Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 3
amameda spune:
Am fost astazi ca asa m-a chemat dr. Dar nik... Eram sigura ca asa v-a fi, dar s-a pacalit saracuta ca am si eu acolo macar 5 sapt...Atat am batut-o la cap ca s-a zapacit si ea.
Multumesc pt. urari.Si eu sper sa-mi semene, dar nu va fi leut...
Chestia cu coincidenta m-a omoara.E atat de ciudat,dar incerc sa nu ma gandesc...
MEDA
Avalon spune:
Da, se pare ca va fi Racusor, dar cine stie... poate ca data conceptiei e alta sau poate intarzie o saptamana in burtica. Oricum o sa fie un copil foarte iubit, asta e important!
L5845 spune:
Felicitari Meda ! Acum cel mai important e sa fii cat mai linistita, sa nu deranjezi samburelul, ca sa fie sanatos tun si tu la fel.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
amameda spune:
Alta data poate fi cel mult 30. Am ovulat cu surle si trambite. Dar uite ca am calculat si e posibi sa fie pe 23 iulie - prima zi a zodiei pt.30 si 24 iulie pt. 31 oct. Dar in primul rand imi doresc sa duc pana la capat si sa fie ala micu' sanatos.
Tu ce faci? Nu stiu ce s-a mai intamplat. In 10 oct parca erai in z24...
- sa-ti poarte noroc.
Noe, nu te imbata de tot ca vreau sa dau si eu ceva
MEDA
Mulsumesc Melita. Sa dea Dumnezeu la toate.
Avalon spune:
Dar cum calculezi, nu se aduna 266 zile la data conceptiei, eu asa stiam?
Asa e, in 10 nov eram in ziua 24 si azi nu mai stiu in ce zi sunt, oricum in faza luteala ca am pofta de mancare si oricum nu conteaza pentru ca luni pe 13 nov am ovulat sigur 'cu cantec', abia dupa aceea mi-a crescut si mie in sfarsit temperatura. Btw, nimic nu e normal luna asta la mine - efectele stimularii de luna trecuta si-au facut damblaua. Eu sper doar ca am avut mai multe outze (sotul zice ca sigur am ovulat de mai multe ori, si eu am simtit asa ) si poate unul sa se prinda...
Editez: hal de calcule ce fac si eu... asa iese 24-25 iulie, deci Leu! Scuze...
Avalon spune:
Aaaa, nu va zic ce maraton a fost la noi atatea zile , si sa fi vazut ce fata a facut al meu cand l-am convocat luni, cica "hei, dar tie nu trebuia sa-ti vina?" zic "ba da, si ce daca?"
amameda spune:
Avaloane, nu am avut rabdare sa numar cele 266.. am calculat pe un calc. de pe net, folosind ca data de plecare ziua conceptiei si asa mi-a iesit...
Fii sigura ca mi-am imaginat ce fata a facut.A cazut cerul pe el...
Dar bine ca a reusit.
Eu ti-am spus ca fac echipa cu barbatul tau ,cred si eu ca ai produs cel putin 2 oute. Asteptam. Au trecut deja 5 zile. Pe Fertility F. scrie ca cele mai multe teste + au fost la 13,6 zile ( media). La mine s-a verificat. AMR ( il putem folosi noi de acum, fiindca in armata nu mai e cazul)9 zile.
MEDA
noela_carmen spune:
Meda, inca nu m-am imbatat de tot,am niste musafiri intarziati.
Cred ca le place de mine tare de tot.
Am fugit un pic sa-ti dau de veste ca n-am cazut sub masa,inca..., dar am ciocnit in cinstea voastra!
amameda spune:
Saru' mana pt date, ti-am spus ca io nu le am asa ca un absolvent de calculele.
MEDA
Vai, Noela , cum ma poti suspecta ca ma gandeam ca esti sub masa...Doar esti o duamna...
Avalon spune:
Lasa, Noelo ca saptamana viitoare sa vezi ce plang eu nasul in batista cand ma voi inrola din nou! Acum ma iluzionez si eu... cum naiba sa reusesc natural cand io n-am reusit cu FIV?!?
Medo, reuseste de fiecare data, nu stiu cum face... dar n-am avut parte de 'accidente nefericite' pana acum.