Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
Mersi mult pt. sustinere. Dar nu stiu daca sa mai fac si maine un test. Am intrat pe un site unde mi-am calculat datele pe care le am si imi spune ca am 3 sapt. si 6 zile de la prima zi al ultimului ciclu. Data trecuta in Z 28 testul imi iesise pozitiv.
Cred ca totusi nu e sarcina.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
dj mama, as mai astepta da' n-am rabdare. Ca nu stiu ce se intampla, daca ceva nu-i OK ? Poate totusi reusesc sa stau departe de test pana duminica sau luni.
Noi 2 singurei
Roxali spune:
Irlandezo daca temp s-a mentinut inalta s-ar putea, dar ai ovulat mai tarziu si cred ca mai degraba e o intarziere...mai asteapta cu testul...oricum eu iti ti-n pumnii...pe mine ma gasesti si i weekend,dar nu-s doxa nici eu...
Ali
irlandeza spune:
Adica tre' sa-mi vina uratii? Asta inseamna "intarzie"?
Oricum n-am ce face altceva decat sa astept.
Mai vad cum stau maine dimineata cu temperatura.
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
irlandeza, draga mea, daca testul de ov.s-a pozitivat abia in ziua 18 si faza ta luteala e OK, adica in jur de 14-16 zile e normal sa "intarzie". deci, nici n-ar fi "normal" sa ai vreun rezultat pozitiv sau negativ mai devreme de ziua 32 sau 33. nu-ti mai face ganduri, inca e prea devreme.
irlandeza spune:
Noela, azi ar fi Z 11 DPO. Deci cam pe marti ? ar fi Z 15 DPO. Desi am un ciclu de 27 zile?
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
da, irlandeza, chiar daca "normalul" e 27 zile. lungimea ciclului depinde de ovulatie.se imparte in 3: faza foliculara, ovulatia propriu zisa si faza luteala. Una fara alta nu se poate dacat daca e ciclu anovulator sau sunt brobleme pe instalatie
s-a intamplat ceva luna aceasta si ai ovulat mai tarziu. dar daca poti ghici ovulatia intr-o luna poti sa aflii si cand ar trebui sa apara uratii. de ex. eu am faza luteala de 15 zile(am facut multe teste pana sa o aflu exact)si luna asta am ovulat mai devreme, adica in ziua 12,si totul a fost ceas: 12+15=ziua 27= ziua 1.
sper ca am reusit sa te mai linistesc
ancadragoman spune:
Buna fetele,am si eu o intrebare.
Ieri tb=36.6 si azi 36.4 se poate sa fi ovulat?
Si daca da cand ieri sau azi?
Ieri am avut un test de ovulatie slab pozitiv.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
CHOWPERSA spune:
IRLANDEZAeu am ovulat in ziua 28 la un CM de 29-32 zile,
iar tetul de sarcina s-a pozitivat vag la 13 zile de la ovulatie cel facut la 11 zile a fost clar negativ.
SUCCES TUTUROR SI VA ASTEPT LA ODISEE !!!!
15+
DANNA
irlandeza spune:
Multumesc fetelor.
Fertility Friend imi arata ca sunt abia Z 10 DPO, desi eu am numarat Z 12. Si temp. azi a fost 36.1 oral si 36.8 vaginal, a mai scazut de ieri cu o unitate.Sanii s-au mai umflat putin de ieri si sunt mai grei.
Noela , DPO la mine ar fi de 13-14 zile.
Noi 2 singurei