Doctor nesimitit
Raspunsuri - Pagina 5
miag spune:
quote:
Originally posted by madau
Cipcipcip pai te cauta in chiloti ptr sinuzita????Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Moira
Super,fetelor, am ras cu lacrimi.
Am patit-o si eu in aprilie la o clinica privata in Bucuresti. M-am dus la un gastroenterolog pentru ca ma durea in partea dreapta foarte tare. Mare doctor cica, chirurg pe deasupra. Ma controleaza, foarte atent, de sus pana jos (respectuos insa, nimic deplasat) si ma cheama sa ma operez, de urgenta. Am inghetat!! Insa mi-a zis ca nu e grav, e rutina, o simpla...apendicita!!!!! Sa va spun ca nu mai aveam apendicul de pe la vreo 9 ani???!!!! I-am zis si lui, s-a facut rosu la fata si mi-a replicat: "pai talentat dr v-a operat ca nu se vede cicatricea".
Parerea mea este ca daca intr-adevar un medic sare calul, trebuie luate masuri.
Bafta multa.

este un ris amar daca ma gandesc de ce oameni depind vietile noastre...Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
numeioana spune:
Angeliquedes si mama lui Alex, voi chiar ati dat peste doctori ciudati. De cipcipcip nu sunt asa sigura, pentru ca de cate ori am fost la generalist m-a consultat aproximativ in acelasi mod. Adica m-a ascultat cu stetoscopul mai multe minute, insitent si m-a pus sa-mi desfac pantalonii ca sa poata palpa mai bine zona inferioara a abdomenului. Acun poate ca i-a fost omului jena sa-ti spuna sa-ti desfaci capsa de la pantaloni si din cauza asta a bagat degetele "pe langa chiloti".
Daca iti spunea "Desface-ti-va pantalonii!" cred ca fugeai mancand pamantul din cabinet
. Mie nu mi se pare nimic aiurea in consultul lui. In fine....tu stii cel mai bine, dar am simtit ca ai si tu o urma de dubiu...
Ioana
aniast72 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: Un medic urolog, ca sa descopere o infectie renala, trebuie sa fac si consult...ginecologic? Sau ma rog...consultul uretrei?
Andreea
mamy_taty spune:
quote:
Originally posted by gabrielle74
Am ras cu lacrimi.
Cand aveam 16 ani m-am operat de apendicita si Dl dr cred ca avea aprox 40 de ani ,mi-a zis ca ar fi mai bn pt mine sa -mi faca anestezie locala decat generala .Cu o seara inainte de operatie mi-a zis sa merg in cabinet la el ca-i place ochi mei albastri si altele nu mi aduc aminte acum,evident ca nu m-am dus banuiam ceva straniu.
Dupa 2 saptamani trebuia sa ma duc sa mi iau scutirea pt ed fizica si surpriza ;mi-a zis ca mi da pt o luna ,sa urc sus ca nu avea stampila la el .Am urcat sus ,am vazut tot asa cum spunea CL un pat am privit mirata in jur ,si i-am spus ca ma duc pana jos ca ,ma asteapta cineva si sa-i spun ca intarzii,i-am promis ca ma intorc repede ,si dusa am fost nu mi-a mai trebuit nici-o scutire.
mamy_taty
buggy spune:
Cipcipcip si eu am ras putin
dar asta numai din prisma persoanei care citeste ceva pe computer. Nu stiu daca a procedat corect sau nu, dar cred ca anumite lucruri se simt si se transmit. Libidinos e clar ca a fost
si in locul tau sigur ca nu mi-ar fi ars de ras. Oricum, pe undeva a gresit, nu trebuia sa pleci de la cabinet cu asemnea impresii."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Leditia spune:
Mie nu mi se pare nimic deplasat si cred ca se exagereaza mult.Cam asa decurge un consult la un medic generalist.Daca era ORL-ist si iti palpa abdomenul mai ziceam..dar asa, chiar nu vad unde este nesimtirea..
Mie mi s-au palpat sanii la generalist..si nu mi s-a parut nimic aiurea..Si nici cand mi-a palpat abdomenul ,cam cum ai spus tu,desi eu ma dusesem acolo pt niste intepaturi in piept(inima)Tot atunci mi-a ascultat si plamanii,deci s-a fatait cu stetoscopul pe sanii mei,pe piept..cum spui tu.. si tot atunci mi-a palpat si sanii..(asta dupa ce mi-a cerut voie,normal)Mi-a facut un control general,am vbit despre mine,despre bolile mele,adik despre istoricul meu medical..si nu m-am gandit macar o secunda ca ar fi facut toate alea cu ganduri ascunse!
O zi faina tuturor.
POZE
CarlaV spune:
Fetelor, scuze, dar si eu am ras cu lacrimi. Ce mare chirurg e ala care sa-ti recomande operatie de apendicita fara sa-ti faca analizele? Ar trebui sa-i scrii si numele si clinica la care ai fost.
Haideti sa va rezum ce am patit eu la ginecolog, cu sotul de fata. Intru in vorba cu tipa care era inaintea mea, ea il lauda pe toate partile si zice ca a fost primul ei barbat... ginecolog, apoi vad ca se pupa cu el si la venire si la plecare. In sfarsit, intru impreuna cu sotul, vad macho-man-ul cu cercel in ureche, ma urc pe masa, el se apropie cu departatoarele acelea metalice si zice "oh, ce frumoooos !" dupa care isi foloseste instrumentele, termina, mai contempla putin si isi infige 2 degete la mine in vagin, pe care le plimba vreo 2 minute in toate partile. Am fost atat de socata incat abia acasa discutand cu sotul am realizat ca doctorul nu avea manusi si nici nu se spalase pe maini dupa cealalta pacienta, nefiind nici o chiuveta in cabinet. La sfarsit, dupa ce ma imbracasem, m-a mangaiat pe par si pe fatza si m-a intrebat ce varsta am. I-a cazut fatza cand a auzit ca peste 30...
M-am consolat cu ideea ca alta femeie spunea ca a dat de un ginecolog care in timp ce o examina zicea "asa in place mie, cu mana in femeie".
mayarna spune:
In mod normal un generalist ar trebui - daca un pacient intra in cabinetul lui - sa examineze chiar tegumentele degetelor de la picioare.
Nu este nimic exagerat.
Ne-am obisnuit din pacate sa ne fabricam noi idei despre ce ar trebui sa faca un medic. E mentalitatea noastra bat-o vina !
Nu neg faptul ca este posibil sa simti ca intimitatea iti este violata pentru ca un consult presupune o intrare in aceasta intimitate.
Exista asadar comunicari sau nu intre pacient si medic.
Chiar medicii talentati au probleme in acest sens.
Imi amintesc ca eu, mi-am schimbat medicul cu care trebuia sa nasc pentru ca ma deranja cum imi facea tuseul vaginal ( exagerat de dur )...si era femeie !
Toate bune,
maya
Ficusia spune:
Tocmai am vazut un reportaj la TV, unde pacienta la ginecolog, intii intra in cabinet si inainte de a fi consulata i se explica in ce consta consultatia si i se arata anatomia.
Apoi incepe consultatia si doctorul ii explica pas cu pas ce face, din ceea ce ii explicase mai inainte.
Si o intreba destul de des daca se simte bine, daca o doare etc....
Eu am fost odata la stomtaolog si din cauza ca nu imi explica ce face, mi-a zos fiecare cu munca lui, el isi face trteaba si daca vreau sa stiu mai multe sa ma fac doctor.
Mi s-a parut lipsa de bun simt, ca fiecare ar trebui sa stie ce is se face, ca am dreptul sa fiu informata, poate unele lucruri le accept sau nu etc.
Am plecat cu anesteziata de la stomatolog. ![]()
Consider ca trebuie sa explice, si daca nu stiu sa comunice sa intvete ca asta le e meseria sa lucreze cu oameni.
Degeaba stii sa sa faci o operatie ok daca tratezi pacientul fara respect nu il pot numi bun!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)