...
noela_carmen spune:
freedom!!! gata am scapat. s-au prins cred. le-am zis-o p'aia : "De ce se intinde pateul...?"
Avalon, puiule, cum sa pangi? De unde stii ce planuri are Doamne Doamne cu tine? Stii bine ca se "foarte" poate sa ramai dupa FIV, Tia e doar unul din exemple.
Importanta e credinta.
Meda, incerc sa-mi imaginez ce e in sufletelul tau. Am incercat sa ma pun in postura ta si n-am reusit.Mi-a venit in minte imaginea mea de acum 9 ani cand am avut in fata primul si singurul meu test de saracina pozitiv.Am fost distrusa, pentru ca stiam ce ma asteapta...Offffff, de ce oare trebuie a trebuit sa gresesc mai intai, ca abia mai apoi sa invat?
haoleo, di la beutura mi se trage, am picat in nostalgie, sariti ca ma inec
Floricico,scoate capul din hartii , uite ca ai ratat vestea cea mare!
Mami, vezi ce de treaba ai? ia uita-te in globul tau, si zi-mi, pe mine cand ma treci pe lista?
irlandeza spune:
Principalul motiv la ei , e ca nu sunt stresati , niciodata , pt. nimic ( marea majoritate), poate sa arda ca ei nici nu se misca din Pub . Cred ca ar trebui sa le urmam exemplul, doar pe asta. Cel cu orgiile......nu cred ca vrei sa ramai si cu vreum musafir permanent ( a se citi boli venerice, sifilisul e in floare aici).
Noi 2 singurei
amameda spune:
Merci,Irlandezo. Tare chestia cu sifilisul. Bine ca sunt altii mai buni ca noi . Te iubim Europa , orice ai avea.
Noe, lasa potopu' ca doar nu e primul.Si nu cred ca e de la . Trebuie sa-i mai dai cu un pic de sampanie si gata...Nu te mai gandi la trecut. Nu mai avem ce face, nu-l putem schimba. Singurul lucru care se poate schimba, dupa cate imi dau seama , e intre irandezi si noi si se cheama sifilis. Ptiuu!! Dar lasa ca dam noi englezilor TBC si SIDA de alea sanatoase ,crescute la tara.Nimic nu se pierde, totul se transmite...Transmite si tu cuiva depresia blegoasa ca nu-i pt. tine. Hai duamna sus ca oi crede si io ca .
Avaloane, sa nu spui ca esti tu esti receptorul depresiei ...Nu-s de ce te simt lunecand usor.... sau e doar impresia mea? Clar esti in faza luteala, isi face de cap progesteronul.Am mai citit pe DC situatii cand dupa FIV a venit surpriza. Se intampla numai cand vrea DoamneDoamne si tu nu trebuie sa te indoiesti ca stie el cand si de ce.
MEDA