Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Meda, acum esti mamica in devenire si...nu ai voie sa mai stai asa tarziu la calculator. la nani cu tine!!!
lasa ca sting eu lumina aici, dupa ce-mi termin treaba, nu inainte de a o pupa pe Ale, draga de ea care nu-si mai vede capul de treaba. stresul asta de la servici o va face sa uite de stresul ovulatiei si uite acus o sa ne dea si ea vestea cea mare!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

Sa inseme asta ca ai stins lumina?
Noapte buna atunci si vise placute la toate duamnele.

MEDA

Mergi la inceput

nu, iubito, nu am stins lumina
mesajul la care ai facut raferire e doar o greseala, si nu am stiut sa-l sterg, am preferat sa-l las blank.

eu i-am luat locul floricicai si sunt bagata toata in acte,maine trebuie sa le predau ca deja e tarziu...offffff si mi-e un somn...

ti pup dulci, dulci pi ochi si pi nasuc, sa ai somnul linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Hei, hei! Am aprins luminaaaaaaa!!!!! fac asa galagie ca sa nu dormiti.
Bey, cum asa sa sarbatoriti fara mine ???
N-am putut sa postez imediat ce am citit dar, mergeam asa prin casa zambind. De ce???
Amameda e . De cand asteptam sa-ti agatz eu semnul asta la butoniera! Felicitaaaari!!!!
Sa traiti fericiti pana la adanci batranete. Taticu ce zice? Nu prea realizeaza, nu?
mey, ce s-a mai inviorat atmosfera pe aici. Hai ca mai sunt cateva locuri neocupate in noiembrie. M-auziti duamnelor?
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Meda, felicitari din tot sufletul! Sa ai un bb voinic si sanatos!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NEata fetele...
Mai dar nu scriu si eu o zi si ce aflu........Medooooooooo o sa ai un bbbbbbbbbb!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI si sa fiti sanatosi amandoi.
Pupici si hai ca suntem in grafic,pana in 2007 toate fetele cu bebei.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc,Mami. Vezi ce se intampla atunci cand deschizi un capitol nou? Taticul a fost cam kk pe el.Era spariet de bombe, se uita la teste si nu credea...si nu a prea crezut nici dupa al 6-lea test. Acum inventeaza metode de obtinere a transgospodinului in casa(termen nou scos pe piata dupa modelul transsexualului) . Stie el ce il asteapta!!!
Multumesc mult si Feliciei si Ancai si astept sa ocupati si voi cate un loc din cele neocupate inca si scoase la mezat de Mami.
Sunt sigura ca barza va trece pe la multe dintre noi inaintea lui Mos Craciun.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo macar incearca sa-i da-i ceva omului tau...sau inca nu ti-a sosit pachetu??
Eu Z31 nici un simptom de CM...poate ,poate

Ali

Mergi la inceput

Mami, hi,hi ce smecherutza esti...gravidute noi zici?
Meda cred ca o sa ma faca sa iau si eu utrogestan, poate reusesc sa pacalesc endometrul.
Ce se mai aude despre lucrearea"shpiluri pentru pasarici si cucuvele ce vor sa ramana grele"???
Mami i-ai dat-o numa' lu' Meda?!
Pai ce asa ne fu vorba?
Meda, sa vii sa ne spui ce pozitie ai aplicat si pe care pereti ai mai pus zgaibele?
Avalon???

Mergi la inceput