Doctor nesimitit

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Diana2004, pe mine un dr excesiv de elegant pentru cabinet (costum scump, cravata, pulover Armani, Rolex si ciucate) nu ma prea impresionaza, in orice caz nu in mod placut. As prefera un doctor in halat alb sau in blugi.

Fetelor, sinteti simpatice Da, tratamentul prscris a fost bun, acum dupa vreo 3 zile mi s-au limpezit creierii in sfirsit.

Giul, mersi pentru sfat, am sa-l aplic data viitoare desi sper sa nu ma mai paleasca nici o sinuzita ca nu e deloc placut.

Vad ca mai multe ati patit istorii din-astea in Ro. Mi se pare mai frecvent acolo pentru ca nu le prea e frica de nimeni, in afara poti face reclamatii. Eu pina acum nu am mai patit asa ceva (decit in Ro su instructorul la scoala de soferi).

In rest la ce controale medicale am facut, indiferent de cit de invazive au fost (control ginecologic sau mai stiu eu ce), niciodata nu am avut impresia ca sint pipaita, pentru ca au fost facute intr-un mod profesional.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

"Da, tratamentul prscris a fost bun, acum dupa vreo 3 zile mi s-au limpezit creierii in sfirsit".
Ei,draga mea,atunci scopul scuza mijloacele....
Glumesc,evident...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mai frate, dar asta este culmea!

Daca nu te consulta cum trebuie inseamna ca nu e bun doctor sau ca nu ai dat destul, daca isi face datoria si examineaza pacienta asa cum ar trebui sa fie facut un examen clinic complet si riguros inseamna ca e pervers.
Imi pare rau ca nu ai avut parte pana acum de medici care stiu ca un pacient, indiferent de ce acuze are acesta, trebuie examinat in totalitate (si pentru asta trebuie dezbracat complet, mai intai parte superioara si apoi partea inferioara).
Eu asta le predau atat studentilor cat si studentelor mele.

Daca ti-a fost respectata intimitatea (adica examenul nu a fost urmarit si de alte persoane) si medicul respectiv a pastrat respectul cuvenit atat in adresare cat si in gesturile folosite, scuza-ma, dar afirmatiile tale sunt cel putin defaimatoare.

Poate ca tu esti cea care a privit intreg consultul prin prisma gresita (deh, medic tanar, bine imbracat si care lucreaza intr-o clinica cu fitze)!

Apropo, daca era femeie, mai spuneai acelasi lucru!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce medicamente ti-a dat pentru sinuzita? Zici ca ti-au facut bine.

Poate ca era mai simplu sa fi facut o radiografie maxilara si sa te fi dus la un ORL-ist. Ala se rezuma doar la fata.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

quote:
Originally posted by Clover

Avand in vedere ca nu am fost acolo sa ii vad privirea libidinoasa sau nu, cred ca exagerezi. Sunt ultima persoana sa ma omor dupa consulturi medicale, dar daca te simti aiurea poti spune "nu" si "de ce?" si te poti duce la un doctor femeie. De cate ori s-a fatait cu stetoscopul pe langa sanii tai? Eu ultima data parca am inspirat/expirat de vreo 6 ori.

Du-te la alt doctor alta data si stabileste limitele in timpul consultului.

Keep the promises you make to yourself.

Pai nu e chiar asa usor sa stabilesti limitele in timpul consultului, cind nu te simti bine si cind nici nu esti sigur daca procedeaza corect sau nu.
Si nici nu pot acuma sa ma apuc sa ma duc numai la doctori femei, ce e asta, daca exista doctori libidinosi trebuie reclamati ca sa se lase de prostii, nu o sa ma apuc acuma sa fug de toti doctorii de sex masculin, ar fi culmea.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Inteleg unde bati, dar nu vad legatura. Se poate face diagnostic si tratament medical fara sa atingi pacientul, dar pana o sa fie peste tot masinarii complicate sa ne analizeze fara atingere umana mai e mult si bine. Eu am zis doar ca doar pentru ca s-a simtit ea prost nu inseamna ca el a sarit calul.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

In general, nici un control nu ar trebui sa ne faca sa ne simtim "invadata" intimitatea...oricum si eu am dat peste un doctor mai "atent" cu anume parti anatomice ale pacientelor...si n-am fost singura...Solutia? Nu m-am mai dus la el!!!

Andreutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Cicipcip, uite de la mine o . Nu stiu, poate ca omul a vrut sa vada daca nu ai niste ganglioni mariti... Nu stiu ce sa-ti zic. Bine ca n-a sarit calul cum a facut un celebru profesor pensionar cu mine, acum ceva ani...nu implinisem inca 20. Sa zic, sa nu zic? Am fost internata pentru niste investigatii amanuntite. Aveam probleme si nu stiam de la ce mi se trage. Intr-o dimineata m-au trimis cu salvarea la Fundeni, sa mi se faca o scintigrama. Eram studenta si intamplarea a facut ca sa am un LV de dat, chiar in ziua in care au venit rezultatele la analize. Copil constiincios, am cerut voie sa ma duc sa dau lucrarea ( o aveam cu un profesor sarit de pe fix si trebuia sa ajung) si m-am intors in spital, in jur de ora 18, stoarsa ca o lamaie. M-au anuntat asistentele ca au sosit analizele si domnul profesor ma asteapta la el in cabinet, sa discutam. Imi dau indicatii cum ajung si plec. Ciocan si intru. Uh, ce cabinet! Era cat o sala de consiliu, masa mare, in mijloc, scaune de jur imprejur si tablouri valoroase pe pereti! Studiez cu incantare si apoi dau cu ochii si de un pat! Ce cauta asta aici, ma intreb eu? Strica decorul! Apoi imi spun ca e totusi un cabinet medical si e normal, pentru consultatii. In fine, il salut pe profesor, ma invita sa stau jos, vorbim putin despre tablouri si apoi il intreb de rezultatul analizelor. Ei bine, nu stiu nici in ziua de azi cand m-am trezit cu "domn profesor" peste mine, incerca sa ma sarute si sa ma traga spre pat. Cand ma luptam cu el, i-am dat trusa medicala (avea un stetoscop, un tensiometru, nu mai stiu ce in ea), din greseala, pe jos. Nu stiu ce naiba a fost in mintea mea, ca am dat sa ma aplec s-o ridic!!!! Ei, si s-a trezit cavalerismul in domn doctor si s-a aplecat s-o ridice el. Norocul meu! In clipa aceea am tasnit pe langa el pe usa afara si, sa nu radeti, am tinut clanta blocata de partea cealalta (o tineam in sus, cu mare putere, de frica sa nu iasa ala), ca sa-mi trag sufletul, in timp ce venerabilul domn tipa de dincolo sa-i dau drumul. Intr-un final am dat drumul clantei si am rupt-o la fuga. Am fost plina de nervi, furioasa, indignata, ingretosata! Apoi mi-am cerut externarea. Nu mi-a mai pasat nici de analize, nici de nimic. Daca s-ar fi intamplat acum, cred ca-l !
Cipcipcip, inca o data, cred ca a vrut omul sa vada daca a coborat infectia la plamani si daca nu ti-au fost afectati si ganglionii. Cred eu...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Am ras cu lacrimi.
Cand aveam 16 ani m-am operat de apendicita si Dl dr cred ca avea aprox 40 de ani ,mi-a zis ca ar fi mai bn pt mine sa -mi faca anestezie locala decat generala .Cu o seara inainte de operatie mi-a zis sa merg in cabinet la el ca-i place ochi mei albastri si altele nu mi aduc aminte acum,evident ca nu m-am dus banuiam ceva straniu.
Dupa 2 saptamani trebuia sa ma duc sa mi iau scutirea pt ed fizica si surpriza ;mi-a zis ca mi da pt o luna ,sa urc sus ca nu avea stampila la el .Am urcat sus ,am vazut tot asa cum spunea CL un pat am privit mirata in jur ,si i-am spus ca ma duc pana jos ca ,ma asteapta cineva si sa-i spun ca intarzii,i-am promis ca ma intorc repede ,si dusa am fost nu mi-a mai trebuit nici-o scutire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ficusia spune:

Imi cer scuze ca sint off topic
dar sa va spun eu ce inseamna doctor nesimtit la mine!!!!!

ma durea ingit si m-am dus la generalist ca apartineam de el si mi-a zis ca am agigdalita!!!!!

eu imi scosesem amigdalele de la 5 ani!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Super,fetelor, am ras cu lacrimi.
Am patit-o si eu in aprilie la o clinica privata in Bucuresti. M-am dus la un gastroenterolog pentru ca ma durea in partea dreapta foarte tare. Mare doctor cica, chirurg pe deasupra. Ma controleaza, foarte atent, de sus pana jos (respectuos insa, nimic deplasat) si ma cheama sa ma operez, de urgenta. Am inghetat!! Insa mi-a zis ca nu e grav, e rutina, o simpla...apendicita!!!!! Sa va spun ca nu mai aveam apendicul de pe la vreo 9 ani???!!!! I-am zis si lui, s-a facut rosu la fata si mi-a replicat: "pai talentat dr v-a operat ca nu se vede cicatricea".
Parerea mea este ca daca intr-adevar un medic sare calul, trebuie luate masuri.
Bafta multa.

Mergi la inceput